Hamile kalmak icin Neler Yapiyorsunuz?

umutx

Umutsuzluk Ölüler İçindir
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
201
4
96
Hollanda
Merhaba kizlar:

Hepimiz bir bebegin o mis kokusunun ozlemi icindeyiz.senağlama Her aya yeni bir umutla basliyoruz. Onun hayalini kuruyoruz. Bazen sabrimiz tukeniyor, bazen agliyor ve bazen de neden diyoruz. Sonra Allah in takdiri deyip, tevekkul ediyoruz.

Belki daha once buna benzer konular acilmistir, fakat yenilerinin yararli olabilecegini dusunuyorum. Hamile kalmak icin neler yapiyorsunuz? Hepimiz ayri ayri sorunlari var, ya ya da yok. Ama bu yolda bilincli yurumek bebek ozlemimizin suresini kisaltabilir diye dusunuyorum. Ben neler yapiyorum:

• Ovulasyon gunlerimi gosteren bir takvimim var onu gunlugumun icinde tutuyorum. ( Surekli internetten ovulasyon gunlerini takip etmeme gerek kalmiyor, eger gunlerde degisilik olursa yenisi hesapliyorum.)
  • Ovulasyon testi yapiyorum.
  • Bu gunleri en iyi sekilde degerlendiriyorum ve yatakta bir sure uzanmaya dikkat ediyorum.
  • Iki aydan beri sogan kuru yapiyorum.
  • Kendimi usutmemeye calisiyorum.
  • Dua ediyorum.:Saruboceq: ( Yusuf suresini de 41 kere okumayi planliyorum)
  • Sagliksiz seylerden uzak duruyorum.
  • Folik asit ve Omega3 aliyorum. ( Ceviz, balik, yesil sebzeyi daha cok tuketmeye calisiyorum.) Tabi bunlar bebek olsun diye degil, bebek olursa diye.
  • Internetten arastiyorum.( aslinda bunu yapmasam daha iyi olacak, cunku zamanim ve gucum cok fazla gidiyor.)
  • Ilac kullanmiyorum, cunku bizim ki sebepsiz infertilite. Asilama icin bir kac ay daha bekliyecegiz.
Herseyin hayirlisi olsun. Elbette bir de cogu kez elimde olmasada morilimi yuksek tutmaya calisiyorum. KK' ya yazma nedenimde buydu. Paylasmanin iyi oldugunu dusunurum herzaman. a.s

Hadi kizlar sizde paylasin!

Sevgi ve selamlar ..opuyorumnanaktan

Elbette birde cift cizgili testler:ecrin_bebek:

canım hayırlı olsun yeni topiğimiz ama 2 tarafıda idare edelim..ben testere dişli arslan pençesi otu içiyorum (adet düzensizliğinden dolayı)...ve 42 gün incir kürü yapmıştım bu ay sondu kür...bakalım beklemedeyim...geçen ay hayıt içmiştim.ama henüz bebiş yok...mafoldumben allahım ne olursun emeklerimizi umutlarımızı boy,şa çıkarma yarabibim...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Merhaba canim:

Hosgeldin.. Bende daha fazla kur yapmak isterim ama, burda bulmak cok zor. Turkiye ye geldigimde almayi istiyorum. Tabi insallah o zamana kadar hamile kalirim. Erken gosteren test alsan belki cikar sonuc!

Merhaba canim:

Hosgeldin.. Bende daha fazla kur yapmak isterim ama, burda bulmak cok zor. Turkiye ye geldigimde almayi istiyorum. Tabi insallah o zamana kadar hamile kalirim. Erken gosteren test alsan belki cikar sonuc!

erken gösteren test varmı gerçekten bilmiyorum ve markası ne nerden temin edebilirim...sen iste cnım ne istersen yollarım ben türkiyeden...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

erken gösteren test varmı gerçekten bilmiyorum ve markası ne nerden temin edebilirim...sen iste cnım ne istersen yollarım ben türkiyeden...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Merhaba canim. Erken gosteren tesler var evet. Ama Turkiye de ki markalari bende bilmiyorum. Istersen internetten bir bak ya da eczaneye sor bir bakalim. Aslinda bu testler normal testlerden biraz daha pahali. 4 gun daha beklemek zor olmasa keske bu kadar. Turkiye ye ben gelemezsen annemler gelecek belki buraya. O zaman istemeyi dusunuyorum. Tabi insallah o zamana kadar hamile kalabilirim. Yinede cok sagol canim. Cok opuyorum..:1hug:

umutx canım ben adet olcam galiba karnımda şişlik başladı kırmızılar cuma ya gelecek boşyere test yapmayayım negatif sonuç olcak yine...incirde işe yarmadı ya neden olmuyo bizimde ya...mafoldumben

umutx canım ben adet olcam galiba karnımda şişlik başladı kırmızılar cuma ya gelecek boşyere test yapmayayım negatif sonuç olcak yine...incirde işe yarmadı ya neden olmuyo bizimde ya...mafoldumben

