- 6 Mayıs 2022
- 196
- 59
- 27
- Konu Sahibi Nur banu2442
Onlar aslında bizleri rahatlatmaya çalışıyor ama onlarında içinde fırtınalar kopuyorEvet canım sorma bugün yine eşimle konuştuk herşey çocuk değil ben seni çok seviyorum demesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar aslında bizleri rahatlatmaya çalışıyor ama onlarında içinde fırtınalar kopuyorEvet canım sorma bugün yine eşimle konuştuk herşey çocuk değil ben seni çok seviyorum demesi
Kendini çok mu dinliyorsun mesela belirti çokmu arıyorsun kafanı bunlara değilde başka şeylerle meşgul etsen acaba stresin azalırmı mesela ne zaman regli olacağına bakmasanDoğru haklısın doktor da dedi bana hiçbir engelin yok ama stres yapma o da imkansız nasıl yapmayacağım nasıl düşünmeyeyim ki sürekli vücudumda bişeyler oluyor sürekli ilaç içiyorum çünkü yumurtlama için bir sürü belirtiler çıkıyor ve düşünüyorum
Evet onu hissediyorum zaten çocuk görünce gözlerinden anlıyorum herşeyiOnlar aslında bizleri rahatlatmaya çalışıyor ama onlarında içinde fırtınalar kopuyor
Valla bakmam önemli değil hep aklımda ya nasıl desem ben çok takıntılı bir insanım zaten pireyi deve ederim takmışım bu konuya hırs olmuş gibi bu olacak hani umudumu bir kaybedip salsam kaybetmem hep mücadeleci bir yanım var kendi haline bırakamıyorum kiKendini çok mu dinliyorsun mesela belirti çokmu arıyorsun kafanı bunlara değilde başka şeylerle meşgul etsen acaba stresin azalırmı mesela ne zaman regli olacağına bakmasan
Bi psikolojik tedavi alsan belki seni rahatlatır aklıma başka bişey gelmedi şuanValla bakmam önemli değil hep aklımda ya nasıl desem ben çok takıntılı bir insanım zaten pireyi deve ederim takmışım bu konuya hırs olmuş gibi bu olacak hani umudumu bir kaybedip salsam kaybetmem hep mücadeleci bir yanım var kendi haline bırakamıyorum ki
O halleri görünce insan daha da kötü oluyorEvet onu hissediyorum zaten çocuk görünce gözlerinden anlıyorum herşeyi
Bende kendime diyorum onu inan bazen çok kafam dolu çok çok artık beni önceden mutlu eden şeyler mutlu etmiyor eski aman dediğim konular beni çok geriyor çok çabuk sinirleniyorum çok alınganım hayat enerjim söndü resmenBi psikolojik tedavi alsan belki seni rahatlatır aklıma başka bişey gelmedi şuan
Sorma zaten ikizler burcuyum yeterince zor bir ruh halim vardır normalde bir de bu konu beni mahvetti inanO halleri görünce insan daha da kötü oluyor
Çok tuhaftır ki sanki bütün dünya sana karşı birlik olmuş gibi değil mi ya sosyal medyada bile herşeyde çocuk ve bebek dönüyorBenimle aynı zamanda evlenen ve sonradan evlenen bütün arkadaş akrabalarım hamile ya şaka gibi hepsi bir arada TV izliyoruz orda bir hamilelik falan kafamı nereye çevirsem eziyet
Kndine uğraş bul lütfen bu şekilde kndine de zarar veriyorsunSorma zaten ikizler burcuyum yeterince zor bir ruh halim vardır normalde bir de bu konu beni mahvetti inan
Heh aynen aynen öyle işteÇok tuhaftır ki sanki bütün dünya sana karşı birlik olmuş gibi değil mi ya sosyal medyada bile herşeyde çocuk ve bebek dönüyor
Ya ben el işi ile uğraşıyorum makrome yapıyorum battaniye örüyorum bir tane kedim var evde inan artık o el işi falan beni çok yoruyor başım ağrıyor artık zevk vermiyor kafamı da dağıtmıyor işten de ayrıldım tedavideyim diye hepten evdeyim eltim ikizler bütün gün çevremde gerçekten iğrenç bir hayat yaniKndine uğraş bul lütfen bu şekilde kndine de zarar veriyorsun
Deme öyle hayatımızı güzelleştirecek şeyler bulmamız lazım mesela halk eğitim kurslarına başlasan yeni insanlarla tanışırsın elinde uğraş olur kafan da dağılır belkiYa ben el işi ile uğraşıyorum makrome yapıyorum battaniye örüyorum bir tane kedim var evde inan artık o el işi falan beni çok yoruyor başım ağrıyor artık zevk vermiyor kafamı da dağıtmıyor işten de ayrıldım tedavideyim diye hepten evdeyim eltim ikizler bütün gün çevremde gerçekten iğrenç bir hayat yani
Bir ara istedim valla sonra ne bileyim cazip gelmedi artık rabbim isteyen herkese nasip eylesin nolur kimseyi bununla imtihan etmesin ne zorDeme öyle hayatımızı güzelleştirecek şeyler bulmamız lazım mesela halk eğitim kurslarına başlasan yeni insanlarla tanışırsın elinde uğraş olur kafan da dağılır belki
Amin bizimde olacak buna inan belki bu ay bizden de güzel bir haber olurBir ara istedim valla sonra ne bileyim cazip gelmedi artık rabbim isteyen herkese nasip eylesin nolur kimseyi bununla imtihan etmesin ne zor
İnşallah ben her ay bu umutla yaşıyorumAmin bizimde olacak buna inan belki bu ay bizden de güzel bir haber olur
Hepimiz öyleyizİnşallah ben her ay bu umutla yaşıyorum