- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Nemesis_34
-
cnm fıyatı ne kadardı canın yandımı hiççç ??
saol canım benimmmm bu ay eğer hamile değilsem adet bitiminde devlet hastanesine gidip kontrolumu yaptırayım en son haziranda gittim smear vs yapıldı temizdi rahim yumurtalıklar vs eğer tutmazsa gideyim
Eşinde spermiogram yaptırdı mı canım o da önemli bende bütün testlermi yaptırmıştım hormon v.s. normal meğer eşimde hareket azlığı varmış
yok canım hiçbirsey yapılmadı ne bana ne eşime nerde yaptırdın devlette yapıolar mı?:44:
Biz özel hastanede yaptırdık canım.. Mutlaka yaptırın.. Hormon testi reglinin 2 veya 3. günü oluyor, sipermiogram da 3-5 günlük cinsel perhiz sonrasında yapılıyor... Ama devlet hastanesinde yaptıracaksan en az 1 yıldır deniyorum deyin yoksa yapmazlar
yok canım hiçbirsey yapılmadı ne bana ne eşime nerde yaptırdın devlette yapıolar mı?:44:
devlet hastanesinin sprmigram ları yanlıs cıktı.
degerler yüksek cıkıyor.özele yaptırın mümkünse
kızlarr ben kaçar kociş gelcek biraz sonra beni almaya.hepinize iyi akşamlar öpüldünüzyarın görüşürz.
antalya cnm sen?
izmir canım antalyaya gelmişliğim var amcamlar yaşıyor:) allahım seninde kucağını boş bırakmasın yaş kaç? ne kadarlık evlisin
23 yasındayım cnm 3 yıllık evliyiz.evlenirken 3 yıl yapmayız dedik.ama simdi cocuk diye ölüyoruzz
insallah nasip eder rabbim cnm.sen kac yasında?evlilik kac yıllık?m.oldum cnm bu arada
benimde 23 bitti 24 oldum canım 2 yıl olacak mayısta bende 5 yıl düşünmemiştim ama şimdi öyle olmadığını fark ettim istiyorum inşallah olurrr
ben 23 e yeni girdiminşallahh canımmmmmmmm
kızlar nereye gitti bi biz kalmışız:))) Meryem suresine başla canım benide duana ekle olur mu
meryem suresi kuranın hangi cüzünde?kacıncı sayfada cnm ?
dua eder dua beklerim cnm benimmm
Kızlarrr dun bıraz moralım boxuldu bırazda bugun stresli uyandımmkendımı mutfaga atacam kocişe yemek hazırlıyım barııı
Hem kızlar herkes nerden kaıtlıyor topiğee. ? Mesela ben taaa çölün ortasından kuweytt'ten siz. ?
Yok cnm eşimle degıl hos onunlada tartısıyoruz ama bu sefer dıs etkenler ınsanların bencıllklerı uzuyor bnı işteCanıımm niye bozdun moralini eşinle mi tartıştınAt canım en iyi stress atma yeridir mutfakkk bizleride unutma yarın c.tesi iş yok girebilirsem cepten girmeye çalışıcam canım.. İstanbul - Avcılardayım ben
ohhh bol keyıfler kuzum bnmde ozgurlüğüme kavusmama aylar kaldıı inşllh ve tek dileğim Turkıyeye hamiş inmekkızlar iyi hafta sonlarrrrıııı
hepiniz kendinize çok iyi bakınnn..
akşama nişan var oraya gitcemmm yarın sabah kuzenime davetliyim kahvaltıya..
yarın akşamda misafirim var..
baya kafa dağıtcam inşşş
slm arkadaşım izmir çiğli bende :)
bende Konyaaaaa
Kızlar bnde Hatay'danım aslen ama işte gurbetlık cekıyorum..bende balıkesirdeyim
hic canım yanmadı cnm.korkuyodum bosa korkmusum cok kolay bi işlem 2 sn lik.
ücret olarak baskent üniversitesi hastanesine 1 yada 1 bucuk milyar ödedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?