Canim boyle dusunme diyecegim cok gercekci olmayacak. Bende oyle dusunuyorum cunku adetime yakin ve bir taraftanda ACABA diyorum. Tek diyecegim cok uzme kendini olabilir. Eger bebek gelirse cok muthis olur. Ama hayirli zaman bizim icin bu ay degilse. Gelecek ovulasyon testini uygula derim, Cunku senin gunlerin duzenli degil bildigim kadariyla. Belki de yumurta zamanini yakalasan hemen olacak. Ovulasyon testi ile kesin gununu anlayanbilirsin. Sansini ikiye katla derim. Cok optum. Haber bekliyorum..

polen kullanıyorum
arı sütü ve bal karışımı kullanıyorum
hayıt tohumu içiyorum
sogan suyu içiyorum
çörek otu bal ve tarçın karışımı kullanacağım
ve tüm bunları yaparken rabbim bu kullandıklarım verdiğin derdin şifası olsun diyorum
Dilerim rabbim bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

Sagol canim, paylasimin icin. Burda herkez paylassa daha iyi olacakti. hepimizin bir birimize yarari olacakti ama, cok onemli degilmis demek ki! Neyse...

hayit tohumu neye yariyor? Bunu duymamistim..

Canımhormonları düzenliyormuş internetten araştırırsan çoğu kadın hastalıklarına ii geldiğini okuyacaksın birde sende adet düzensizliği varmı bende var yani 3 ayda bir adet oluyorum düzensiz belki geç yumurtluyorum belki yumurta çatlamıyor bilemiyorum bana dua edin lütfen rabbim kimsenin dua ile açılan elllerini boş çevirmesin

Amin canim..

Hayir benim adetlerim duzenli.. Aslinda dr. gore hicbirseyim yok. Yani bizimki sebepsiz inferlite. Uzuldum canim.. incir kuru yaptin mi hic??

KIZLAR MERHABA BEN SON 2 YILDIR KADIN HASTALIKLARINDAN ÇOK ÇEKMİŞ BİRİYİM ŞÖYLEKİ SOL TARAFTA 3,5 CM LİK BİR ÇİKOLATA KİSTİM VAR BİR KERE ASPİRE EDİLDİ AMA YENİLEDİ ADETLERİM DÜZENLİYDİ EN FAZLA 1, 2 GÜN AKSARDI GEÇTİĞİMİZ 2 AY ADET OLAMADIM DOKTORA GİTTİM FARLUTALLE OLDUM BU AYDA GÜNÜM GEÇTİ YİNE OLAMIYORUM VE DOKTORUM ÇAĞIRDI ÖZEL SEBEPLERDEN GİDEMEDİM VE DOKTORUM BANA SAĞ OVERDE POLİKİSTİK OVER GÖRÜNÜMÜ VAR DEDİ DÜŞÜNÜN HEM ENDOMETRİOZİS YANİ ÇİKOLATA KİSTİ HEM POLİKİSTİK OVER ARTIK NEFRET EDİYORUM, 2 YILDIRDA GEBE KALMAK ÇOK İSTİYORUM NELER YAPMADIMKİ SOĞAN KÜRÜ EN AZ 5-6 KEZ, İNCİR KÜRÜ, SIRT ÜSTÜ YATMALAR, AYAKLARIMI HAVAYA KALDIRMALAR SONUÇ KOCAMAN BİR SIFIR BIRAKIN BEBEĞİ ADET OLABİLMEK İÇİN DUA EDİYORUM ARTIK NEYSE İÇİNİZİ KARARTMAYAYIM İNŞALLAH İSTEYEN HERKESİN BEBEĞİ OLUR, :CüvCüv:

canım inş.senin de bebişin olur.imkansız diye bişey yok.Moralini bozma.neler duyuyoruz. şimdi tıp ne imkanlar sunuyor.inşaallah biran önce doktoruna gitmeye bak.hayırlısı Allah'tan.

canım inş.senin de bebişin olur.imkansız diye bişey yok.Moralini bozma.neler duyuyoruz. şimdi tıp ne imkanlar sunuyor.inşaallah biran önce doktoruna gitmeye bak.hayırlısı Allah'tan.

Amin, sizlerinde olur inşallah, her şayin başı sağlık a.s.a.s.

umutx bende ovulasyon testi yapmaya basladim(ilk ayim)
sogan kuru yapacagim regl olmayi bekliyorum...
yarin sabah preseed sparis edecegim onuda kullanacagim
bal+tarcin+corek otu karisimi yapiyorum
allahim insallah tuttururuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…