- 13 Mart 2019
- 13.584
- 45.821
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Sizin 16 yıldırmı 16 aydırmı olmuyo bebeginiz
Canım valla yeri geldi Bi şeker alıp Bi cocuğa verdö, yeri geldi bir lira verdim, komşu ya yemek verdim, hayvanlara yemek verdö gibi öyle cok yuksek miktar da vermedim ama bir ay boyunca her gun yaptım onucta selamlaşamyı bile sadaka sayan Bi dinimiz var |
Canım valla yeri geldi Bi şeker alıp Bi cocuğa verdö, yeri geldi bir lira verdim, komşu ya yemek verdim, hayvanlara yemek verdö gibi öyle cok yuksek miktar da vermedim ama bir ay boyunca her gun yaptım onucta selamlaşamyı bile sadaka sayan Bi dinimiz var
Hayırlısı inşh burdan haberi verirseniz mutlu olurz bakalım bence sizin de kızınız olacakkkElhamdülillah evet öyle gerçekten Allah razı olsun uygulıcam inşallah
Hayırlısı inşh burdan haberi verirseniz mutlu olurz bakalım bence sizin de kızınız olacakkk
Tüp bebek gibi tedaviler gördünüz mü yoksa kendiliğinden mi olmasını bekliyorsunuz
16 ayı 16 yıl okumusum allah korusun ya tez zamanda versin inşallahYok görmedim evet şuan kendiliğinden olmasını bekliyoruz
16 ayı 16 yıl okumusum allah korusun ya tez zamanda versin inşallah
Bi yaşlı kadın bana söylemişti, bir ay boyunca sadaka ver ve her verdiğin de dua ett boll boll, bu şekilde yaptık biz 3 arkadaş hepimizin cocukları oldu, kadınlar kulübünden 42 yaşında Bi tüp bebek tedavisi olacak Bi bayan arkadaşa da soyledm cok şukur onunda bebeği oldu hatta tesadüf mü bilmıyrım hepimizin bal dan tatlıı kızları oldu, Rabbim bağışlasın sizin de evinizi şenledirecek cocuklarınz olsn inşallah
Merhabalar bir düşük den sonra uzun süredir bnde bebek sahibi olamıyorum sürekli bu forumlarda bnm gibi olan insanlar arıyorum kendimi rahatlatmaya hatta regl olduğum gün inanmamaya küçük bir umut bile olsa hamileyimdir belki diyorum. Ama bunlar bnce psikolojik ol arak bizi çok yıpratıyor ve bu yüzden bebemiz olmuyor Bi çok yerde şunu okuyorum vazgeçtiğim ay hamile kaldım diye
Çok zor vazgeçmek rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın umarım en yakın zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?