- 17 Kasım 2020
- 1.349
- 595
- 73
- 26
- Konu Sahibi Sunshine597
-
Ben ne yaptıysam olmadı sırf stres atmak için 2. Balayı bile yaptık ama maalesef şimdi tedavi görüyorum perşembe günü sonuçlarım belli olucak düzgün bir doktora git zaten doktor düzgün olsaydı 2. Buçuk senedir olmuyorsa bi yerde bi sıkıntı olduğunu anlıcaktır ben de 2 senelik evliyim 1 senelik evliyken bi doktora gittim stres dedi ve gönderdi sonra başka birine gittim yumurtalıklarım zayıfmış ama tedaviye devam edemedim 2 sene oldu başka doktora gittim bu sefer oda bileyin yok dedi ve arkadaşımın gittiği ve sonuç aldığı doktora gittim hemen ertesi günü ve o gün tedaviye başladımMerhaba hanımlar yeni üye olduma 2.5 senedir evliyim uzun süredir hamile kalmak istiyorum Allah isteyen herkeze nasip etsin doktora gittim şimdilik bi sorun yok ama ben çok kafama takiyorumstres baş düşmanı ama elimde değil deneyip faydasını gördügünüz yöntemler var mı?
Hayır bakınmasını söyledim bir kaç defa istekli değildiEşiniz muayene oldu mu?
Erkekte problem varsa düzelmesi çok uzun sürüyor. Siz kürler bir şeyler denemeden önce o muayene olsun. Sperm testi yaptırsın. Boşuna kürler filan deneyip hormonlarınızı bozmayın. Siz de reglin 2. Ya da 3. Günü muayene olup hormonlarınıza baktırın.Hayır bakınmasını söyledim bir kaç defa istekli değildi
Umarım en kısa zamanda olur iyi bir doktor çok önemli yaşımn küçuk olduğunu acele ettiğimi söyledi doktor folk asit önerdi kullanıyorum bu ayda olmazssa başka bir doktora bakınacağımBen ne yaptıysam olmadı sırf stres atmak için 2. Balayı bile yaptık ama maalesef şimdi tedavi görüyorum perşembe günü sonuçlarım belli olucak düzgün bir doktora git zaten doktor düzgün olsaydı 2. Buçuk senedir olmuyorsa bi yerde bi sıkıntı olduğunu anlıcaktır ben de 2 senelik evliyim 1 senelik evliyken bi doktora gittim stres dedi ve gönderdi sonra başka birine gittim yumurtalıklarım zayıfmış ama tedaviye devam edemedim 2 sene oldu başka doktora gittim bu sefer oda bileyin yok dedi ve arkadaşımın gittiği ve sonuç aldığı doktora gittim hemen ertesi günü ve o gün tedaviye başladım
Bende 20 yaşımdayım 18 yaşımda evlendim büyük değilim fakat olmuyorsa bi sıkıntı vardır benim yumurtalıklarım zayıf ve çoğu kadın da var bu ertelemeden git belki senin de öyledirUmarım en kısa zamanda olur iyi bir doktor çok önemli yaşımn küçuk olduğunu acele ettiğimi söyledi doktor folk asit önerdi kullanıyorum bu ayda olmazssa başka bir doktora bakınacağım
Soğan kürü denedim tadından dolayi çok uzun süre yapamadım tekrar muayene olacağımErkekte problem varsa düzelmesi çok uzun sürüyor. Siz kürler bir şeyler denemeden önce o muayene olsun. Sperm testi yaptırsın. Boşuna kürler filan deneyip hormonlarınızı bozmayın. Siz de reglin 2. Ya da 3. Günü muayen
Olabilir bir de benim adet aralıgım uzun oluyorBende 20 yaşımdayım 18 yaşımda evlendim büyük değilim fakat olmuyorsa bi sıkıntı vardır benim yumurtalıklarım zayıf ve çoğu kadın da var bu ertelemeden git belki senin de öyledir
35 günde bir oluyorum benOlabilir bir de benim adet aralıgım uzun oluyor
Bende bazen daha uzun sürebiliyor35 günde bir oluyorum ben
Kendini boşa yoruyorsun eşin muayene olmamış 2 buçuk senedir bu bebeği tek isteyen sen misin onun da çabalaması gerek lütfen ikna et eşini ona isteyip istemediğini sor rahim filmi çektir hormon testlerine baktır eşin sperm testi versin doppler çektirsin beklemekle eline hiç bişey geçmez canımMerhaba hanımlar yeni üye olduma 2.5 senedir evliyim uzun süredir hamile kalmak istiyorum Allah isteyen herkeze nasip etsin doktora gittim şimdilik bi sorun yok ama ben çok kafama takiyorumstres baş düşmanı ama elimde değil deneyip faydasını gördügünüz yöntemler var mı?
