- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.474
- 448
- Konu Sahibi Nemesis_34
-
doktor biraz daha bekle rahim filmi çekilim demişti ama okuyorum kimi yer çok acıyo diyor kimi yerde hiç acımıyor merak ediyorum doğrusu.... :26::26::26: Sanmıyorum canım düşükle kimyasala gebeliğin bir alakası olduğunu ama sen yine bir uzmana danış...
Burdayız canım buraı kullanıyoruz
Bildiğin gibi canım üşütmüşüm heralde bir halsizlik var üzerimde
tatlım pko falan yoksa hayıt içme bence ağır gelebilir..
Ama iltihap falan temizlensin dersen soğan suyu içebilirsinn
benim kahvelerde kesildi öğledenn beri..kızlar şayet yarın sabaha kırmızıları görmezsemm kan testini vericemmm..sonuç ne çıkarsa çıksın..
en azından giribim için ilaç kullanabilirimm bugün çok fenayım çünküüüü
ayyyy isyan kesin haber ver bize yoksa ben catlarım
tmm canım söz haber veririmmm kuzucummm...zaten pozitif haberini alayım kk yı yıkıcammmm
günaydınn hanımlarrr...hala adet olamadımmm ama kahve akıntımm varrr...çok korkuyorumm çok...3 gün sürmesi normalmi bu akıntınınn yaaa:18::18::18: artık kan testini vereceğim..bebek varsa bile düşük tehlikesi varsa diye korkuyorummmm
günaydın canım benim bence hemen git kan testi ver en azından öğren hem için rahat eder varsada önlem alırrsın tehlikeye atma inşallah vardırrr
kan verdim canım 11 de çıkacakkk:18::18:
ayy hadi inşallah canım benimm müjdeyi alırız inşallaahhh
slm kızlar
geciktim ya
ben geldimmmmmmmmmm
ufffff benimde adet dönemlerim cok sancılım geçer birde düzensiz adet oluyorum bekle bekle olucammı diye oldummuda ağrısında kendimi nereye atıcam sasırıyorum olsam bir dert olmasam bir dert anacım
caydın canım bence sen anestezi yaptır zaten 10 dk lık bir anestezi oluyormuş endoskopi gibiymiş sonra da bebişini kucağına al inşallah:13:
sağol canım biraz soğan suyunu araştırayım ben :) doğru diyosun durduk yere bünyeyi zorlamamk lazım
benim kahvelerde kesildi öğledenn beri..kızlar şayet yarın sabaha kırmızıları görmezsemm kan testini vericemmm..sonuç ne çıkarsa çıksın..
en azından giribim için ilaç kullanabilirimm bugün çok fenayım çünküüüü
günaydınn hanımlarrr...hala adet olamadımmm ama kahve akıntımm varrr...çok korkuyorumm çok...3 gün sürmesi normalmi bu akıntınınn yaaa:18::18::18: artık kan testini vereceğim..bebek varsa bile düşük tehlikesi varsa diye korkuyorummmm
Selammm canımmm
Valla bayan olmak zor anacımm.. Erkeler ooohh ne rahat
Anesteziden de korkuyorum yaAmmminn inşallah canımcım
Araştır canım bizimde ilk sayfamızda bilgi var soğan suyu ile ilgili.. Ben kullanıyorum çok şükür bir zararını görmedein hatta ara ara özellikle adet dönemlerime yakın sivilcelerim çıkıyordu onları bile geçirdi
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: Ayyy canımm meraktan çatlıcam meraktan
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah aklına getirme öyle kötü şeyler güzel düşün güzel olsun
negatif kızlarrrama neden adet olamadımm bennn
negatif kızlarrrama neden adet olamadımm bennn
ayy hadi inşallah canım benimm müjdeyi alırız inşallaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?