-
- Konu Sahibi Nemesis_34
- #1.121
Senin batın ne zaman
Hmm offf bak gene gerildimmm, nette okudum az önce daha doğrusu sadece başılığı okudum içeriğini göremedim. 80 küsür yaşındaydı galiba kadın 6 aylık hamileymiş, olacağı varsa oluyor valla
Taşlaşmış mı, detayını okuyamadın netteakmad sorun vardı sayfayı açmadı bende tekrardan bakmadım
Taşlaşmış mı, detayını okuyamadın netteakmad sorun vardı sayfayı açmadı bende tekrardan bakmadım
kk da heen çiçek sepetininin reklamını koymuş sayfaya..
iyidee bizmi alıcazz çiçeğiii bunu kocaların görmesii lazımmmm
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Hunâlike deâ zekeriyyâ rabbeh(rabbehu), kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi).
RABBİ HEPLİ MİNESSALİHİN...RABBİM bana saliherden evlat bagışla... RABBİYESİR VELA TUASSİR RABBİ TEMMİM Bİ''L HAYR'' RABBİM! kolaylaştır zorlaştırma, RABBİM hayırla sonuçlandır... AMİNNNNNNN
(Ali İmran Suresi 38. Ayet)
Merhaba Anneler Ve Anne Adayları...
Sizlerde benim gibi elinizden gelen herşeyi yapmış fakat hala sonuç alamamışsanız gelin derdimizi kederimizi, sevincimizi, yaptıklarımızı yapacaklarımızı burda paylaşalım.. Gelin listemizi oluşturalım birbirimize destek olalım...
Nick Yaş Deneme Bat Kullanılan Kür-Uygulanan Tedavi Kullanılan İlaç Kadın Faktörü Erkek Faktörü Durum 1 caydin 29 9 4 Mart Soğan Kürü - Keçiboynuzu Kürü Folicplus Hareket Azlığı
Haşimato - Troid2 İsyan123 26 8 5 Mart Soğan Kürü - Bal+Tarçın+Çörekotu Kullanılacak serephone
tarlusal
inofolicPKO Başlangıç 3 hknslcn 27 9 21 Şubat Soğan Kürü
Yumurta Takibiklomen
dostinex
folik asit
estrofemPKO , prolaktin yüksekliği
01 Şub Çatlatma iğnesi oldu
4 Lalok 22 0 8 Şubat Mr çekilecek dostınex Prolaktin -
Adenom rahatsızlığı-
Kontrole GidecekDoktora Gidecek 5 agustos72 25 7 12 Şubat Hormon Testi yaptıracak proxeed plus pentom evicap ecopirin zinco Varioksel 6 1i7beni 28 1 yıla yakın 15 Şubat Çakışır kökü Suyu Kullanıyor
Soğan kürü - KeçiBoynuzu BaşlayacakFolikasit 7 Minigmanig 29 Yeni evli
Belirsiz Soğan kürü deneyecek inofolic glifor euthyrox serephone ecoprin Hipotroid PKO
Hormon Testi Yaptıracak8 hakkıcan 25 Belirsiz İncir kürü
Keçiboynuzu kürüSpermiogram Sonucu Bekleniyor. 9 sndz 24 5 3 Mart Henüz Kullanmadı 10 eses07 23 12 10 Şubat Henüz Kullanmadı 23 ocakta aşılama oldu Sebebsiz İnfetilite 11 _zeytin_ 28 1 Mart Çakışır kökü-bal-keçiboynuzu pekmezi karışımı
Keçiboynuzu kürü yarım bırakılmış3 Ay d.kontrol
-
Folikasit bırakılmışÇikolata Kisti 12 hbb17 29 13 5 Mart Keçiboynuzu Kürü progestan corasrin folik asit kimyasal gebelik - hsg temiz çıktı erkek problemi kürle düzeldi 13 aşıkalp91 23 7 18 Şubat Keçiboynuzu Kürü
Soğan Kürü14 volim 30 10 hayıt suyu
soğan kürü2 Ay klomen kullanıldı
1 kere çatlatma iğnesi yapıldıPKO Varikosel Ameliyatı Oldu
1 Ay sonra tahlil15 hatibulut 30 20 25 şubat 1 aşılama 1 tüp bebek ndometriozis + yumurta rezerv azlığı
morfoloji düşüklüğü 16 incitaneeemmm 22 12 1 Şubat Bal çörek otu tarçın karşımı Hsg Temiz
Beni de yazz annem :)
BAT: 01 Mart
Deneme sayısı :1
Soğan kürü.
İlaç: Folikasit
Kadın faktörü : Sol yumurtalık işlevsiz, sağ sağlam :)
Erkek faktörü Varikosel :)
günaydınn şekerimm nasılsınnnn
çok şükür iyiyim sen nasılsın
çok fena yorgunummmmakşam kurs geç bitti...eve geldim çamaşır attım sonra onları serdim uyudumm..ve uykusuzumm yaaa..
baya tempoluyumm benn...bu akşam evde değilimmm
ne kursuna gidiyorsun canım ne işle meşgulsun sen ha sevgililer günü için mi
kpss kursuna gidiyorum canım...
hastanede çalışıyorum ben tomografi rapoötörüyüm...
ne sevgililer günü be güzelim..benim kas kafalı anlamaz o işlerdennn
yarın kardeşi istanbula dönüyor..
arkadaşları ile buluşcaklar..bende kendime bir plan yapıcamm
boşver kafana takma canım benimkide buket gönderiyor işi bitiriyor
benimki onu bile yapmaz...
nedense sevgililer günü önemsiz..
daha doğrusu sevgili iken kutlardı ama şimdi yok..
hoş geçen sene pasta almış gelmişti..(bende nankörümm sanırım)
yıldönümü, doğum gününü unutmazs amaa
bebeğin cinsiyeti ne kuzum bu arada
canım tam belli değil doktor bebek çok hareketli bir poz alamadım diyor 2 hafta sonra ögreneceğiz inşallah
küçükk sıpaa yaa nasılda oynuyodur şimdi karnındaaa
canım sen kaç ayda hamile kaldın..tedavi ilemi kaldınn
canım ben 1 ,5 yıl korundum 2 yıla yakın zamanda aşılama ile hamile kaldım