Ben kullandım canım proqestan. Adetimdn bi hafta sonra ilişki sırasında kanamam oldu ve devam etti doktora qittim korunmayı yeni bıraktk adetm bitelide daha bir hafta oldu dedm bu ilacı verdi kullandm hemen kesldi kanamam kullan onu bi zararı olmaz cnnteşekkür ederim belki kullanan vardır dedim :)) allah yardımcımız olsun
İnşallah sonuç istediğin gibi çıkar Canm hadi bekliyoruz bakalımKızlar kan verdim şimdi 1.5 saat sonra sonuç çıkıcak 8drarda hayali çizgi gördüm adet dün alsam en gec bu sabah olmam lazimdi olmadım inşallah olmam sonucu paylaşın am burda kızlar çok heyecanlıyım allahım inşallah nasip görür
Insallah pozitiftir cnm...Kızlar kan verdim şimdi 1.5 saat sonra sonuç çıkıcak 8drarda hayali çizgi gördüm adet dün alsam en gec bu sabah olmam lazimdi olmadım inşallah olmam sonucu paylaşın am burda kızlar çok heyecanlıyım allahım inşallah nasip görür
Canim ya hic belirti var mi sende? Benim dun bi akintim olduydu ama bgn bisey yok..İnşallah sonuç istediğin gibi çıkar Canm hadi bekliyoruz bakalım
Canim hadi inşallah ayyy cok heyecanlandim hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar kan verdim şimdi 1.5 saat sonra sonuç çıkıcak 8drarda hayali çizgi gördüm adet dün alsam en gec bu sabah olmam lazimdi olmadım inşallah olmam sonucu paylaşın am burda kızlar çok heyecanlıyım allahım inşallah nasip görür
Yokkk artık diyorum bu ay herseyimizmi aynı gider.Canim ya hic belirti var mi sende? Benim dun bi akintim olduydu ama bgn bisey yok..
Dun gece uyuyamadim hep takinti yapiyorum galibabu ay bi de kritik esimin memelekte gitmesi gerekio gec yumurtlamamam lazim
Test yaptin mi cnm ?Yokkk artık diyorum bu ay herseyimizmi aynı gider.Benimde dün başladı. Bugün yok ama
Canım bu sabah yaptım yanıp sönen yüz cikti yaklastigini söylüyor. Sabit yanan yüzü görsem rahatlicam bencede saliya kadar çıkması lazim artik. Korkma pazara 1 hafta var kesin ogune kadar yumurtlama olurTest yaptin mi cnm ?
gulen surat bence sana sali gunu cikcak.
Bana pazara kadar cift cizgi ciksin baska bise istemiom
Altaylimm bende çok heyecanlıyım eşim gitmeyelim bekliyelim dedi ama ben duramadim yine ikna ettim 1 saat dayanamam inş hayırlı bir haber alirimCanim hadi inşallah ayyy cok heyecanlandim hayırlı haberlerini bekliyoruz
Ah cnm dua ediyorum hep. Ama diyorum ya duzensiz hep... dongu 34 gun olsa yumurtlama 20.gune yani pazara denk gelio. Nooolur daha once olsun allahimmm seklinde dua ediyorum.Canım bu sabah yaptım yanıp sönen yüz cikti yaklastigini söylüyor. Sabit yanan yüzü görsem rahatlicam bencede saliya kadar çıkması lazim artik. Korkma pazara 1 hafta var kesin ogune kadar yumurtlama olur
Canım valla bende kasık ağrısı var sabahtan beri başka belirti yok. Bi de dün iki defa iki an başım döndü ya bu psikolojik de kasık Ağrı'sı sanırım gerçekCanim ya hic belirti var mi sende? Benim dun bi akintim olduydu ama bgn bisey yok..
Dun gece uyuyamadim hep takinti yapiyorum galibabu ay bi de kritik esimin memelekte gitmesi gerekio gec yumurtlamamam lazim
Inşallah canım senin icin dua ettim Allah ım kabul eder inşallahAltaylimm bende çok heyecanlıyım eşim gitmeyelim bekliyelim dedi ama ben duramadim yine ikna ettim 1 saat dayanamam inş hayırlı bir haber alirim
O zaman yumurtlama zamanin geliyo olabilir , yarini degerlendir cnm. :)Canım valla bende kasık ağrısı var sabahtan beri başka belirti yok. Bi de dün iki defa iki an başım döndü ya bu psikolojik de kasık Ağrı'sı sanırım gerçek
Allahim ista yen herkesin yüzünü güldürdü inşallah o ol derse olur burdaki isteyen herkesin mutlu haberini alırız insallahİnşallah sonuç istediğin gibi çıkar Canm hadi bekliyoruz bakalım
Amin cnm sagol dualarin icin allah hayirlisini versinAllahim ista yen herkesin yüzünü güldürdü inşallah o ol derse olur burdaki isteyen herkesin mutlu haberini alırız insallah
Evet canım bu gunleri bos geçmemek lazımO zaman yumurtlama zamanin geliyo olabilir , yarini degerlendir cnm. :)
Amin canım Allah im bütün dualarimizi kabul eylesin Hz muhammet mustafanın ümmetine herkesi duasını kabul eylesinInşallah canım senin icin dua ettim Allah ım kabul eder inşallah
Valla yarın kaçmaz benden ama bende ilk defa kasık Ağrı'sı oldu biliyo musun ben daha önce hiç böyle olmadım yani acaba evlendiğim için mi olduO zaman yumurtlama zamanin geliyo olabilir , yarini degerlendir cnm. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?