- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
Neden canim ne oldu hayirdirKizlar bende listeye karismiyorum C cibilicibilisaksak06 canım sen ilgilen listenle . Bende aldigim 5 i okuduktan sonra listeden cikmak istiyorum. Hakkinizi helal edin. Hoscakalin
Helal olsun haklisin kuzu ....Kizlar bende listeye karismiyorum C cibilicibilisaksak06 canım sen ilgilen listenle . Bende aldigim 5 i okuduktan sonra listeden cikmak istiyorum. Hakkinizi helal edin. Hoscakalin
Ne oluyor kıZlar ya anlamadım.burda okuyoduk neden çıkıyorsunuz ve zaman yokHelal olsun haklisin kuzu ....
Beni de çıkartın listeden kızlar ben her gün okumaya calisiyorum zaten buradaki arkadaslara dua ederim kendimle birlikte ...
Yetisemiyorum canim ondan biraz da ara vermek istiyorum . InsaAllah daha sonra araniza katilirim tekrardanNeden canim ne oldu hayirdir
Helal olsun canim hakkim varsa sende helal et allah razi olsun insallah gonlundekini versin rabbimYetisemiyorum canim ondan biraz da ara vermek istiyorum . InsaAllah daha sonra araniza katilirim tekrardan
Helal olsun canim benim.Allah a emanet olunHelal olsun canim hakkim varsa sende helal et allah razi olsun insallah gonlundekini versin rabbim
:)Üzülme canım haksızlığın olduğu yerde hak baki kalmaz .. illa ki.eden bulur. Ve hak er yada geç yerini bulur .. Bence takılma böyle şeylere hassas birisin anladığım kadarıyla boşver yaa tatlış bir anne adayı olarak düşünüyorum ben seni inşaallah:)
gulucuk ne icin vayneymis anlamadim
Ben de anlamadım canım ama hayırlısı olsun diyorum herkes için.... gerçekten kızların katıldığı çok topik var mucize de hamile ya yetişemiyor demek dedim hayırlısı olsunBen anlamadım ki ne oldu.
Ben de anlamadım canım ama hayırlısı olsun diyorum herkes için.... gerçekten kızların katıldığı çok topik var mucize de hamile ya yetişemiyor demek dedim hayırlısı olsun
Helal olsun canım neden takildin anlamadım buna sen zaten hamissin böyle üzülme ayrıca benim listem senin listen diye bişey yok ki??? Kızlar mesaj yazınca cevap yazdım ben de karışıklık çıkmasın diye... bişey demiyorum bu benim topik senin topik mesajları bana çok komik ve ayıp geliyor açıkçası tek başıma ne yapabilirim birlikten kuvvet doğar.... hayırlısı olsunKizlar bende listeye karismiyorum C cibilicibilisaksak06 canım sen ilgilen listenle . Bende aldigim 5 i okuduktan sonra listeden cikmak istiyorum. Hakkinizi helal edin. Hoscakalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?