- 6 Mayıs 2022
- 196
- 59
- 27
- Konu Sahibi Nur banu2442
Merhabalar arkadaşlar aranızda yeniyim çoğu konuyu burdan incelemekteyim ve buradaki bilgi alışverişi birbirinize destekleriniz çok hoşuma gittiği için bende sizlere katılmaya karar verdim.
Katılma sebebim aslında hamile kalmak için
Hepinizin denemiş olduğu şeyleri öğrenmek ve beraber bişeyleri yapmak istiyorum.
Konuya gelince 1 senr 7 aydır evliyim ve 1 sene 2 aydır hamile kalmaya çalışıyorum fakat olmadı
İnsanlar bana kilon var o yüzden olmuyor rahmin yağlanmıştır kesin vs gibi söylemleri oluyor ve ben artık bunlardan çok yoruldum.
Size sormak istediğim aslında kaç kilo ile hamile kaldınız?
Gebe kalmak için neler yaptınız?
Ve güzel bir diyet listesi yapıp hep beraber bir detoks kampına girebilirimiyiz?
Bana bunlar hakkında bilgi verir misiniz?
Sadece yanıma birilerini bulmak ve hırslanıp bu kiloyu verip gebe kalmak istiyorum.
Katılma sebebim aslında hamile kalmak için
Hepinizin denemiş olduğu şeyleri öğrenmek ve beraber bişeyleri yapmak istiyorum.
Konuya gelince 1 senr 7 aydır evliyim ve 1 sene 2 aydır hamile kalmaya çalışıyorum fakat olmadı
İnsanlar bana kilon var o yüzden olmuyor rahmin yağlanmıştır kesin vs gibi söylemleri oluyor ve ben artık bunlardan çok yoruldum.
Size sormak istediğim aslında kaç kilo ile hamile kaldınız?
Gebe kalmak için neler yaptınız?
Ve güzel bir diyet listesi yapıp hep beraber bir detoks kampına girebilirimiyiz?
Bana bunlar hakkında bilgi verir misiniz?
Sadece yanıma birilerini bulmak ve hırslanıp bu kiloyu verip gebe kalmak istiyorum.