- 17 Nisan 2019
- 364
- 149
- 103
- Konu Sahibi yaren060716
-
merhabalar oncelikle hamile kalmak dusuncem var suaralar yaninistiyoruz esimle ama dogurganlik tarihleri yada ovulasyon tarihleri felan deniyor ovulasyon nedir internettede her aitede farkli farkli seyler yaziyor hamile kalmak icin en uygun gunler hangi tarihler cevaplarsaniz sevinirim simdiden Tesekkurler
tesekkur edeerimAdet başlangıcının ikinci haftası yumurtlama haftasıdır. Ve bu 2 hafta devam eder.
Mesela:
Adet başlangıç: 1 Haziran
En verimli gün: 15/16/17 Haziran ve 20/21/22 Haziran olacaktır, eğer adetin 28 güne bir geliyorsa. Bu süre içerisinde her 2 güne bir ilişkiye girerseniz çeşitli ama doğru pozisyonlarda daha net sonuç alırsınız.
Pozisyonlar: misyoner, doggy vs. Ama erkeğin boşalma sonrasında kalçanın altına yastık koy, 10-15 dakika öyle bekle. Ondan ziyade, keten tohumu, zencefil, tatlı patatrs gibi şeyler doğurganlığı da arttırır. Kolay gele :)
yaaa yesekkur ederim bilgi ve tavsiyeniz icin o dedginiz ovulasyon testinden alacagimOvulasyon demek yumurtlama demek canım. Kadınlar her ay bir kere yumurtlar (nadiren iki kez yumurtlayanlarda var ) Yumurta 24 ila 48 saat yaşar. Bu dönemde ilişkiye girmek döllenme şansını büyük oranda arttırır. Eğer döllenme olmazsa yumurta vücuttan adet ile atılır. 30 günde bir regli olan kadının yumurtlama günü adet olduğu günden itibaren 15.gündür. Fakat bu ortalama rakamdır herkeain yumurtlama günü değişir. Ben bu ortalamaya göre 1 yıl denedim başarı elde edemedim. Daha sonra ovulasyon testi denedim ve gördüm ki benim yumurtlama günlerim 14-15 değilmiş. Ovulasyon testi denediğim 2.ay gebe kaldım. 1 yıl boşuna vakit kaybetmişim ve stres yaşamışım. Tavsiye ederim sizede
ayrıca hangi marka ve ürün hangisi aceba cunku cok cesit var yazarsaniz sevinirimyaaa yesekkur ederim bilgi ve tavsiyeniz icin o dedginiz ovulasyon testinden alacagim
28 gün benim adet döngümDongunu hesaplaman lazim once. Sonra adet baslangicindan itibaren yarisi kadar sayman lazim. Yarisina gelen gun ve sonraki 3 gun verimli gunlerin
28 gün benim adet döngüm anladim ona gore gün sayyoruz anlasilanDongunu hesaplaman lazim once. Sonra adet baslangicindan itibaren yarisi kadar sayman lazim. Yarisina gelen gun ve sonraki 3 gun verimli gunlerin
Evet 1 inde oluyorsan 15 18 gibi dusun.28 gün benim adet döngüm anladim ona gore gün sayyoruz anlasilan
tesekkur ederimEvet 1 inde oluyorsan 15 18 gibi dusun.
ayrıca hangi marka ve ürün hangisi aceba cunku cok cesit var yazarsaniz sevinirim
yaaa o kadar guzel anlatmissiniz ki cok tesekkur ederim umarim guzel haberlerde verebilrimBen innovita marka kullandım canım çünkü kaset tipi testlerde yumurtlamayı bir türlü yakalayamadım. Ovulasyon testiyle ilgilide
* Adet bittikten sonra 3.gün başlıyoruz. (Düzensizse biter bitmez)
* 12:00 - 16:00 saatleri arasında yapıyoruz.
* Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesiyoruz.
* Günün ilk idrarı ile yapmıyoruz.
* Lh hormonu vücudumuzda her zaman vardır bu yüzden 2.çizgi hep silik çıkar. Bizim amacımız testin en belirgin olduğu günü tespit etmek.
* 2.çizgiyi en net gördüğümüz günü ve peşinden gelen 3 günü değerlendiriyoruz. Test tekrar silikleşinceye kadar test yapmaya devam ediyoruz. Test silikleşince yumurta çatlamış demektir. Test yapmayı bırakabiliriz
yaaa o kadar guzel anlatmissiniz ki cok tesekkur ederim umarim guzel haberlerde verebilrim
Allah razi olsun canım senden olursa bir sorum sorarim acemiyim bu konulara k.bakmaİnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyor olacağım. Sormak istediğin birşey olursa yine bana sorabilirsin. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Allah razi olsun canım senden olursa bir sorum sorarim acemiyim bu konulara k.bakma
güzel yollar güzel kapilara cksın hepimiz icin insallahÇok iyi anlıyorum hepimiz geçiyoruz bu yollardan :)
kesinlikleÇok iyi anlıyorum hepimiz geçiyoruz bu yollardan :)
Merhaba ,Ovulasyon demek yumurtlama demek canım. Kadınlar her ay bir kere yumurtlar (nadiren iki kez yumurtlayanlarda var ) Yumurta 24 ila 48 saat yaşar. Bu dönemde ilişkiye girmek döllenme şansını büyük oranda arttırır. Eğer döllenme olmazsa yumurta vücuttan adet ile atılır. 30 günde bir regli olan kadının yumurtlama günü adet olduğu günden itibaren 15.gündür. Fakat bu ortalama rakamdır herkeain yumurtlama günü değişir. Ben bu ortalamaya göre 1 yıl denedim başarı elde edemedim. Daha sonra ovulasyon testi denedim ve gördüm ki benim yumurtlama günlerim 14-15 değilmiş. Ovulasyon testi denediğim 2.ay gebe kaldım. 1 yıl boşuna vakit kaybetmişim ve stres yaşamışım. Tavsiye ederim sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?