Yarın regl günüRegl tarihin geçtimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın regl günüRegl tarihin geçtimi
Güzel değer korkma canm haftaya keseyi görürsün 2 güne bir kan ver en az %60 artacakYarın regl günü
Nasıl belirtiler yaşadınYarın regl günü
Amin ben adete 5gun vardı hem erken gebelik testinde hemde kaset teste ıkinci çizgi silik foto atmışım hatta en son 2gun kala yaptım test ıkı çizgide baya belirgın bugünde kan verdim 192Maşallah sağlıklı bir şekilde kucagınıza alırsınız inşallah benimde regle 2 gün kaldı korkudan yapamıyorum test
Bacaklarımda ağrı
Göğüs sızlaması
Tek taraflı kasıkta agrı
Sürekli bacagıma kramp giriyor
Cok iyi canm darısı olmayanlara İnşallahAmin ben adete 5gun vardı hem erken gebelik testinde hemde kaset teste ıkinci çizgi silik foto atmışım hatta en son 2gun kala yaptım test ıkı çizgide baya belirgın bugünde kan verdim 192
Göğüs hasasiyetıNasıl belirtiler yaşadın
Aminn inşallahCok iyi canm darısı olmayanlara İnşallah
Yumurtlamadan kaç gün sonra başladı bunlar bendede var aynılarıGöğüs hasasiyetı
Sol ve sağ kasıkta ağrı
Ara ara baş ağrısı
Sürekli idrara çıkma
Bacaklarda içten ağrı
Sende bir test yap rahatlaCok iyi canm darısı olmayanlara İnşallah
Ya yumurtlama gününden 10 gün geçti test pozitif çıktı hem yumurtalara günü ve oncesı sonrası değerlendirdikYumurtlamadan kaç gün sonra başladı bunlar bendede var aynıları
Geçen ay da aynı şeyleri yaşadım adet günü silik çizgi cıktı 2. Gün regl oldum . O yüzden korkuyorum yaSende bir test yap rahatla
Ve adete 6 gün vardı yanıYa yumurtlama gününden 10 gün geçti test pozitif çıktı hem yumurtalara günü ve oncesı sonrası değerlendirdik
Çizgi kaç dakkada çıktıGeçen ay da aynı şeyleri yaşadım adet günü silik çizgi cıktı 2. Gün regl oldum . O yüzden korkuyorum ya
Erken yumurtladın belkide . Bide iki taraflı ağrı yaşamışsın ya acaba ikiz olabilrmi dederde adetten önce olmasına karşılık yüksekVe adete 6 gün vardı yanı
Bende bu göğüs ağrısı kaşık ağrısı geçen ay yaşadım ama adet oldum vücut kendini hazırlıyor demmkiVe adete 6 gün vardı yanı
Valla hiç bilmiyorum ıkı tarafli ağrı yaşıyorumErken yumurtladın belkide . Bide iki taraflı ağrı yaşamışsın ya acaba ikiz olabilrmi dederde adetten önce olmasına karşılık yüksek
Ya ben ilk hiç görmedim beklemedim cıktımmgittim evden benden sonra eşim bakmış bes belli cizgi ortadaydı kaçıncı dakka baktı bilemiyorumÇizgi kaç dakkada çıktı
Ben aralıkta kimyasal gebelik geçirdim adet günüm bır gün gecikmesınde bile değerım 8idiBende bu göğüs ağrısı kaşık ağrısı geçen ay yaşadım ama adet oldum vücut kendini hazırlıyor demmki
Evet benimde adete 6gun kala böyleydiYa ben ilk hiç görmedim beklemedim cıktımmgittim evden benden sonra eşim bakmış bes belli cizgi ortadaydı kaçıncı dakka baktı bilemiyorum
Aynn vücut kendini hazırlarmışBende bu göğüs ağrısı kaşık ağrısı geçen ay yaşadım ama adet oldum vücut kendini hazırlıyor demmki