• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için manevi reçetem ❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12 Haziran Perşembe 10:36

41 Fatiha okudum🌸

818 istiğfar çektim🌸

2 rekat hacet namazı kıldım 🌸

5 Yasini şerif okudum 🌸

13 Haziran Cumartesi

Bereketli bir gün olsun inşaAllah 🌸
Merhaba Allah dualarınızı kabul etsin en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlat nasp etsn size özelden Bi önerim olacakta özel mesaj yazamadım siz bana yazsanız ben de cevap yazablsm tabi isterseniz

Merhaba Allah dualarınızı kabul etsin en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlat nasp etsn size özelden Bi önerim olacakta özel mesaj yazamadım siz bana yazsanız ben de cevap yazablsm tabi isterseniz

Allah razı olsun aminn
Buradan yazabilirseniz memnun olurum teşekkür ederim 🌸

Evet bncede buradan yazınki başka olmiyanlarda bilgilensin lütfen
Allah razı olsun aminn
Buradan yazabilirseniz memnun olurum teşekkür ederim 🌸

Çok güzel bir grup açmışsın rabbim tez zmnda seni hamilelik müjdesiyle sevindirsin olmiyan herkeside

Amiiinn Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah 🌸

Ben çok düzenli yapamıyorum ondan böyle açıp yazarsam kaçamak yapmam diye düşündüm elhamdülillah faydalı da oldu 😍

Rabbim mucizlerimizi tez vakitte göndersin inşallah 😍😍

Allah razı olsun aminn
Buradan yazabilirseniz memnun olurum teşekkür
😊😊Bi yaşlı kadın bana söylemişti, bir ay boyunca sadaka ver ve her verdiğin de dua ett boll boll, bu şekilde yaptık biz 3 arkadaş hepimizin cocukları oldu, kadınlar kulübünden 42 yaşında Bi tüp bebek tedavisi olacak Bi bayan arkadaşa da soyledm cok şukur onunda bebeği oldu hatta tesadüf mü bilmıyrım hepimizin bal dan tatlıı kızları oldu, Rabbim bağışlasın sizin de evinizi şenledirecek cocuklarınz olsn inşallah

😊😊Bi yaşlı kadın bana söylemişti, bir ay boyunca sadaka ver ve her verdiğin de dua ett boll boll, bu şekilde yaptık biz 3 arkadaş hepimizin cocukları oldu, kadınlar kulübünden 42 yaşında Bi tüp bebek tedavisi olacak Bi bayan arkadaşa da soyledm cok şukur onunda bebeği oldu hatta tesadüf mü bilmıyrım hepimizin bal dan tatlıı kızları oldu, Rabbim bağışlasın sizin de evinizi şenledirecek cocuklarınz olsn inşallah

Allah razı olsun kardeşim çok sağol tamam inşallah vermeye gayret ederim peki siz bi kişiye elden mi verdiniz yani mesela internet üzerinden de sadaka versek olur mu
Bide miktarı ne kadar verdiniz siz

Sizin 16 yıldırmı 16 aydırmı olmuyo bebeginiz
Amiiinn Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah 🌸

Ben çok düzenli yapamıyorum ondan böyle açıp yazarsam kaçamak yapmam diye düşündüm elhamdülillah faydalı da oldu 😍

Rabbim mucizlerimizi tez vakitte göndersin inşallah 😍😍

Back