- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #1.481
Tamam canim bu okumadam sonra cikarayim o zaman seni donunce girersinCnm ben belli bi sure girmicem buraya demiştim ama madem okuyan yok 1 tane aldim sabah okurum nobetteyim suan eve gidince okurum okundu say Allah kabul etsin ins guzel haberlerle dönecem sizden de guzel haberler bkliyorm
Tamam canimnergismor, son 1 taneyi de ben aldım. Akşam okuyabilirim ancak. Kalan: 0
Tm cnm cok kafayi takiyorum burayada dayanamadim yine girdim biraz raht birakmm lazm kendmiTamam canim bu okumadam sonra cikarayim o zaman seni donunce girersin
Anladim canim haklisin kendini col bunaltma vakti gelince olur her sey..Tm cnm cok kafayi takiyorum burayada dayanamadim yine girdim biraz raht birakmm lazm kendmi
Taze gelin den haberim yoktu benim kimlere okudu acaba tamamladiklarimiz icin okumussa napcaz?CanımDil-i bitab liste sonuna kadar @hediye-i rahmet için 2 tane Mammamia2 için 1 tane yaz sonra listeden çıkacaklar. Defne için 8 tane aldım kalan:30
Evet efsuni06 ya bir adet fazla okunmuş olsun nasibii fazlaymış :)Taze gelin den haberim yoktu benim kimlere okudu acaba tamamladiklarimiz icin okumussa napcaz?
Okumadiysan okuma canim tazegelin okuyacak misnergismor, son 1 taneyi de ben aldım. Akşam okuyabilirim ancak. Kalan: 0
Hayalalemiveben okumamisti sanirim 1 ini okuma dedim :)Evet efsuni06 ya bir adet fazla okunmuş olsun nasibii fazlaymış :)
Tamam o zamanHayalalemiveben okumamisti sanirim 1 ini okuma dedim :)
Okumadiysan okuma canim tazegelin okuyacak mis
Ben liste sonuna kadar herkese 1 er tane okudum tamamladım canım beni çıkartabilirsinizOkumadiysan okuma canim tazegelin okuyacak mis
Ben liste sonuna kadar herkese 1 er tane okudum tamamladım canım beni çıkartabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?