- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.474
- Konu Sahibi Nemesis_34
aksam cay koydum bana bunu sordu gerçekten bebeğe hazırmıyız dedi beni yanlış anlama seni cok seviyorum dedi ama cok yıpranıyosun bir evin temizliğine yetiş yemeğidir odur budur birde bana işte yardımcı oluyosun elinden gelen yapmaya calısıyosun farkındaym bende bir bebeğim olsun istiyorum senin gibi yanlış anlama ama belki şimdi değildir dedi alındım biraz ama hakta verdim ben sana ne kadar yardımcı olmaya calıssamda olamam annen calısıyo işi bırakırım diyor ama evimiz onlara uzak kadın ne kadar bizim bebeğimize bakıcak sen ne kadar o cocugu bırakıp gidebileceksin işte sana htiyacım var iş yeri sensiz yürütemiyorum dedi her seyede koşturamıyorum bebek saibi olman senin en doğal hakkın dedi onunda kafas karışık bende istiyorum ama ama ama diyip duruyor kendimi salmışken brde kavgalardan sonra böle söylemesi beni hem kırdı haklı oldunu bilsem bile hemde ne bilim biraz kaldıramadım düşükten sonra en cok hayalıni kurduğum inananın ne araba ne ev sadece bir evladım olsun hayırlı olsun annelik yapayım evlat kokusuna hasret kalmak istemiyorum düşük beni cok etkiledi kızlar burası olmasa derdimi kimseye anlatamıyorum basınızı ağrıttıysam kusura bakmayın