bence bi git derim kuzum hala olmadın mı sen? ben senin topikindeydimMerhaba hanımlar ffikirlerinize ihtiyacim var ben 8 eylülde kürtaj oldum ve kürtaj günü benim adet günüm olarak hesaplandı normalde 28 günde bir adet olurum kurtajdan sonrasinda ilk adetim 30.günettekabül etti yani 7 ekim tarihide adet oldum kafami karıştıran konu su kurtaj adet dongunu etkilemez demişti doktor ben yine ennson dongume gore hesapladım 30 günde bir oda 5 kasima denk geliyor o günde olmayınca idrar testi yaptım negatif çıktı dedim eli kulaginda dır gelir halen gelmedi ve benim lekelenmelerim var bunuda kurtaj sonrası olabilir diye düşünüyorum sizce doktora gitmeliyimim yoksa biraz daha bekliyeyimmi
bu ay olmaz çalışma yok adam hastaydı anca iki kere oldu . şimdide yorgun yattı napıcam ben bu ay faso fiso ....kesinlikle canım inşallah saglıklı bir hamilelik olsun senin için
Kürtajla alakali değildir bence canim bende oldum krtaj ama böyle bişey yasamadim bence bi an önce git kontroleMerhaba hanımlar ffikirlerinize ihtiyacim var ben 8 eylülde kürtaj oldum ve kürtaj günü benim adet günüm olarak hesaplandı normalde 28 günde bir adet olurum kurtajdan sonrasinda ilk adetim 30.günettekabül etti yani 7 ekim tarihide adet oldum kafami karıştıran konu su kurtaj adet dongunu etkilemez demişti doktor ben yine ennson dongume gore hesapladım 30 günde bir oda 5 kasima denk geliyor o günde olmayınca idrar testi yaptım negatif çıktı dedim eli kulaginda dır gelir halen gelmedi ve benim lekelenmelerim var bunuda kurtaj sonrası olabilir diye düşünüyorum sizce doktora gitmeliyimim yoksa biraz daha bekliyeyimmi
inşallah bu ay olur canım benimde en büyük isteğim hamile kalabilmek ama sı varbu ay olmaz çalışma yok adam hastaydı anca iki kere oldu . şimdide yorgun yattı napıcam ben bu ay faso fiso ....
bu arad mutlaka hazır olmasınıda sen ayarla canımbu ay olmaz çalışma yok adam hastaydı anca iki kere oldu . şimdide yorgun yattı napıcam ben bu ay faso fiso ....
öle cnm....inşallah bu ay olur canım benimde en büyük isteğim hamile kalabilmek ama sı var
allahtan yumurtlama günüm deil bide olsa kıyamet kopardı :)bu arad mutlaka hazır olmasınıda sen ayarla canım
evet bencede kesinlikle ama neden oyle bir isteksizlikmi var eşinde canım çok mu yorgun oluyor yumurtlama dönemi mutlaka denk getşrmek lazımkş canım inşallah bunu yaşayasınöle cnm....
allahtan yumurtlama günüm deil bide olsa kıyamet kopardı :)
hayatımda en büyük isteğim hamile kalabilmek bunu herşeyden çok istiyorum ama malesef bunu ben hiç yaşaya mıcam rüyalarımıda girer hep ama senin kalacığının içime doğuyor yakın zamanda haberini alıcaz canım inşallahevet bencede kesinlikle ama neden oyle bir isteksizlikmi var eşinde canım çok mu yorgun oluyor yumurtlama dönemi mutlaka denk getşrmek lazımkş canım inşallah bunu yaşayasın
Kurtajdan sonra doktorum hem rahim dinlensin hemde hormonel denge tekrar düzene girsin diye bir ay doğum kontrol hapi verdi o yüzden döngüm normal canim bence kulak ardi etme git bi an önce dkraUmut yolcusu canım senin kurtajdan sonra dongun değiştimi adet günlerin uzadimi biraz bahsedermisin
bencede mutlaka gidilmeli canımKurtajdan sonra doktorum hem rahim dinlensin hemde hormonel denge tekrar düzene girsin diye bir ay doğum kontrol hapi verdi o yüzden döngüm normal canim bence kulak ardi etme git bi an önce dkra
yo isteksizlik hiç olmadı bu ay hasta yorgun bu aralar herhal halsizevet bencede kesinlikle ama neden oyle bir isteksizlikmi var eşinde canım çok mu yorgun oluyor yumurtlama dönemi mutlaka denk getşrmek lazımkş canım inşallah bunu yaşayasın
kesinlikle canımTesekkur ederim canlar bencede gitme vakti geldi ben artık bir doktora gozukwyim
ozman biraz sabır canım inşallah hiç psikolejinide bozmayo isteksizlik hiç olmadı bu ay hasta yorgun bu aralar herhal halsiz
tebrikler canımm.. iki katına yükseliyormu diye bakacaktır.. inşallah benim gibi olmaz... iyi düşün ama kendini fazla kaptırma..Kızlar 21.16 sonuç 2 gün sonra tekrr gel bakixaz dedi doktor olumlu olumsuz bişe diyemiyorum dedi offfff nieee yaaa
Hayırlı olsun canım benim saqlıklıca kucaqınada alırsn inşallah. Darısı başımıza :)Kizlar cok sagolun dilek ve dualariniz icin suan kendime cok dikat ediyorum. Hareketlerime falan herseye bat daha yarim gun gecmisti bu arada .d insallah yukselir Kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?