Haklısınız eşimde en az benim kadar istiyor ama düşünce yapısı biraz dar malesef olacağı varsa olur diyor beni üzmemek için konuyu açmıyor benim çabaladıgım kadar çabalamayınca daha çok üzülüyorum zaman geçiyor bu ay regli olmadım henüz beklemekteyim bu ayda olmazssa zaten doktora beraber gitmek için ısrar edeceğimKendini boşa yoruyorsun eşin muayene olmamış 2 buçuk senedir bu bebeği tek isteyen sen misin onun da çabalaması gerek lütfen ikna et eşini ona isteyip istemediğini sor rahim filmi çektir hormon testlerine baktır eşin sperm testi versin doppler çektirsin beklemekle eline hiç bişey geçmez canım
Canım Allah korusun eşinde sperm yoksa kanallarda tıkanıklık varsa nasıl olacak kendiliğinden biz elimizden geleni yapalım gerisini Allah'a bırakalım istiyorsa o da çavalayacak sen rahim filmi çektirdin miHaklısınız eşimde en az benim kadar istiyor ama düşünce yapısı biraz dar malesef olacağı varsa olur diyor beni üzmemek için konuyu açmıyor benim çabaladıgım kadar çabalamayınca daha çok üzülüyorum zaman geçiyor bu ay regli olmadım henüz beklemekteyim bu ayda olmazssa zaten doktora beraber gitmek için ısrar edeceğim
Benimki de ayni kafadaydı 1 sene kendi başıma uğraştım desem yeridir. Ovülasyon testlerini alirken bile tonla şey söyledi. Şimdi tüp bebek sürecindeyiz benden çok istekli. Ilk transfer tutmazsa ara verelim diyorum yok diyor. Bizimkinde sorun çıkmadı çok şükür ama eşinde sorun çıkarsa cok pişman olur daha omce gitmedigi icinHaklısınız eşimde en az benim kadar istiyor ama düşünce yapısı biraz dar malesef olacağı varsa olur diyor beni üzmemek için konuyu açmıyor benim çabaladıgım kadar çabalamayınca daha çok üzülüyorum zaman geçiyor bu ay regli olmadım henüz beklemekteyim bu ayda olmazssa zaten doktora beraber gitmek için ısrar edeceğim
Hayir çektirmedim dediğim gbi regli olmayi bekliyorum doktora gidip film çektircem ☺Canım Allah korusun eşinde sperm yoksa kanallarda tıkanıklık varsa nasıl olacak kendiliğinden biz elimizden geleni yapalım gerisini Allah'a bırakalım istiyorsa o da çavalayacak sen rahim filmi çektirdin mi
İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız Allah kucağınızı doldursun umarım eşimde sizin gbi farkına varır kısa zamanda pskolojikmen bu kadar uğraşa bende problem varmiş hissine kapılıyorumBenimki de ayni kafadaydı 1 sene kendi başıma uğraştım desem yeridir. Ovülasyon testlerini alirken bile tonla şey söyledi. Şimdi tüp bebek sürecindeyiz benden çok istekli. Ilk transfer tutmazsa ara verelim diyorum yok diyor. Bizimkinde sorun çıkmadı çok şükür ama eşinde sorun çıkarsa cok pişman olur daha omce gitmedigi icin
Hayir çektirmedim dediğim gbi regli olmayi bekliyorum doktora gidip film çektircem ☺
Çok iyi yaparsın canım giderken eşini de götür doktor seni görmek istiyor deHayir çektirmedim dediğim gbi regli olmayi bekliyorum doktora gidip film çektircem ☺
Sonuçlarıniz belli oldumu?Ben ne yaptıysam olmadı sırf stres atmak için 2. Balayı bile yaptık ama maalesef şimdi tedavi görüyorum perşembe günü sonuçlarım belli olucak düzgün bir doktora git zaten doktor düzgün olsaydı 2. Buçuk senedir olmuyorsa bi yerde bi sıkıntı olduğunu anlıcaktır ben de 2 senelik evliyim 1 senelik evliyken bi doktora gittim stres dedi ve gönderdi sonra başka birine gittim yumurtalıklarım zayıfmış ama tedaviye devam edemedim 2 sene oldu başka doktora gittim bu sefer oda bileyin yok dedi ve arkadaşımın gittiği ve sonuç aldığı doktora gittim hemen ertesi günü ve o gün tedaviye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?