• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık hamile kalmak icin en uygun zaman aralığı🙄

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhabalar oncelikle hamile kalmak dusuncem var suaralar yaninistiyoruz esimle ama dogurganlik tarihleri yada ovulasyon tarihleri felan deniyor ovulasyon nedir internettede her aitede farkli farkli seyler yaziyor hamile kalmak icin en uygun gunler hangi tarihler cevaplarsaniz sevinirim simdiden Tesekkurler 😇
Evet bilimsel bir kısmı var ama bence o kısma hiç takilmayin çünkü o zaman stres artıyor. Aşkla yaşadığınız her birliktelik uygun zamandır gibi düşünün.

Merhaba ,

Bende 14.-15. günüm olarak biliyorum. 5 aydır deniyoruz ama sonuç elde edemedik. Sizinki kaçıncı günmüş ? Kaç gün öncesinden kullanmaya başlıyorsunuz ovulasyon testini ?

12.gündü bir ay sonraki ay 13.gün oldu canım. Adet bitince 3.gün başladım ovulasyon testine adetlerim çok düzenlidir. Adet biter bitmezde başlayabilirsin 😊

kesinlikle oyle ama iste yeni evli olunca bi bebiş te beklemedik ve istemedik degil 😊💚
Açıkçası ebeveyn olmaya karar verdikten sonra okumadigim ogrenmedigim çok az şey vardır . Bi gün boyunca bir dr un yerine gecsem kimse dr olmadığımı anlamaz 😊
Bilimsel olan her şeyi denedik araştırdık yaptık ve hiç olmaz dediğimiz ay hiç beklemediğimiz ay melegimiz bize geldi . Tecrübeyle sabit stresten arının ve eşinize aşkla bakın

Merhaba ,

Bende 14.-15. günüm olarak biliyorum. 5 aydır deniyoruz ama sonuç elde edemedik. Sizinki kaçıncı günmüş ? Kaç gün öncesinden kullanmaya başlıyorsunuz ovulasyon testini ?
Adeti düzensiz olanlarda polikistik over veya prolaktin olanlar da 60. Gün çatlayan bile olmuş

Adeti düzensiz olanlarda polikistik over veya prolaktin olanlar da 60. Gün çatlayan bile olmuş
BEnim adetim düzenli 28 günde bir olurum 1 gün önce ya da sonra olabiliyor. Ama yumurtam erken çatlamış. O yüzden En sağlıklısı regl den 3 gün sonra başlayarak 2-3 günde bir ilişkiye girmek. :)

merhabalar oncelikle hamile kalmak dusuncem var suaralar yaninistiyoruz esimle ama dogurganlik tarihleri yada ovulasyon tarihleri felan deniyor ovulasyon nedir internettede her aitede farkli farkli seyler yaziyor hamile kalmak icin en uygun gunler hangi tarihler cevaplarsaniz sevinirim simdiden Tesekkurler 😇
Canim adetin 9 gunu 11 13 14 15 16 17 bu aralar et kili aralardir

Açıkçası ebeveyn olmaya karar verdikten sonra okumadigim ogrenmedigim çok az şey vardır . Bi gün boyunca bir dr un yerine gecsem kimse dr olmadığımı anlamaz 😊
Bilimsel olan her şeyi denedik araştırdık yaptık ve hiç olmaz dediğimiz ay hiç beklemediğimiz ay melegimiz bize geldi . Tecrübeyle sabit stresten arının ve eşinize aşkla bakın
haklisimiz Allah bebisinize guzel bir ömür versin insallah darsi bizlere ve olmayanlara insallah ☺

Doktordan edindiğim bilgiye göre adet tarihinin 12. - 18. Günleri arası olasılığı yüksek tarihlerdir.
Gerçi erken yumurtlama yada geç yumurtlamada olabiliyor. Biraz uğraşmak şart :)
Ayrıca telefonuna ovulasyon takip programı indirip kişisel bilgilerini girdiğinde otomatik olarak görebilirsin o tarihleri.

Doktordan edindiğim bilgiye göre adet tarihinin 12. - 18. Günleri arası olasılığı yüksek tarihlerdir.
Gerçi erken yumurtlama yada geç yumurtlamada olabiliyor. Biraz uğraşmak şart :)
Ayrıca telefonuna ovulasyon takip programı indirip kişisel bilgilerini girdiğinde otomatik olarak görebilirsin o tarihleri.
indirdim canim insallah en yakin zamanda olur😊

Back