- Konu Sahibi ikitascorba
gercekler aciymis derler ya, bazi yazdiklarinizi hazmetmekte biraz zorlandim. Agrima gitti bile diyebilirim. Ozellikle onu sevmiyorsun derken.. Ama hakli buluyorum yazdiklarinizi. Belki de haketmiyorum ben bu iliskiyi fakat biraz beni de anlamanizi istiyorum. Belki benim yerimde bir arkadasim olsaydi ayni sozleri sarfederdim ben de ama mesele insanin kendisi olunca cok farkli olabiliyor hersey. Bilgisine zekasina hayran olmak istiyorsun evlenecegin insanin. Ama sunu da farkettim ki ben nisanlimla bir topluma girdigim zaman onun yaninda olmak beni cok mutlu ediyor gozum baskasini gormuyor. Bu bile bana yetebiliyor. Benim tek korkum evlendikten sonra bu tilsim kaybolur da beklenti yonunden degisirsem katilasirsam ne olur diye. Belki de hic problem olmayacak ama bilemiyorsun iste. Bu yuzden evlilik tecrubesi yasayanlarin fikirleri de cok onemli benim icin cunku ben evliligi bilmiyorum hic yasamadim. Benim universitede arkadaslarim oldu ama onlarla da egitimdi hep ortak noktamiz. Oturup meseleleri tartisirdik saatlerce. Ben zannediyorum ki evlilikte de bu olacak. Belki de evlilik cok farkli birsey ve nisanlimin guzel hasletleri benim tek mutluluk anahtarim olacak.bilemiyorum.
Bence bu isi bitirmelisin diyen arkadaslarin fikirlerine saygi duyuyorum, ben olsam ayni yorumu yapardim. ama bitirmek kolay olsa coktan bitmisti. kolay degil..o cok ozel birisi ve kaybetmek cok cok zor
Bence bu isi bitirmelisin diyen arkadaslarin fikirlerine saygi duyuyorum, ben olsam ayni yorumu yapardim. ama bitirmek kolay olsa coktan bitmisti. kolay degil..o cok ozel birisi ve kaybetmek cok cok zor