- Konu Sahibi sevcanvildo
AY Allah korusun canımm dikkat etmek lazım soğan da içmiyorum ben artık zatenZaten zehirliyormus canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AY Allah korusun canımm dikkat etmek lazım soğan da içmiyorum ben artık zatenZaten zehirliyormus canim
Bense sogan suyu ictim biseu olmadi ya 38gun oldu galiba daha adet olmadim yarin doktora gidecem akintim tekrar basladi...AY Allah korusun canımm dikkat etmek lazım soğan da içmiyorum ben artık zaten
Canım gebelik vardır belki test yapsaydın.Bense sogan suyu ictim biseu olmadi ya 38gun oldu galiba daha adet olmadim yarin doktora gidecem akintim tekrar basladi...
Bende adetken baslamistim yumurtlama gunune kadar temizlensin diye 7gun suren adetim 9gun surdu sonraki adetimde erken oldu 7 gun surduBende soğan suyunu adetli içtim hala adetim bitmedi
Ya anlamadım bende 4 gün içtim ama pişman oldum adetim bitmiyor halaBende adetken baslamistim yumurtlama gunune kadar temizlensin diye 7gun suren adetim 9gun surdu sonraki adetimde erken oldu 7 gun surdu
Icin temizleniyordur canim oyle dusunYa anlamadım bende 4 gün içtim ama pişman oldum adetim bitmiyor hala
Canim idrar testi yaptim dun negatif ilk ikinci cizgi hayalet gibi oldu sonra gitti...Canım gebelik vardır belki test yapsaydın.
Bende 3bucukaylik evliyim canim insallah hamilesindir supheleniyorsan cikar kanda test yapsanaMerhabalar hepinize bende aranıza katılmak istiyorum çünkü bebik istiyorum. 3 ay oldu evleneli korunmuyoruz. Adetime 1 hafta kaldı.goguslerim baya bi sisti ve ara ara bi ağrı oluyor sağ gogsumde.bir de bacaga vuran bel ağrılarım oluyor. Ne dersiniz sizce adet ağrısı mi hamislik belirtisi mi?benimle benzer şeyler yaşayan vat mi?şimdiden hepinize tsk ederim ve Allahım hepimize nasip etsin insallahhh
Canim adetime bir hafta var kanda çıkar mı ki?Bende 3bucukaylik evliyim canim insallah hamilesindir supheleniyorsan cikar kanda test yapsana
Canim arkadasim 2bucuk haftalikken ogrendi ben sok olmustum hattaCanim adetime bir hafta var kanda çıkar mı ki?
Çıkar canm kanda hemen çıkıyor idrar testi şüpheli ama adet günün üzerinden 1 hafta geçmesi lazımCanim adetime bir hafta var kanda çıkar mı ki?
Amin canım hayırlısı ama nasipBelkide olmasını istediğim için psikolojik olarak belirtileri yaşıyorum bilmiyorum ki.Allah hayırlısı neyse onu versin insallah hepimize.
Canımm s n suyu içebiliyormusunKadinlar kulubunden alintidir....
Merhaba bayanlar...
Forumun çok eski topiklerinde karşılaştığım bu bilgiye istinaden denemek üzere biz de sonunda bulabildik bu otu.
İnanılmaz bir şekli var ve kızlar suya koyunca bööyylee bir açılıyor ki şaşarsınız, sudan çıkartınca da eski haline dönüyor.
Bu ot, yalnızca kutsal topraklarda bulunan ve Fatma Ana'mızın kendi elleriyle diktiği bir bitki imiş.
Söylenenlere göre bu ot çocuğu olmayan kadınlara şifa verip gebe kalabilmelerini sağlıyormuş.
Ayrıca yine bu ot, bayanların doğum esnasında doğumunu kolaylaştırıp rahat bir doğum yapmalarını sağlıyormuş.
Realitesini bilemiyorum tabi ama, şifasına inanarak uyguluyoruz biz...
Nasıl kullanıldığına gelince okuduklarımca yazıyorum;
Gebe Kalabilmek İçin;
Sanıyorum ki ovülasyon zamanına yakın ve ovulasyonu takip eden birkaç günde uygulanıyormuş...
Uygulama öncesi otu bir sudan geçirin.
Geceleyin eşinizle aynı anda bir defa 2 rekat namaz kılıp, sonrasında yine eşlerle birlikte Felak, Nas ve Ayetel Kürsi dualarını okuyarak (Bu duaların okunacağını yine bir başka topikte okumuştum ama siz bunların haricinde başka dualar da okuyabilirsiniz diye düşünüyorum. Hatta biz otu alınca bir amcamıza Meryem suresini okuttuk otun üzerine, malum o surenin faziletini birçoğunuz biliyorsunuzdur).
Neyse sonra dediğim gibi dualarla birlikte o otu büyükçe bir cam sürahinin içine koyup içme suyu ilave ediyorsunuz...
1 gün sonrasında eşlerle birlikte içmeye başlıyormuşsunuz.
Biz eşimle sahurda ve iftarda olmak üzere birer bardak içtik.
Tadına gelince çok hoş bir tadı vardı kızlar, böyle tarçınımsı, güzel bir baharatımsı bir tat idi...
Biz ovulasyondan sonra ancak alabildiğimiz için 1 sürahi bitince bitirdik.
Ama siz ovulasyonu da katarak devam edeceğiniz için su eksildikçe üzerine ilave edin...
Ovulasyondan birkaç gün sonra da sanırım bitirmek gerekiyor.
Su bitince bitki tekrar kapanıp eski haline geliyor, çok ilginç...
Ama otun işi bitmiyor, sonradan tekrardan uygulayabilirsiniz, atmayın bence saklayın, verirseniz başkasına da şifa olur, doğumda da kullanırsınız...
Bizim bu ay olmazsa diğer ay tekrarlayacağız bakalım kısmet...
Adet olmayi bekliyorum olunca baslicam canim dqha baslamadimCanımm s n suyu içebiliyormusun
Ya ben başladım tadı pek güzel değil şifa niyetine dayanıp içiyorumAdet olmayi bekliyorum olunca baslicam canim dqha baslamadim
41 meryem suresi okudunmu hayatimYa ben başladım tadı pek güzel değil şifa niyetine dayanıp içiyorum
2 defa Meryem surasini okuttum bende eşimle felak nas ayetel kürsi okuduk canım41 meryem suresi okudunmu hayatim