- 1 Aralık 2017
- 2.301
- 7.408
- 158
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
Arkadaşlar RABBIM hepinizden razı olsun tek tek her kimin gönlünde ne muradı varsa kabul olsun INŞAALLAH
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabikide canim benim. Rabbim sifa versin. Hosgeldin aramizaKızlar bende varim ama rahatsızım ilaç kullanıyorum 24 kadar okuyamicam gusul alıyorum kabul olmuyormuş.yaki falan var vücudum da. Benide ekleseniz 24 den sonra okusam olurmu rica etsem
Allah razi olsun canım .herkese okumaya caliscam çok saolun.takipteyim inslalh.Tabikide canim benim. Rabbim sifa versin. Hosgeldin aramiza
Bı tane de ben okudum Rabbim hayırlı evlatla nimetlendirsin16 SUBAT2018
41 Meryem Suresi Icin ;
LISTEMIZ
C cibilicibilisaksak06
Hercai91 (Mazeretli)
@hediye-i rahmet
M Mehlikara
Rakika (Mazeretli)
@RuveydaCihad
H Harwey
ikraberraol
Umutvar123 (Mazeretli)
@Tazegelin33
muhakemat
bezginblog
annesinineseri
K Kkles
L lionyez
Gullbahcemm
M Mirac440
@Hayalimdi gercek oldu (Mazeretli)
@Mucizeolsakeske (Sizler icin okuyor)
iklimasiii (Sizler icin okuyor )
Liste Alimlara Aciktir.
ŞU AN OKUNAN ARKADAŞIMIZ ;
Hercai91 (SEHER)
Not : 1 KİŞİNİN SADECE 1'ER ADET OKUMA YAPMASINI ISTEDİ.
KALAN: 30
ALLAH razı olsun bitanemBı tane de ben okudum Rabbim hayırlı evlatla nimetlendirsin
Kalan:29
Cümlemizden inşallah kardeşim ❤ALLAH razı olsun bitanem
Olur kuzum bende dağıttım haber bekliyorum ona göre yarın haber ederim RABBIM hepinizden razı olsunHercai91 iyi aksamlar 1 sefer okunsun istemissin eksik kalmasın yetismezse haber ver ki eş dost akrabaya dağıtım yapalım olur mu?
Eksik kalanı söylerse sorarım bendeOlur kuzum bende dağıttım haber bekliyorum ona göre yarın haber ederim RABBIM hepinizden razı olsun
Tamam bitanemEksik kalanı söylerse sorarım bende