- 13 Mart 2019
- 13.582
- 45.821
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Insallah bir an once hamiş kalırsın
Merhaba Allah dualarınızı kabul etsin en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlat nasp etsn size özelden Bi önerim olacakta özel mesaj yazamadım siz bana yazsanız ben de cevap yazablsm tabi isterseniz13 Haziran Cumartesi
Bereketli bir gün olsun inşaAllah❤
Merhaba Allah dualarınızı kabul etsin en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlat nasp etsn size özelden Bi önerim olacakta özel mesaj yazamadım siz bana yazsanız ben de cevap yazablsm tabi isterseniz
Merhaba Allah dualarınızı kabul etsin en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlat nasp etsn size özelden Bi önerim olacakta özel mesaj yazamadım siz bana yazsanız ben de cevap yazablsm tabi isterseniz
Allah razı olsun aminn
Buradan yazabilirseniz memnun olurum teşekkür ederim
Çok güzel bir grup açmışsın rabbim tez zmnda seni hamilelik müjdesiyle sevindirsin olmiyan herkeside
Allah razı olsun aminn
Buradan yazabilirseniz memnun olurum teşekkür
Bi yaşlı kadın bana söylemişti, bir ay boyunca sadaka ver ve her verdiğin de dua ett boll boll, bu şekilde yaptık biz 3 arkadaş hepimizin cocukları oldu, kadınlar kulübünden 42 yaşında Bi tüp bebek tedavisi olacak Bi bayan arkadaşa da soyledm cok şukur onunda bebeği oldu hatta tesadüf mü bilmıyrım hepimizin bal dan tatlıı kızları oldu, Rabbim bağışlasın sizin de evinizi şenledirecek cocuklarınz olsn inşallah
Başlamak istedim özel den yazmam da bazıları olumsuz yorum yapyr o yuzdn yoksa başka sebebi yok, tekrar dan dualrımız kabul olsn
Amiiinn Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah
Ben çok düzenli yapamıyorum ondan böyle açıp yazarsam kaçamak yapmam diye düşündüm elhamdülillah faydalı da oldu
Rabbim mucizlerimizi tez vakitte göndersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?