- 12 Ekim 2015
- 1.199
- 721
- 30
7 aylık cnmne kadarlık evlisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 aylık cnmne kadarlık evlisin
Kız ne inatsn qit bi kan ver öylesinemi çıkıyo bu 2. Silik çizqiler bu 3. Deqilmi silik çıkan hadi biri çıktı ikisi niye çıktıiyi sevindim cnm. cnm dibimde saglik ocagi var ama gitmicm kararliyim beklemekte.
bende 8 ama istemicekmi senden resmi evrak falan sonra ters düşersiniz falan öle oluomuymuş7 aylık cnm
Ne evraqı isticekki? Bilmiyormki cnm ya olmadı 7 aydır istiyorz derm o zmn bakmazlarmıbende 8 ama istemicekmi senden resmi evrak falan sonra ters düşersiniz falan öle oluomuymuş
evlilik cüzdanı falan ister belli olmaz ha bakar ama tedaviye başlamazNe evraqı isticekki? Bilmiyormki cnm ya olmadı 7 aydır istiyorz derm o zmn bakmazlarmı
Bakar inşallahevlilik cüzdanı falan ister belli olmaz ha bakar ama tedaviye başlamaz
Kendin bilirsn cnm inşallah deqildrhayir gitmicemm kimyasaldir belki uzulmk istemiyorum
Kendin bilirsn cnm inşallah deqildrhayir gitmicemm kimyasaldir belki uzulmk istemiyorum
Kiz ne evraki isticek soruyo sadece evrak falan istemiyolar 1yillik evliyim de geç korunmadik hiç. Dedin mi bakiyo hemenevlilik cüzdanı falan ister belli olmaz ha bakar ama tedaviye başlamaz
bakıolar cnm onda bi şüohen olmasın adetim düzensiz de ben öle dedim kist ten şüpheleniom hormonlardan şüpheleniom de ozmn bakar :)Bakar inşallah
hmm iimişKiz ne evraki isticek soruyo sadece evrak falan istemiyolar 1yillik evliyim de geç korunmadik hiç. Dedin mi bakiyo hemen
mineeemmm gitt ya düşüncede neden gittim die üzülecrksin en azından iğne falan yaparlar bi sorun çıktığındaaaaaahayir gitmicemm kimyasaldir belki uzulmk istemiyorum
Ben tıklamadm cnm saolsun minesuu uyardı neymişki o attıqı link ya niye böyle bişe yaptıKizlar ya dün akşam ki o link atildigindan beri bişey oldu tlfna giremiyorum buraya bazende direk sayfadan atiyo sizdede oluyo mu böyle
Bide benm adetim çok sancılı qeçiyo kıvranıyorm şuan 3 tane dolorex içtm sabahtan beri bi qeçseydi yaabakıolar cnm onda bi şüohen olmasın adetim düzensiz de ben öle dedim kist ten şüpheleniom hormonlardan şüpheleniom de ozmn bakar :)
hmm adetken hormonlara bakılıo bunu unutmaBide benm adetim çok sancılı qeçiyo kıvranıyorm şuan 3 tane dolorex içtm sabahtan beri bi qeçseydi yaa
İlaç içince bi sorun oluyomu?hmm adetken hormonlara bakılıo bunu unutma