Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için manevi reçetem ❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Allah razı olsun kardeşim çok sağol tamam inşallah vermeye gayret ederim peki siz bi kişiye elden mi verdiniz yani mesela internet üzerinden de sadaka versek olur mu
Bide miktarı ne kadar verdiniz siz
Canım valla yeri geldi Bi şeker alıp Bi cocuğa verdö, yeri geldi bir lira verdim, komşu ya yemek verdim, hayvanlara yemek verdö gibi öyle cok yuksek miktar da vermedim ama bir ay boyunca her gun yaptım onucta selamlaşamyı bile sadaka sayan Bi dinimiz var

Elhamdülillah evet öyle gerçekten Allah razı olsun uygulıcam inşallah

13 Haziran

818 istiğfar çektim

41 Fatiha okudum

2 rekat hacet namazı kıldım

Meryem suresi okudum içtim

çok ilginç ben de yapacağım. teşekkürler

Merhabalar bir düşük den sonra uzun süredir bnde bebek sahibi olamıyorum sürekli bu forumlarda bnm gibi olan insanlar arıyorum kendimi rahatlatmaya hatta regl olduğum gün inanmamaya küçük bir umut bile olsa hamileyimdir belki diyorum. Ama bunlar bnce psikolojik ol arak bizi çok yıpratıyor ve bu yüzden bebemiz olmuyor Bi çok yerde şunu okuyorum vazgeçtiğim ay hamile kaldım diye

Canım ben onu da denedim yine olmadı ....tabiki stres yapmamak gerek ama yapılabilecek her şeyi yapmak da gerekiyor bence...bu arada ben de düşük yaptım 3 yıldır olmuyor

818 istiğfar çektim

41 Fatiha okudım

Meryem suresi okudum içtim

Bugün bol bol yasin okumam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…