- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
Seninle ayniydik canim dimi :) benimde bugundu bat olmadim veee test yaptim hadi yap varsa krsin cikarrr foto atayim bende :)Kızlar 34.gunum bugün yaa.telefona yukledigim takvim ortalama degerleri alimca32gunde adet gosteriyo ama hala olmadı ya 34tende yzun surermi bu arkadas benim saat fibi hep 30du son aylarda şaştı bende sastim yanee...bide iki saattir fln bisi icmedim test yapsammi biraz daha bekleyip
kizzzz yoksaaa hamis misinnnnnnnnn inanmiyorummmmSeninle ayniydik canim dimi :) benimde bugundu bat olmadim veee test yaptim hadi yap varsa krsin cikarrr foto atayim bende :)
kuzummm yaa sen bakma o teste cidden ben de teste gore yumurtlamadim ama kendime gore yunurtladim yanii. sen calismalara devam et bosver gerisini dusunme fistikKizlar elimdeki test sonuclarina gore yine yumurtlayamadmmm(17.gun)
Reglimin duzensiz olmasinin olumsuz etkileri iste. Keske 28de bir olsaydi dongum , yumurtlama 14.gun olsaydi.. cok ozeniorm duzenli regl olanlara
Doktora gitmeyi dusunuom bu ay reglin 2.gunu falan. o zaman hormonlara mi bakiliyo ? Peki yumurtanin durumuna tuplere vb. Ne zmn bakilio.? Gerekirse yumurta catlatmaca ya da regl duzene koymaca uygulasinlar bana, yeter ya
Ne diyosun cnm wallami hamismisin evet ayniydik allahim sana olan banada olsun nolurrr ayy hadi gözün aydinnSeninle ayniydik canim dimi :) benimde bugundu bat olmadim veee test yaptim hadi yap varsa krsin cikarrr foto atayim bende :)
Kizlar testim bu az once yaptim :) var mi birseyler
Varmi ne demek cnm var gözüküyor ayyy cok sevindirik oldum maşallah sanaHeyecanli89 .!.:Kizlar testim bu az once yaptim :) var mi birseyler
Hadi canim ya sene yap :)Varmi ne demek cnm var gözüküyor ayyy cok sevindirik oldum maşallah sana
Ayy bebeqim benim Amin qüldürür inşallah benle beraber hepinizin yüzünü qüldürsün Rabbimayy cnmm yaa sen benim nesemsin vallaaaa Sen beni gulduruon Allahta seni guldursun emi ( hamile oldugunu ogren)
cn tebrik ederim cizgi gorunuyor masallah diyelim cok sevindim Allahbtamamina erdirsin darisi basimizaaKizlar testim bu az once yaptim :) var mi birseyler
Ayy bebeqim benim Amin qüldürür inşallah benle beraber hepinizin yüzünü qüldürsün Rabbimsende beni çok qüldürüyn valla cnm sen deli ben manyak biz hiç ayrılmayakkk Minesuu
hosgeldin canim. insallahkızlar merhaba bende bebek hasretiyl yananlardanım.aranıza beni de alın lütfeenn
Canım benim cok sevindim hayirli ugurlu olsunKizlar testim bu az once yaptim :) var mi birseyler
hoşbulduk canım :)hosgeldin canim. insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?