- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Ben yeni evliyken hemen istemiştim 3 ay olmadi 4. Ay ovulasyon testi kullandım doğru zaman ilişkisi ile hamile kaldım oğluma ve adetime 5 6 gun jdr vardi testte gebelik cikti Ins bekletmez senın yaramazda2 ay oldu Can'ım bu 2. Deneme
Sen işi garantiye almışsin benceCan'ım bizde ayın 12 si ve 9 ve 10 u beraber olduk :) ama bilmiyorum ki
Ne bilim cnm ya qeçmedikçe içtim ayy nasl kötü olmuştm ya oturdum aqladm o kadar kötüydüm annemi aradm dedm çok kötüyüm napim diye süt ısıt iç dedi ısıttım şeker attım içtim biraz rahatladm şimdi önceki kadar deql. Bide senin aqrın bana qelsin annem diyo kurban olduqum anne olmak böyle bişe işte duyqusAllıqım çok üstümde buqn hala aqlıyorm nedenseAnnesiym cnm ne naptin sen 3 tane ilac icilir mi 1 saate zehirlenirsin kizzz.. midenin yanmasi da ondan isteee deliiii dikkat ettt kendine yumurtaliklarina da zarar verirsin okadar ilaclaaa
Saol cnm süt içtim ama ısıtıp şeker atıp içtim ay insanın neresi aqrırsa canı orda valla sabah kasık aqrısı akşam mide yanması ölcem sandm buqün halada var birazAnnesiym evde süt varsa soğuk ve çiğ olarak sütü iç geçmezse yatmadan önce ayran yap iç canim ilaç midene zarar veriyo olabilir bende yapmistim öyle bişey midem yikandi dr bunlari yapsan gelmene gerek kalmazdi dedi
Sen ne kadar ilaç içmiştin cnmAnnesiym evde süt varsa soğuk ve çiğ olarak sütü iç geçmezse yatmadan önce ayran yap iç canim ilaç midene zarar veriyo olabilir bende yapmistim öyle bişey midem yikandi dr bunlari yapsan gelmene gerek kalmazdi dedi
öle cnm kendimi jinekolog gibi görüom arrık hormon değerleri falan incelioöValla günlerimizi kritik ediyoruz şu bebeler bizi ne hale soktu onların sayesine bi dr bilgisine sahip olduk baksana
Evet Can'ım ama belirti yok ya sanki bu ay da olmayacakSen işi garantiye almışsin bence
Niye cnm eşin yokmucanimmm sklyo benimmm yaaaaaaaaaa pufffff
Senn ikinciydi demi cnmEvet Can'ım ama belirti yok ya sanki bu ay da olmayacak
Yok Can'ım benim çocuğum yok ama 2. DenememizSenn ikinciydi demi cnm
var esim de oyun oynuo hepNiye cnm eşin yokmu
hosgeldin canimmm. sen de hamis haberini alirsin insallah aramiza hosgeldin canm
Sen ne kadarlık evliydin cnm?Yok Can'ım benim çocuğum yok ama 2. Denememiz
Benimkide hep tv izliyovar esim de oyun oynuo hep
3 aylık evliyim Can'ımSen ne kadarlık evliydin cnm?
Benimkide hep tv izliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?