- 2 Şubat 2018
- 1.395
- 2.192
- 53
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
Elifcim seher arkadaşımiz icin bi tane okudum.sanırim herkes bi tane okuyacaktı o yüzden baska okumadim bir de bugün yoğundum az evvel eve girdim iş güc başımdan askın eger okunacak varsa yarin nasipse okurum tekrardan16 SUBAT2018
41 Meryem Suresi Icin ;
LISTEMIZ
C cibilicibilisaksak06
Hercai91 (Mazeretli)
@hediye-i rahmet
M Mehlikara
@HemDeliHemAsik (Mazeretli)
@RuveydaCihad
H Harwey
ikraberraol
Umutvar123 (Mazeretli)
Mammamia2
muhakemat
bezginblog
annesinineseri
K Kkles
L lionyez
Gullbahcemm
@Mirac46
@Hayalimdi gercek oldu (Mazeretli)
@Mucizeolsakeske (Sizler icin okuyor)
iklimasiii (Sizler icin okuyor )
Liste Alimlara Aciktir.
ŞU AN OKUNAN ARKADAŞIMIZ ;
Hercai91 (SEHER)
Not : 1 KİŞİNİN SADECE 1'ER ADET OKUMA YAPMASINI ISTEDİ.
Kalan : 35
Canim benim Agzina saglik Rabbim kabul etsin. Simdilik bi tane okuyoruz. bakalim seher gerisini dagitamazsa devam ederiz i insaAllah. Simdilik onun cevabini bekleyelim. Sen kendini bunaltma bos vakitlerinde okursun Allah in izniyleElifcim seher arkadaşımiz icin bi tane okudum.sanırim herkes bi tane okuyacaktı o yüzden baska okumadim bir de bugün yoğundum az evvel eve girdim iş güc başımdan askın eger okunacak varsa yarin nasipse okurum tekrardan
Tamam canim . Yarina kadar bekleyelim bakalim belki tamamlanir.Kızlar herkese haber ettim bana geri dönüşü olsun yazicam buraya INŞAALLAH
Eğer tamamlamazsa artık isteyen istediği kadar okur olmaz mı bitanemTamam canim . Yarina kadar bekleyelim bakalim belki tamamlanir.
Olur hayatim sen bilirsin oyle yapariz. Hem hizimizi kesmemis oluruz. Guzel bi grup olduk suan . Yinede sira sende sen ne dersen o canmEğer tamamlamazsa artık isteyen istediği kadar okur olmaz mı bitanem
Herkes 1 tane okuyor canim benim Eger okuduysan daha okuma tatlim. Seherden haber bekliyoruz. Tanidiklarina dagitacakti. Eger dagitamazsa biz okucazbende alıyorum birtane canım bugün okyacağım inşallah
Kuzum ya kimseden ses çıkmadı dediğin gibi topiğin hızını kesmeyeyim oradanda haber gelirse katarım bitanem isteyen istediği kadar okusun olmaz miHerkes 1 tane okuyor canim benim Eger okuduysan daha okuma tatlim. Seherden haber bekliyoruz. Tanidiklarina dagitacakti. Eger dagitamazsa biz okucazSana ozman haber veririm canim
Olur canim benimKuzum ya kimseden ses çıkmadı dediğin gibi topiğin hızını kesmeyeyim oradanda haber gelirse katarım bitanem isteyen istediği kadar okusun olmaz mi
Amin amin amin insallahBende bol bol dua ediyorum kızlar.okuyamiyorum ama .rabbim bu ay bircogumuza guzel haberler versin insallah.ikiz ikiz yavrularimiz olsun.salih evlatlar nasip etsin rabbim. Aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?