- 12 Ekim 2015
- 1.199
- 721
- 30
15 bat. Yok yapmadm bu ay almicam dedm kendi kendime qünüm bi qelsn hele. Üşütmüşte olabilirm qazda olabilir vallahimmmm usuttun mu yoksa ya da gaz mi var kendini sicak tut. test falan yaptin mi bat kacti 13 mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 bat. Yok yapmadm bu ay almicam dedm kendi kendime qünüm bi qelsn hele. Üşütmüşte olabilirm qazda olabilir vallahimmmm usuttun mu yoksa ya da gaz mi var kendini sicak tut. test falan yaptin mi bat kacti 13 mu
aynen öyle ya yorgunum diyo ya uykusuzum yada bi yeri agriyo bazende hiçbir sebep söylemiyolar bu terslikte bi iş var ☺Genelde kadınlar başım aqrıyo kıçım aqrıyo diye erteler şimdi erkekler
canim klomen nasil bisiy. ignemi vuruyorlae ise yariyor mu yunurtayi catlatiyor mu acaba kesinBenimde bir bilgim yok tatlim klomen falan kullandim ama onu kullanmadim
sorma benim kide tam iliskiye girelim dedigimde sol bogrumde agrim var dio surati degisiyor kus havalanmiyorya cekiniyo kalkmicak diye icimden hay senin bogrunu diyorum. bogrunu delcm gorck gununu. simdi yatak odasinda uyuyo pasa hazretleri uykusu varmis usuyormusaynen öyle ya yorgunum diyo ya uykusuzum yada bi yeri agriyo bazende hiçbir sebep söylemiyolar bu terslikte bi iş var ☺
canim bence hamile olabilirsin :) ins oylesindir.benim de bu ay beyaz akintim var biraz arastirdim hamilelik belirtisi olabiliyormus.kasik agrinda var.benim bat senden bir gun sonra.ama benim agrim falan yok henuz.sadece beyaz akintim var.hakkimizda hayirlisi bakalim.hep dua ediyorum burdaki kizlara.Allah tum isteyenlere versin hayirlisiyla.15 bat. Yok yapmadm bu ay almicam dedm kendi kendime qünüm bi qelsn hele. Üşütmüşte olabilirm qazda olabilir valla
Yok iğne değil Canim hap yumurtanin büyümesini ve catlamasini sagliyo işe yariyo tabiicanim klomen nasil bisiy. ignemi vuruyorlae ise yariyor mu yunurtayi catlatiyor mu acaba kesin
hala kullaniyormusun peki. benim yunurtam catlamiomu acana diye dusunmeye basladim ya ovuntesti yapiorm ikinci cizgi hep silik. doktora gidicemYok iğne değil Canim hap yumurtanin büyümesini ve catlamasini sagliyo işe yariyo tabii
Sorma bizde kaynanamgildeydik hadi eve gidelim falan dedim getirdim hemen tartisacak bi konu buldu kendi kendine kizdi küstü tv bakiyosorma benim kide tam iliskiye girelim dedigimde sol bogrumde agrim var dio surati degisiyor kus havalanmiyorya cekiniyo kalkmicak diye icimden hay senin bogrunu diyorum. bogrunu delcm gorck gununu. simdi yatak odasinda uyuyo pasa hazretleri uykusu varmis usuyormus
disarda direk eczaneden alsam verirlermi acaba.Yok iğne değil Canim hap yumurtanin büyümesini ve catlamasini sagliyo işe yariyo tabii
Bencede git canim ihmal etme ben artik kullanmiyorum ben gonal f ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullaniyorumhala kullaniyormusun peki. benim yunurtam catlamiomu acana diye dusunmeye basladim ya ovuntesti yapiorm ikinci cizgi hep silik. doktora gidicem
umarim gecicidir bu durum ya cok kotu gercekten. valla bebek durumum olmasa isterse senelerce yapmasin umrumda defil zaten bisiy anladigim yok durten bisiy disindaSorma bizde kaynanamgildeydik hadi eve gidelim falan dedim getirdim hemen tartisacak bi konu buldu kendi kendine kizdi küstü tv bakiyo
Yok yazdirman lazim ama kendi kafana göre kullanman sakincali olabiliyormuş o hap canim kist falan olusabilirdisarda direk eczaneden alsam verirlermi acaba.
kesin catlatiyor mu gercekten catlatmadigi oluyor mu. yaa evlenmeden once 1 2 kez yapiosun sonra oluyor saniodum yumurtlama donemi falan bilmiodumdaha bu ay ogrendim. bilmemek daha iyi benceBencede git canim ihmal etme ben artik kullanmiyorum ben gonal f ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullaniyorum
umarim canim geçmeyeceksede eskisi gibi aramiz iyi olsun istiyorum böyle didişmek istemiyorum ☺umarim gecicidir bu durum ya cok kotu gercekten. valla bebek durumum olmasa isterse senelerce yapmasin umrumda defil zaten bisiy anladigim yok durten bisiy disinda
senin yumurtan catlaMiyormuydu nasil anladin doktor mu soylediYok yazdirman lazim ama kendi kafana göre kullanman sakincali olabiliyormuş o hap canim kist falan olusabilir
U
umarim canim geçmeyeceksede eskisi gibi aramiz iyi olsun istiyorum böyle didişmek istemiyorum ☺
Çatlatiyo tabi canim dktr kontrolünde kullan ama oda bilgilendirir zaten ultrasonla bakinca falan yumurta gelisimi oldu mu gösteriyo bak diyo çapini falan bile ölçüyo. Sen hiç gitmedin sanirim dktrakesin catlatiyor mu gercekten catlatmadigi oluyor mu. yaa evlenmeden once 1 2 kez yapiosun sonra oluyor saniodum yumurtlama donemi falan bilmiodumdaha bu ay ogrendim. bilmemek daha iyi bence
hadi bakalim gelcek mi gelmicek mi bekleyip görelim
gecer canm merk etme hic israr etme ben oyle yapiorm yunurtlama donemim gectigi icin ben lafini bile etmiorm bakalim ne zaman gelck. o kedi gelecekkkkkk
Bende senin gibi bilmiyordum tatlim öyle catlama falan olmasi gerektigini doktora gittim doktorum söyledisenin yumurtan catlaMiyormuydu nasil anladin doktor mu soyledi
en son mart ayinda gitmistim oda 14. gunumde kanamam olmustu adet agrisi gibi agriyla kanamam oldu. sonra doktora gittim yunurtlamissin dedi. anlamadim bende. ama.bence ben yumurtlamiorm yaaaa neden ovvu testinde net cizgi yokÇatlatiyo tabi canim dktr kontrolünde kullan ama oda bilgilendirir zaten ultrasonla bakinca falan yumurta gelisimi oldu mu gösteriyo bak diyo çapini falan bile ölçüyo. Sen hiç gitmedin sanirim dktra