Hamile kalmak için denediginiz yöntemler? Fikirleri yazın lütfen

Ovulasyonla yumurta takibi yapıp gün aşırı ilişkiye girdim nasip olmuştu çok şükür ama tabi sonra kaybettim. Allah sağlıkla zamanında bebeği kucağı almayı nasip etsin tüm hamilelere

Merhaba eşimle ikimizin hiç bir problemi yok testler gayet güzel çıktı. 4 yıldır olmadı ama . Bütün ovülasyon gebelik testleri ne varsa temmuzda çöpe attım eşimede dedim hayatımızı ikimiz yaşıcaz kabul mü dedi kabul tatile çıktık ağustosta haberim yok hamile kalmışım. Hayatımın en stressiz ayıydı. Herşeyi bitirdim kafada gerçek anlamda. Bu olayı özgürce yaşayınca oldu. Yumurta çatlama günleri bu iş görev gibi ne zevk aldık ne hamile kalabildim . Stres yapmamak ve gece hemen ayağa kalkmamak lazımmış hemen duşa wc ye gitmiceksin yani. Ama noldu 2 aylık düşük yaptım. Kısacası bazı şeyler nasip. Allah verdi oldu ve geri aldı. Yapacağım hiç birşey yok . Şimdi bunları kayıpları kafadan silip tekrar ayağa kalkma vakti. İnşallah şeninde herşey yolunda gider kendine iyi bak stres yapma

Cok gecmis olsun Allahim sabir versin insallhbende gecen nisan ayinda dusuk yasadim o duyguyu cok iyi bilirim.insan hem bedenen hep ruhen yipratan bir surec.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…