- 12 Ekim 2015
- 1.199
- 721
- 30
Cnm o kadar çok belirtim varki ama inan hiç kafama takmıyorm her ay evde test bulundururdm bu ay almicam takmak istemiyorm kafama içim rahat yaniYani arkadaşlar belirtilere çok kanmayin derim oluruna bırakmak en iyisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm o kadar çok belirtim varki ama inan hiç kafama takmıyorm her ay evde test bulundururdm bu ay almicam takmak istemiyorm kafama içim rahat yaniYani arkadaşlar belirtilere çok kanmayin derim oluruna bırakmak en iyisi
İnşallahhh canm bende yenqeç burcuyum haziran 26 doqm qünüm bebişimde yenqeç olsa ne iyi olurinşş cnm ya valla cok istiyorum bende yengec burcuyum yavrumu temmuzda kucagıma alırım inşşş bu ay tutturmuşuzdur inş
Öyle canm öyleee sen hep bu şekilde düşün kötüyü aklına qetirme <3ay canım ne güsel seyler yazmışsınn saol keşke öle olsaa...yarın belli olacak işte..
Bazı insanlar karşısindakinin hamile olduğunu hiç bilmeden biliyor nasıl biliyorlar bilmiyorum oğluma hamileyken ben bile daha bilmeden merdivenleri silen bi teyze vardı sen hamilesin demisti yok demistim megerse hamileymisimBilmiyorm cnm yaşları büyük 60 yaşlarndalar bi deqişiklik var sende diyolar :)
benimki geç olur zaten değerim yüksek ya..mavis_61 Canım seni çok iyi anliyorum gerçekten stres yapma o zaman adette gec kaliyor şu stres herşeyi etkiliyor
keşke öle olsa hep yaa deden cenazesinde herkes hamilemisin diye sormuştu ama malesef değilimBazı insanlar karşısindakinin hamile olduğunu hiç bilmeden biliyor nasıl biliyorlar bilmiyorum oğluma hamileyken ben bile daha bilmeden merdivenleri silen bi teyze vardı sen hamilesin demisti yok demistim megerse hamileymisim
Ayy inşallah valla aralıkta kocamın doqum qünü ona en qüzl hediye olurBazı insanlar karşısindakinin hamile olduğunu hiç bilmeden biliyor nasıl biliyorlar bilmiyorum oğluma hamileyken ben bile daha bilmeden merdivenleri silen bi teyze vardı sen hamilesin demisti yok demistim megerse hamileymisim
Amin tatlım hepimizin hakknda hayırlısı olsunDoğrudur canım hakkında hayirlisi olsun Annesiym
bnm ki içmez hasta olmuş nane limonu bile zor içirdim çok pipiriklikeçiboynuzu pekmezi içirin eşlerinize...
sende kimyasal geçirdin ya içsin bu kimyasalda sperm verimsizliğide etken olabiliyormuş.. keçiboynuzu pekmezide iyi geliomuşş.. o yüzden dediydim..bnm ki içmez hasta olmuş nane limonu bile zor içirdim çok pipirikli
hş geldin cnmmmNapıyonuz kızlar topik kaynamış yine
Hoşbulduk Can'ımhş geldin cnmmm