Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ilk kez böyle oldu bebişte istiyorum ne yapıcağımı şaşırdım internetten bir sğrğ yorum var hayırlısı inşllahYumurtlama gününde iseniz ve 30 dakika geçtiyse çoktan ulaşmıştır, ben ilişkiden sonra hiç beklemedim. Hemen kalkıp duşa giriyorum alışkanlık olacağı varsa tutuyor :)
Vaktinde güzel haberler alırsınız inşallah .Benim ilk kez böyle oldu bebişte istiyorum ne yapıcağımı şaşırdım internetten bir sğrğ yorum var hayırlısı inşllah
Birdaha denemem gerekiyor mu ?Vaktinde güzel haberler alırsınız inşallah .
Stres yapmadan, yumurtlama dönemini gün aşırı deneyin.
Evet yumurtlama dönemindeyim 3 nisanda yumurtlama dönemim bitiyor . Peki ilk seferde hamile kalma olasılığım yüksek değil mi ?Yumurtlamayı takip ettiniz mi? O dönemde iseniz 1 gün yapıp 1 gün ara verip denemelisiniz
İlk seferde kalabilir veya ilk 1 sene içinde de kalabilirsiniz, doğru zamanda tutacaktır. Ben 3. Ayda hamile kaldımEvet yumurtlama dönemindeyim 3 nisanda yumurtlama dönemim bitiyor . Peki ilk seferde hamile kalma olasılığım yüksek değil mi ?
Ben internetten adet dönemi takviminden bakıyorum yumurtlama dönemimi ne kadar doğru bilmiyorumİlk seferde kalabilir veya ilk 1 sene içinde de kalabilirsiniz, doğru zamanda tutacaktır. Ben 3. Ayda hamile kaldım
Düzenli regl döneminiz olsa bile bazen uygulamalarda hatalı çıkıyor. Fazla düşünüp stres yapmayın bu kadar :)Ben internetten adet dönemi takviminden bakıyorum yumurtlama dönemimi ne kadar doğru bilmiyorum
Akışına bırakın stres yapmayın rahat olunKızlar merhaba hamile kalmak istiyorum. eşim ilkez içime boşaldı ilişki sonrasında belime yastık koyup ayaklarımı havaya kaldırdım yarım saat öyle bekledim . Fakat yarın oruç tutucam bir kaç saat sonra gusül abdesti almak zorundayım vajinamı yıkasam bir sorun olur mu ?
Ben ilk ilişkide hamile kalmıştım yastık koyma ayak kaldırma falan yapmadık 3.çocuguma doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldım olacağı varsa oluyorEvet yumurtlama dönemindeyim 3 nisanda yumurtlama dönemim bitiyor . Peki ilk seferde hamile kalma olasılığım yüksek değil mi ?
İlişki üzerinden 12 gün geçtiğinde kan testi verebilirsinizKızlar gebelik testini ne zaman yapmalıyım 14 nisanda adet günüm ?
Oeki eczaneden gevelik testi alıp yapsam ? Adet günüm gelmeden olur mu ne kadar sağlıklı sonuç verir?İlişki üzerinden 12 gün geçtiğinde kan testi verebilirsiniz
Regl 2 3 gün kala idrar testi yapabilirsiniz varsa inşallah çıkarOeki eczaneden gevelik testi alıp yapsam ? Adet günüm gelmeden olur mu ne kadar sağlıklı sonuç verir?
İnşallahRegl 2 3 gün kala idrar testi yapabilirsiniz varsa inşallah çıkar
Merhaba gebe kaldınız mıİnşallah
Merhaba hayor adet olmuştum 13 nisanda ama bu ay belliyorum bakalım adetime 8 gün var inşallah bu ay olurMerhaba gebe kaldınız mı