- 20 Aralık 2019
- 3.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.546
- 83
- 24
- Konu Sahibi Sunshine597
-
Oldu 0.602 kocaman bir sıfırSonuçlarıniz belli oldumu?
Ümidinizi kaybetmeyin buda bir imtihan olumlu düşünün Allah yardımcımız olsunOldu 0.602 kocaman bir sıfır
Ama hayla adet olmadımÜmidinizi kaybetmeyin buda bir imtihan olumlu düşünün Allah yardımcımız olsun
Adet günümde gelmedi zaten acaba yükselme şansı var mıdırÜmidinizi kaybetmeyin buda bir imtihan olumlu düşünün Allah yardımcımız olsun
Bende olmadım henüz belkide yükselebilirAdet günümde gelmedi zaten acaba yükselme şansı var mıdır
Ben 1.5 yıllık evliyim tam 6 doktor değiştirdim ve en son gittiğim doktor önce eşinin sperm testini görelim sonra tedaviye başlayalım testi görmeden bir şey yapamam dedi. Testi yaptırdı. Eşimde sorun çıkmadı ben tedavi oluyorum şu anda. Doktor test istemedi mi sizdenHayır bakınmasını söyledim bir kaç defa istekli değildi
Ben kontrole eşimle gitmedim doktorda eşinizle gelseydiniz test yapardik dedi yakin zamanda tekrar gideceğim kontrole eşimle beraber şu an adet dönemindeyim henuz olmadımBen 1.5 yıllık evliyim tam 6 doktor değiştirdim ve en son gittiğim doktor önce eşinin sperm testini görelim sonra tedaviye başlayalım testi görmeden bir şey yapamam dedi. Testi yaptırdı. Eşimde sorun çıkmadı ben tedavi oluyorum şu anda. Doktor test istemedi mi sizden
İnşallah olumlu sonuç alırsınız.Ben kontrole eşimle gitmedim doktorda eşinizle gelseydiniz test yapardik dedi yakin zamanda tekrar gideceğim kontrole eşimle beraber şu an adet dönemindeyim henuz olmadım
Teşekkür ederim inşallah sizde ☺İnşallah olumlu sonuç alırsınız.
Bazılarının ki 0.100 den yükselmiş benim ki daha yüksek gerçi o şans bende yok ama ne bilymBende olmadım henüz belkide yükselebilir
Ovulasyon testleri kullandın mı .. ben ovulasyon ile hamile kaldım.. instagramda bir gebenin günlüğü sayfasından destek aldım tavsiye ederim canım inşallah sağlıcakla hamile kalırsınMerhaba hanımlar yeni üye olduma 2.5 senedir evliyim uzun süredir hamile kalmak istiyorum Allah isteyen herkeze nasip etsin doktora gittim şimdilik bi sorun yok ama ben çok kafama takiyorumstres baş düşmanı ama elimde değil deneyip faydasını gördügünüz yöntemler var mı?
Hayır kullanmadım tavsiyeniz için teşekkür ederim☺Ovulasyon testleri kullandın mı .. ben ovulasyon ile hamile kaldım.. instagramda bir gebenin günlüğü sayfasından destek aldım tavsiye ederim canım inşallah sağlıcakla hamile kalırsın
Bazılarının ki 0.100 den yükselmiş benim ki daha yüksek gerçi o şans bende yok
Umudunuzu kaybetmeyin yokdan var eden Allah isterse öyle güzel olur ki☺Bazılarının ki 0.100 den yükselmiş benim ki daha yüksek gerçi o şans bende yok ama ne bilym
Orası öyle tabiki ama her ay negatifi görünce insanın umudu kırılıyor şimdi doktordan geldim tahlilimi gösterememiştim ultrasonda bişey görmedi adet olmazsan cuma günü gel dedi olursan da adetinin 3. Günü gel dediUmudunuzu kaybetmeyin yokdan var eden Allah isterse öyle güzel olur ki☺
Orası öyle tabiki ama her ay negatifi görünce insanın umudu kırılıyor şimdi doktordan geldim tahlilimi gösterememiştim ultrasonda bişey görmedi adet olmazsan cuma günü gel dedi olursan da adetinin 3. Günü gel
İnanın aynı durumu bende yaşıyorum her ay iki gün önce leke olarak geldi adet olcağim sandım ama gelmedi umarim kısa zamanda olumlu sonuçlar alırızOrası öyle tabiki ama her ay negatifi görünce insanın umudu kırılıyor şimdi doktordan geldim tahlilimi gösterememiştim ultrasonda bişey görmedi adet olmazsan cuma günü gel dedi olursan da adetinin 3. Günü gel dedi
Bide benim dün akıntım oldu afedersiniz peçeteye sildim baya geldi kan sandım çünkü ama böyle peçeteyi birleştirip açınca uzuyordı şeffafdı böyle yumurta akı gibi adet belirtisimi bu acabaİnanın aynı durumu bende yaşıyorum her ay iki gün önce leke olarak geldi adet olcağim sandım ama gelmedi umarim kısa zamanda olumlu sonuçlar alırız
Bu konuda tecrübeli değilim ama yerleşme kanı pembe ya da koyu kahve oluyormuş sizin anlattiğınız sanki daha çok adet belirtisine benziyor böyle bir durumu ilk defa mı yaşadınızBide benim dün akıntım oldu afedersiniz peçeteye sildim baya geldi kan sandım çünkü ama böyle peçeteyi birleştirip açınca uzuyordı şeffafdı böyle yumurta akı gibi adet belirtisimi bu acaba
Evet daha önce adetten önce akıntım olurdu hep ama sıvı bi şekilde olurdu böyle uzayan olmadıBu konuda tecrübeli değilim ama yerleşme kanı pembe ya da koyu kahve oluyormuş sizin anlattiğınız sanki daha çok adet belirtisine benziyor böyle bir durumu ilk defa mı yaşadınız
Dönem dönem benimde olur boyle olduğu zaman ağrı ve sancım olur adetiniz gelmediyse bir kaç gün bekleyin şüpelenirseniz test yapın bende beklemedyim pazartesiye kadr gelmezsse test yapmayi düşünuyorumEvet daha önce adetten önce akıntım olurdu hep ama sıvı bi şekilde olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?