Ayyy içlerine dogmustur belki. Ayyy hadi inşallah canımYok bebeqim şuAnki durumum daha erken olduqu için bilmiyorm İnşallah öyleyimdir ilk defa biri bana sende bi deqişiklik var hamilemisin dedi ve diqerleride onay verdi yaşlArıda var baya bilmiyorumki bi ümit oldu açıkçası Bana :)
umudunu yitirme cnm stres yapma inşşş bebegi tutunmuştur sanayok canım yarın test yapcam doktor tanıdığım var dedi yarınki sonuç belirliyecek.. bakalım hayırlısı..
Aynen öyle ve bu belirtilerim hemen hemen 3 4 qündür var hiç bu kadae belirti yaşamamıştım bi qelseydi diyorm bat qünü :)ne kadar çok belirtin var canımm..
kısmet cnm hiç belli olmaz hemen olursun belki hamiş inşş hayırlısı ileinş sen bilion bni ben bi kimyasal geçirdim daha yeni arkası kolay diolar ama hiç de kolay deil
inşAllahh..inşAllahh... Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın..umudunu yitirme cnm stres yapma inşşş bebegi tutunmuştur sana
Benimki 15 kasım cnm hesaplamama qöre buqün 10 qün kalmıştı yarn 9 kalcak yarınada ne kaldıbenmde son 9 gün 13 kasım bat hahaha birlikte bekliycez bakalım
kısmette ne bilşm cnm insan işte kafam rahat diosun yine takıon kafanakısmet cnm hiç belli olmaz hemen olursun belki hamiş inşş hayırlısı ile
İnşallah canm ya 6 aydır evliyim hiç duymamıştm böyle bişe :)Ayyy içlerine dogmustur belki. Ayyy hadi inşallah canım
şu kafaya takmıcan diolarda nasıl takmıcan ki anlamıyorumm..kısmette ne bilşm cnm insan işte kafam rahat diosun yine takıon kafana
aaa bnm o zaman bugün gecti 7 gün kaldı hahaha kafa gidiyor :)Benimki 15 kasım cnm hesaplamama qöre buqün 10 qün kalmıştı yarn 9 kalcak yarınada ne kaldı
o işte olmuooo malsfşu kafaya takmıcan diolarda nasıl takmıcan ki anlamıyorumm..
Bence sen hamilesin cNm boşuna stres sıkıntı yapıyosn kendine deqerin qayet qüzl adetin qeçmemiş sonuçta üzülme iyi düşün iyi olsn sen kendini strese sokarsan miniqin hisseder oda üzülürinşAllahh..inşAllahh... Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın..
Aynen şekerim seninki benimkindende az kalmış hadi İnşallah o qüzl haberleri alırızaaa bnm o zaman bugün gecti 7 gün kaldı hahaha kafa gidiyor :)
ay canım ne güsel seyler yazmışsınn saol keşke öle olsaa...yarın belli olacak işte..Bence sen hamilesin cNm boşuna stres sıkıntı yapıyosn kendine deqerin qayet qüzl adetin qeçmemiş sonuçta üzülme iyi düşün iyi olsn sen kendini strese sokarsan miniqin hisseder oda üzülür
çok ama çok doğru..Yani arkadaşlar belirtilere çok kanmayin derim oluruna bırakmak en iyisi
inşş cnm ya valla cok istiyorum bende yengec burcuyum yavrumu temmuzda kucagıma alırım inşşş bu ay tutturmuşuzdur inşAynen şekerim seninki benimkindende az kalmış hadi İnşallah o qüzl haberleri alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?