Hamile kalmak Beraber bekleyelim Regl 6 gün

Ama görümcemin evleneceğini düşünmüyorum. Çünki görümcem 1 defasında evlendi çocuğu olması boşandı. 2 ci defa eclendi bir kız çocuğu oldu bişandı. Şimdi de 3 cü defa evlenmeyi düşünüyor. Ama sevgilisi de evli biri. Yani evli bi erkekle sevgili. Görümcem hem kendi kardeşinin yuvasını yıkmaya çalışıyor. Eşimle arama giriyor . Hem de evli bir adamı boşattıemağa çalışıyor. Bu işin sonu nasıl olacak bilmiyorum

Bazen psikolojik ola biliyor evet. Ama varsa psikolojik değil gerçekten var demek ki
Kızlar sonuçlarınız ne çıkarsa paylaşın lütfen
Ben ilk kez bu ay bu kadar heyecanlıyım inşallah boş çıkmaz bu heyecan yarın test yapıcam inşallah

Valla ne diyim ki Allah hidayet versin, herkesin bir sınavı var bu dünyada Allah yardımcın olsun sabır versin sana canım benim en tez zamanda da bebiş nasip etsin inşallahh

Ben ilk kez bu ay bu kadar heyecanlıyım inşallah boş çıkmaz bu heyecan yarın test yapıcam inşallah
Ayyyy İnşaAllah. Testin sonucunu bi,imle paylaş canım benim. Ben de sizin yerinize heyecanlandım. Açıkcası kendimden umudum yok o kadar. Ama sizden umudum var ve sizin yerinize ben heyecanlıyım

Ayyyy İnşaAllah. Testin sonucunu bi,imle paylaş canım benim. Ben de sizin yerinize heyecanlandım. Açıkcası kendimden umudum yok o kadar. Ama sizden umudum var ve sizin yerinize ben heyecanlıyım
Ben hepimizin adına umutlu ve heyecanlıyım hepimiz paylaşalım burda sonuçlarımızıı

Kızlar bakın böyle oldu kuruyunca daha belirginleşti. Acaba kuruma çizgisimi predictor kullanıp sonrasında kuruma çizgisi gören var mı ?

Eklentiler

• D1E4E058-7881-4052-A403-4CAA177C337B.jpeg
    123 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar bakın böyle oldu kuruyunca daha belirginleşti. Acaba kuruma çizgisimi predictor kullanıp sonrasında kuruma çizgisi gören var mı ?
Canım diğer topikte de gördüm bunu, kaç saat sonra çıktı bu ? Yani kuruma çizgisine benzemiyor sanki bazen beta hcg düşük olunca böyle sonradan çıkıyor

Canım diğer topikte de gördüm bunu, kaç saat sonra çıktı bu ? Yani kuruma çizgisine benzemiyor sanki bazen beta hcg düşük olunca böyle sonradan çıkıyor
Ben zaten ilk yaptığımda silik kameraya yansıtamadığım bir çizgi oldu ama bir kaç saat geçince böyle belirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…