Merhaba canim:
Hosgeldin.. Bende daha fazla kur yapmak isterim ama, burda bulmak cok zor. Turkiye ye geldigimde almayi istiyorum. Tabi insallah o zamana kadar hamile kalirim. Erken gosteren test alsan belki cikar sonuc!
erken gösteren test varmı gerçekten bilmiyorum ve markası ne nerden temin edebilirim...sen iste cnım ne istersen yollarım ben türkiyeden...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
umutx canım ben adet olcam galiba karnımda şişlik başladı kırmızılar cuma ya gelecek boşyere test yapmayayım negatif sonuç olcak yine...incirde işe yarmadı ya neden olmuyo bizimde ya...mafoldumben
polen kullanıyorum
arı sütü ve bal karışımı kullanıyorum
hayıt tohumu içiyorum
sogan suyu içiyorum
çörek otu bal ve tarçın karışımı kullanacağım
ve tüm bunları yaparken rabbim bu kullandıklarım verdiğin derdin şifası olsun diyorum
Dilerim rabbim bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
Canımhormonları düzenliyormuş internetten araştırırsan çoğu kadın hastalıklarına ii geldiğini okuyacaksın birde sende adet düzensizliği varmı bende var yani 3 ayda bir adet oluyorum düzensiz belki geç yumurtluyorum belki yumurta çatlamıyor bilemiyorum bana dua edin lütfen rabbim kimsenin dua ile açılan elllerini boş çevirmesin
canım inş.senin de bebişin olur.imkansız diye bişey yok.Moralini bozma.neler duyuyoruz. şimdi tıp ne imkanlar sunuyor.inşaallah biran önce doktoruna gitmeye bak.hayırlısı Allah'tan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?