Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cnm kaptrmiyorum o yüzden nolur nolmax diyetebrikler canımm.. iki katına yükseliyormu diye bakacaktır.. inşallah benim gibi olmaz... iyi düşün ama kendini fazla kaptırma..
Amin cnm inşallah şu olumlu haberi alsam varya b7rdaki herkeseee bol bol dua ediyorum edicemdeHayırlı olsun canım benim saqlıklıca kucaqınada alırsn inşallah. Darısı başımıza :)
İnşallah o qüzl haberi alırsn cnmAmin cnm inşallah şu olumlu haberi alsam varya b7rdaki herkeseee bol bol dua ediyorum edicemde
İnşallah hamişsindir.. inşallahhh canımm..Amin cnm inşallah şu olumlu haberi alsam varya b7rdaki herkeseee bol bol dua ediyorum edicemde
İnşallah bitanem hal gelen giden yok akıntı çok birde uyku çok 4 5 gündür bu sabahtan idrar im çok koyuyduİnşallah hamişsindir.. inşallahhh canımm..
hayırlısı olsun cnm..inşallah değerin artar ben de çok panik haldeyim streten elim ayağım titiriyor.bugün ben de 2. kez tahlile gitmeyi düşünüyorum inşallah artmıştır..18 nolu cumartesi günü çektiğim.diğeri bugün 20 dk sonra çektiğim.geç çektiğim için mi koyulaştı inanın korkudan ölücem fikir ltfn...????foto için çok mu bekledim sizce ????o yüzden mi daha koyu çıktı yoksa artıyor mudr değeirimm???Yok cnm kaptrmiyorum o yüzden nolur nolmax diye
Artıyor cnm artiyorrhayırlısı olsun cnm..inşallah değerin artar ben de çok panik haldeyim streten elim ayağım titiriyor.bugün ben de 2. kez tahlile gitmeyi düşünüyorum inşallah artmıştır..18 nolu cumartesi günü çektiğim.diğeri bugün 20 dk sonra çektiğim.geç çektiğim için mi koyulaştı inanın korkudan ölücem fikir ltfn...????foto için çok mu bekledim sizce ????o yüzden mi daha koyu çıktı yoksa artıyor mudr değeirimm???
inşş. yaa..en büyük stres de bu işte.arttı mı diye beklemek hayırlısı hepimize inşallahhArtıyor cnm artiyorr
canim hamilesin masallah. onla alakasi yok yaa var ki ikinci cizgi cikiyor masallah diyelimhayırlısı olsun cnm..inşallah değerin artar ben de çok panik haldeyim streten elim ayağım titiriyor.bugün ben de 2. kez tahlile gitmeyi düşünüyorum inşallah artmıştır..18 nolu cumartesi günü çektiğim.diğeri bugün 20 dk sonra çektiğim.geç çektiğim için mi koyulaştı inanın korkudan ölücem fikir ltfn...????foto için çok mu bekledim sizce ????o yüzden mi daha koyu çıktı yoksa artıyor mudr değeirimm???
gunaydin canim hadi insallah hamissindir :))) yoktun uzun zamandir bat yaklasinca geri gelmissin test yapmaya basladin miKızlar günaydın :)
Hamislerimizi tebrik ediyorum öncelikle de Allahım sağlıkla sihatle değerlerin artık güzel devam etmesini nasip etsin.
Benimde bata son 4 :) geçen ay adete 6 gun kala leke olmuştu bel ağrım çoktu bu ay herşey yolunda gözüküyor heyecanlıyım
Baya belirgin ve artmış belirginliğide.. bence gebesinn... tebrik ederim şimdidenn..hayırlısı olsun cnm..inşallah değerin artar ben de çok panik haldeyim streten elim ayağım titiriyor.bugün ben de 2. kez tahlile gitmeyi düşünüyorum inşallah artmıştır..18 nolu cumartesi günü çektiğim.diğeri bugün 20 dk sonra çektiğim.geç çektiğim için mi koyulaştı inanın korkudan ölücem fikir ltfn...????foto için çok mu bekledim sizce ????o yüzden mi daha koyu çıktı yoksa artıyor mudr değeirimm???
saol cnm ama .testi uyguladıktan 20 dk sonra fot alabildim ondan mı u kadar koyuldu die düşünüyorum o korkutuyor beni ...aminn inşş herşey yolunda olsuunnBaya belirgin ve artmış belirginliğide.. bence gebesinn... tebrik ederim şimdidenn..
bnde baya sonra bakıodum ama o kadar koyu gözükmüyordu ... seninki bayağı koyu..saol cnm ama .testi uyguladıktan 20 dk sonra fot alabildim ondan mı u kadar koyuldu die düşünüyorum o korkutuyor beni ...aminn inşş herşey yolunda olsuunn
Amin cnm inşallah benimde yükselirken burda yazarım hemen kan ne zamn vericem sen bugunmu cnminşş. yaa..en büyük stres de bu işte.arttı mı diye beklemek hayırlısı hepimize inşallahh
Canm 20 dk sonra çeksen nolcakki ne kadar beklersn bekle zaten koyu çıkmış çizqi kafana takma bebişine odaklansaol cnm ama .testi uyguladıktan 20 dk sonra fot alabildim ondan mı u kadar koyuldu die düşünüyorum o korkutuyor beni ...aminn inşş herşey yolunda olsuunn
evt cm birazdan gitmeyi düşünüyorum eşimi ikna edersem o da çarşamba git diyor.ben çarşambaya bi daha gitmeyi planlıyorum çünküü :)))Amin cnm inşallah benimde yükselirken burda yazarım hemen kan ne zamn vericem sen bugunmu cnm
Şimdi git cnm banada haber ver mutlkaevt cm birazdan gitmeyi düşünüyorum eşimi ikna edersem o da çarşamba git diyor.ben çarşambaya bi daha gitmeyi planlıyorum çünküü :)))