- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 83
- 35
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
Canım hediye bitti sıradaki kişi için bekliyoruz@hediye-i rahmet için alanlar okuyor değil mi?? Ben bir tane daha okumaya başlıyorum siradaki ki kişi için duasını yaparkm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hediye bitti sıradaki kişi için bekliyoruz@hediye-i rahmet için alanlar okuyor değil mi?? Ben bir tane daha okumaya başlıyorum siradaki ki kişi için duasını yaparkm.
Çok sevinirim kızlar Allah razı olsun insan bazen böyle hiç tanımadıklarından destek alıyor yâ daha güçlü oluyor yakın bildiklerimiz bazen sadece üzüntü veriyor bizlere hakkınızı da helal edin lütfen . Bende hepinize ayrı ayrı dua ederim inşallah. Daha önce belirtmiştim ben hamileyim Allah’ın izniyle sadece kalp atışı alamadık bunun için dua ederseniz bu Cuma gidicem kalp atışı duymak içinikraberraol sıradaki arkadaşımız hediye i rahmet için okuyanlar bitirsin normalde onun ayın 28 ine son... biz ikraberraol için başlayalım
Daha ben okumadim aldiklarimi niye degisiklik yapiyorsunuz ki ..Kızlar aldıklarını henüz okuyamayanlar yazabilir mi
Daha ben okumadim aldiklarimi niye degisiklik yapiyorsunuz ki ..
Canım sıkıntı yapma rukiye de zaten bi kısmını arkadaşlarına vermiş sürede değişiklik yapmadık onun icinDaha ben okumadim aldiklarimi niye degisiklik yapiyorsunuz ki ..
Üzülme canım haksızlığın olduğu yerde hak baki kalmaz .. illa ki.eden bulur. Ve hak er yada geç yerini bulur .. Bence takılma böyle şeylere hassas birisin anladığım kadarıyla boşver yaa tatlış bir anne adayı olarak düşünüyorum ben seni inşaallah:)Çok üzüldüm kızlar diğer grupta arkadaş oluyor.ve topik sahibiyle çok iyi kavga etmişlerdi.olan bizlere oldu bu böyle olurmu .haksızlık değilmi.rabbim gormuyormu
Canım kendim içinde değil hem Deli hem asıl vardı burda hatirlarsin oda çıkmıştı .şimdi tamamen siteden gitti.onun için daha çok üzüldüm.inan.Üzülme canım haksızlığın olduğu yerde hak baki kalmaz .. illa ki.eden bulur. Ve hak er yada geç yerini bulur .. Bence takılma böyle şeylere hassas birisin anladığım kadarıyla boşver yaa tatlış bir anne adayı olarak düşünüyorum ben seni inşaallah:)