- 28 Eylül 2015
- 1.906
- 2.279
laboquick bu marka cnm ovulasyon testineymiş cnm bu?
marka nedir tatlm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
laboquick bu marka cnm ovulasyon testineymiş cnm bu?
marka nedir tatlm
genelde prodiktoru önerriolar cnm bide şey vardı clearblue nin mor kapaklısını
onu pek önermiolar tatlı m ya bende hangisini alıcamı şaşırdımlaboquick bu marka cnm ovulasyon testi
tabiki yan etksisi yok araştırmakta yarar vvar ben bi araştırayım bunu yakında araştırmacı gazetici olucam yeh anasını :) her konuya dalıyom çıkıom araştırıombilmiom ne kadar doğru.. araştırırken gördüm sadece.. ama bildiğim kadarıyla folik asitin bi yanetkisi yok denemekten zarar çıkmaz d,ye düşünüyorumm ama son karar sizin tabi..
BEnde aynen balı hic yemem sevmem tatlı dan nefret ederim valla bebek icin yiyorum mecburha ben bilmiodum herneyse cnm bidahiki ay öle başlarım denemekten bişi çıkmaz midem alışır die yapayım dedimde tadı çok kötü ve ben çok şekrli şeyleri sevmem heleki balı
banada bunu söylediler cnm ya aynı uzayan akıntımın oldugu gün test yanıltmadı beni ne bileyim cevremdekiler bunu kullanıyor ve bununla hammile kalanda cok arastırdım birazonu pek önermiolar tatlı m ya bende hangisini alıcamı şaşırdım
aynenn yaa..neler neler biliozz.. yakında muayenehane açacam kadın doğumtabiki yan etksisi yok araştırmakta yarar vvar ben bi araştırayım bunu yakında araştırmacı gazetici olucam yeh anasını :) her konuya dalıyom çıkıom araştırıom
aynen kuzum bebek için herşey feda olsunBEnde aynen balı hic yemem sevmem tatlı dan nefret ederim valla bebek icin yiyorum mecbur
ozmn bende deneme amaçlı onu alayım bu ay vay anasını ovulasyona d el atıcam biz ovulasyona hiç bakmadık bugune kdr ama gün aşırı birlikte oluyoruz o ayrı :)banada bunu söylediler cnm ya aynı uzayan akıntımın oldugu gün test yanıltmadı beni ne bileyim cevremdekiler bunu kullanıyor ve bununla hammile kalanda cok arastırdım biraz
evet biraz tuzlu ve 10 adet kullanımı varKızlar clearblue 2 hormonu birden tespit eden tek ovulasyon testi. ( mor kapakli olan )Digital olmasi cizgide yanilma payanizi ortadan kaldırıyor. Tek sorun diger testlere gire pahalı olması
ne gibi deişiklilker kız o işler fos bendede değişim var ama kimyasal gebelikten spnra oldu ve bnm kimyasal gebelik geçirdiğimi bilmiolarBuqün misafirlerim vardı kızlar kayınvalidemin kardeşi fln sende bi deqişiklik var hamilemisin diyolar bizim daha evliliqimiz yeni olduqu için çocuk düşündüqümüzü bilmiyolar o yüzden hiç çaktırmadm
evet pahalıymışş..evet biraz tuzlu ve 10 adet kullanımı var
cnm kullanırken ilk sabah idrarı ile yapma her zaman aynı satte yapmaya dikkat et ben genelde 12 gibi su içim sonra wc gidiyordum 3,30--4 gibide hiç sıvı almıyordım wc gitmiyordum test yapıyordum cnmozmn bende deneme amaçlı onu alayım bu ay vay anasını ovulasyona d el atıcam biz ovulasyona hiç bakmadık bugune kdr ama gün aşırı birlikte oluyoruz o ayrı :)
sorcaktım arada kaynadı..son durum ne sende?Ayy ben size küstüm Valla yazdıklarımı qörmüyosunuz hiç
tuzlu bize bu aman ovulasyon falan hikaye tutacağı varsa en düşük zamanda bile tutuoevet pahalıymışş..
alıp alamamya daha karar veremedim alırmyım bilmiom bi şu hayıt suyu ile folik asiti alamda onu da alırım bi aracnm kullanırken ilk sabah idrarı ile yapma her zaman aynı satte yapmaya dikkat et ben genelde 12 gibi su içim sonra wc gidiyordum 3,30--4 gibide hiç sıvı almıyordım wc gitmiyordum test yapıyordum cnm
cnm sen bilirsin zaten düzeli olarak 2 günde bir ilişki varsa denk gelir gelmezse bile sperm 3 gün yasıyo illa denk gelir cnmalıp alamamya daha karar veremedim alırmyım bilmiom bi şu hayıt suyu ile folik asiti alamda onu da alırım bi ara
kesinlikle bende döllenme oldu ama.. önemli olan tutunmasıyoksa yakaladım yumurtlamayıda.. kimyasaldan sonra edet günleri sapıtıyo.. yumurtlama ne zaman olur kestiremem belki o yüzden almayı düşünüyorumm..tuzlu bize bu aman ovulasyon falan hikaye tutacağı varsa en düşük zamanda bile tutuo