- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #1.461
Canım Allah senden de razı olsun. Bir de cibilicibili mazeretli gözüküyordu bir önceki okumada normalde okuyor da eğer kontrol etmek lazım diye düşündüm sen bilirsin yine detamam canım baktım 18 kalmış Allah razı olsun
canım 6 nisandan beri girmemiş son giriş tarihine baktım hep öyle çıkardımCanım Allah senden de razı olsun. Bir de cibilicibili mazeretli gözüküyordu bir önceki okumada normalde okuyor da eğer kontrol etmek lazım diye düşündüm sen bilirsin yine de
Ben Hanife’ye söylemiştim CAnım sondaki 5 arkadaşa 2 şer tane aldım diye sonrasında listeden beni de çıkartırmışsın cnmZ Zehra_gns 7 tane
Dil-i bitab 9 tane
annesinineseri 1 tane
efsuni06 2 tane
@Hayalimdi gercek oldu 2 tane
H hayalalemiveben 2
okunan 23 kalan 18
@hediye-i rahmet
Baby44
B bahar1143
P pembehayaller06
bezginblog
en az bir tane okur musunuz?
Allah kabul etsin canim.2 aldim kalan 16
Tamam canim Allah kabul etsin2 aldım ama yarın okuyabilirim .kalan 14
Tamam canim hanifeyle konusamadik o yuzden benim haberim yoktu.2 ser yazarim herkeseBen Hanife’ye söylemiştim CAnım sondaki 5 arkadaşa 2 şer tane aldım diye sonrasında listeden beni de çıkartırmışsın cnm
Canım 4 kalıyor olması lazım1 okudum 2 tane de aldim kalan 5
Ay evet yol fena carpti bugun beni :))Canım 4 kalıyor olması lazım
2 tanede ben alıyorum allah kabul etsin
Son 2
Cnm ben belli bi sure girmicem buraya demiştim ama madem okuyan yok 1 tane aldim sabah okurum nobetteyim suan eve gidince okurum okundu say Allah kabul etsin ins guzel haberlerle dönecem sizden de guzel haberler bkliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?