Hamile kalmak Beraber bekleyelim Regl 6 gün

Kızçelerim ben yeni evliyim 4 aydır deniyoruz olmuyor normal mi hast gittim herşey temiz ama göbeğim hep düşmüştü bu 4 ayda göbeği düşüpte hamile kalan var mı Allah ol derse olurda tabi yada safra kesesinde taş olupta bundan kaynaklı göbeği düzelemeyen var mı denemediğim birşey kalmadı düzelmiyor ya önceden düzelirdi şimdi yok regl 3 gün var ama regl olucam sanırım yine aynı belirtiler 😑
Arkadaşımın komple safrası yok aldırdı 3 çocuğu var 🤷🏻‍♀️ nasip bu işler allah ol der olur ve 4 ay normal bence 1 sene sonra olmazsa doktor zaten tedaviye başlıyor kafama takma olur temiz miş herşey zaten

Arkadaşımın komple safrası yok aldırdı 3 çocuğu var 🤷🏻‍♀️ nasip bu işler allah ol der olur ve 4 ay normal bence 1 sene sonra olmazsa doktor zaten tedaviye başlıyor kafama takma olur temiz miş herşey zaten
İnşallah 🙏 ama safra kesesi göbeğimin düşmesine mi sebebiyet veriyor onu anlayamıyorum önceden yerine gelirdi şimdi hiç gelmiyor çok acı veriyor bana hayatım zehir oldu yürüyecek halim yok inananın 😔 doktorlarda anlamıyor o ne diyolar geçen bardak çekeyim dedim göbeğimi yaktım çaresizlik çok kötü birşey Rabbim daha büyük dert vermesin 🙏

İnşallah 🙏 ama safra kesesi göbeğimin düşmesine mi sebebiyet veriyor onu anlayamıyorum önceden yerine gelirdi şimdi hiç gelmiyor çok acı veriyor bana hayatım zehir oldu yürüyecek halim yok inananın 😔 doktorlarda anlamıyor o ne diyolar geçen bardak çekeyim dedim göbeğimi yaktım çaresizlik çok kötü birşey Rabbim daha büyük dert vermesin 🙏
Rabbim can sağlığı versin tez vakitte inşallah şifa bulursun🥹🙏🏼 bence kafana göre bişey yapma ,eğer başka doktora görünmediysen mutlaka çok iyi doktora gitmen şart bu durumda, bide böyle bir sıkıntın varsa önceliğin bu olsun. yanlış anlama sakın önce can sağlığı ..bebek hertürlü olur tıp ilerledi 50 yaşında kadın bile tüp bebekle hamile kalabiliyor bunlar gelir geçer ama sağlık gibisi yok inanki

Bilirim o acıyı bende cok oluyor agırlıl kaldırınca benim annem yapabiliyor onu hemen yerine koyuyor . Ayaklarını duvara daya kasıklarından yukarıya doğru çek canm oda yerine getiriyor. Etrafında eski ebelerden bulabilsen onlarda koyuyor yerine

Bilirim o acıyı bende cok oluyor agırlıl kaldırınca benim annem yapabiliyor onu hemen yerine koyuyor . Ayaklarını duvara daya kasıklarından yukarıya doğru çek canm oda yerine getiriyor. Etrafında eski ebelerden bulabilsen ayaklar

Bilirim o acıyı bende cok oluyor agırlıl kaldırınca benim annem yapabiliyor onu hemen yerine koyuyor . Ayaklarını duvara daya kasıklarından yukarıya doğru çek canm oda yerine getiriyor. Etrafında eski ebelerden bulabilsen onlarda koyuyor yerine
Nasıl yani canım ayaklarımı duvara dayayıp kendimi geriye doğrumu iteyim yoksa mekik çeker gibi kaldırayım mı kendimi birde bunu deneyeyim çok teşekkür ederim hangi şekilde kusura bakma tam anlayamadım

Nasıl yani canım ayaklarımı duvara dayayıp kendimi geriye doğrumu iteyim yoksa mekik çeker gibi kaldırayım mı kendimi birde bunu deneyeyim çok teşekkür ederim hangi şekilde kusura bakma tam anlayamadım
Ayaklarını duvara daya poponu iyiyce yaklaştır duvara ellerini kasıklrına at göbek deliğine doğru bastırarak elinle cekeceksin canm

Merhaba kızlar , ne zamandan beri gebelik istiyorsunuz ? Hamile kalanlar , adet öncesi belirtileriniz nelerdi

Kızlar hastaneden geliyorum doktor ultrason da baktı küçük bi kese görüyorum dedi fotoğrafı ekledim adetten 4 gün geçti
Beş gün önce kan vermiştım
Dedi tekrar kan idrar işte 7 tüp kan herhalde hormon vitamin falan yarın çıkacak sonuç yarın yine gel sonuçlara bakacağız dedi siz kese görüyormusuunuz

Eklentiler

• 07819BE6-98EE-45F1-A91E-FF0DE0DA8A6F.jpeg
    07819BE6-98EE-45F1-A91E-FF0DE0DA8A6F.jpeg
    117,5 KB · Görüntüleme: 33
doktor küçük bir kese görüyorm dedi
Yine kan testi idrar falan istedi yarın gel bakalım sonuçlara dedi en son 5 gün önce vermiştim foto attım ultrason
Bende gece adet oldum cok kötüydüm parmak büyüklüğünde bi parça düştü neydi bilmiyorm sancıdan sabaha kadar uyumadım

X