- Konu Sahibi yaren060716
-
Evet bilimsel bir kısmı var ama bence o kısma hiç takilmayin çünkü o zaman stres artıyor. Aşkla yaşadığınız her birliktelik uygun zamandır gibi düşünün.merhabalar oncelikle hamile kalmak dusuncem var suaralar yaninistiyoruz esimle ama dogurganlik tarihleri yada ovulasyon tarihleri felan deniyor ovulasyon nedir internettede her aitede farkli farkli seyler yaziyor hamile kalmak icin en uygun gunler hangi tarihler cevaplarsaniz sevinirim simdiden Tesekkurler
Merhaba ,
Bende 14.-15. günüm olarak biliyorum. 5 aydır deniyoruz ama sonuç elde edemedik. Sizinki kaçıncı günmüş ? Kaç gün öncesinden kullanmaya başlıyorsunuz ovulasyon testini ?
Sanırım gerek kalmadı :) az önce hamile olduğumu öğrendim , teşekkür ederim :))12.gündü bir ay sonraki ay 13.gün oldu canım. Adet bitince 3.gün başladım ovulasyon testine adetlerim çok düzenlidir. Adet biter bitmezde başlayabilirsin
Sanırım gerek kalmadı :) az önce hamile olduğumu öğrendim , teşekkür ederim :))
Amin allah razı olsun, isteyen herkesin olsun inşallah hayırlısıylaAayyyyy maşallaaahh . Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah
kesinlikle bende siparis versim aiz hangisinden sipars verdnz aceba adi ne urununBen de ovulasyon testi siparişi verdim herkesin yumurtlama zamanı farklıymış çok araştırdım bende 20. Gün yumurtlayan bile oluyormuş en mantıklısı ovulasyon testleri
kesinlikle oyle ama iste yeni evli olunca bi bebiş te beklemedik ve istemedik degilEvet bilimsel bir kısmı var ama bence o kısma hiç takilmayin çünkü o zaman stres artıyor. Aşkla yaşadığınız her birliktelik uygun zamandır gibi düşünün.
Açıkçası ebeveyn olmaya karar verdikten sonra okumadigim ogrenmedigim çok az şey vardır . Bi gün boyunca bir dr un yerine gecsem kimse dr olmadığımı anlamazkesinlikle oyle ama iste yeni evli olunca bi bebiş te beklemedik ve istemedik degil
Adeti düzensiz olanlarda polikistik over veya prolaktin olanlar da 60. Gün çatlayan bile olmuşMerhaba ,
Bende 14.-15. günüm olarak biliyorum. 5 aydır deniyoruz ama sonuç elde edemedik. Sizinki kaçıncı günmüş ? Kaç gün öncesinden kullanmaya başlıyorsunuz ovulasyon testini ?
BEnim adetim düzenli 28 günde bir olurum 1 gün önce ya da sonra olabiliyor. Ama yumurtam erken çatlamış. O yüzden En sağlıklısı regl den 3 gün sonra başlayarak 2-3 günde bir ilişkiye girmek. :)Adeti düzensiz olanlarda polikistik over veya prolaktin olanlar da 60. Gün çatlayan bile olmuş
Canim adetin 9 gunu 11 13 14 15 16 17 bu aralar et kili aralardirmerhabalar oncelikle hamile kalmak dusuncem var suaralar yaninistiyoruz esimle ama dogurganlik tarihleri yada ovulasyon tarihleri felan deniyor ovulasyon nedir internettede her aitede farkli farkli seyler yaziyor hamile kalmak icin en uygun gunler hangi tarihler cevaplarsaniz sevinirim simdiden Tesekkurler
haklisimiz Allah bebisinize guzel bir ömür versin insallah darsi bizlere ve olmayanlara insallah ☺Açıkçası ebeveyn olmaya karar verdikten sonra okumadigim ogrenmedigim çok az şey vardır . Bi gün boyunca bir dr un yerine gecsem kimse dr olmadığımı anlamaz
Bilimsel olan her şeyi denedik araştırdık yaptık ve hiç olmaz dediğimiz ay hiç beklemediğimiz ay melegimiz bize geldi . Tecrübeyle sabit stresten arının ve eşinize aşkla bakın
tesekkir ederim canim ☺Canim adetin 9 gunu 11 13 14 15 16 17 bu aralar et kili aralardir
indirdim canim insallah en yakin zamanda olurDoktordan edindiğim bilgiye göre adet tarihinin 12. - 18. Günleri arası olasılığı yüksek tarihlerdir.
Gerçi erken yumurtlama yada geç yumurtlamada olabiliyor. Biraz uğraşmak şart :)
Ayrıca telefonuna ovulasyon takip programı indirip kişisel bilgilerini girdiğinde otomatik olarak görebilirsin o tarihleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?