Hamile kalmak Beraber bekleyelim Regl 6 gün

Bunu doktorlar söyleyebilir canım inşallah iyi şeyler olur
Teşekkür ederim canım biliyorum ama benim gibi lh hormonu yüksekliği yasayan arkadaslarım vardır belki o yuzden sordum deneyimlerini falan

Evet bacak ağrısından kurtulurum en azındam (
Merhaba, boşa ümit vermem istemem ama, forumda bir arkadaş iki kere kaset test yaptı ve negatifti, ısrarlarımız sonucu kan testi verdi ve beta 50 ile hamile olduğunu öğrendi. Lütfen adetin gelsin diye herhangi birşey yapma. Kendiliğinden gelmesini bekle. Geç döllenmedir belki bi sakatlık çıkmasın

Merhaba, bizim son ilişkimiz 18 şubatta oldu, ondan önceki hafta eşim yoktu, sonraki haftada ev müsait olmadı. Hala adet olmadım. Son adet tarihim 15 şubat. 6 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. 3 gündür adet olacak gibiyim ara ara sancı gelip gidiyor. İki gündür de göğüslerim aşırı hassas. Hatta sabah yataktan kalkınca acı çektim. İki hafta içinde tek ilişki oldu o yüzden pek umudum yok ama içten içe de belki bir mucize olmuş olabilir mi diye düşünmekten de kendimi alamıyorum.

Merhaba, bizim son ilişkimiz 18 şubatta oldu, ondan önceki hafta eşim yoktu, sonraki haftada ev müsait olmadı. Hala adet olmadım. Son adet tarihim 15 şubat. 6 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. 3 gündür adet olacak gibiyim ara ara sancı gelip gidiyor. İki gündür de göğüslerim aşırı hassas. Hatta sabah yataktan kalkınca acı çektim. İki hafta içinde tek ilişki oldu o yüzden pek umudum yok ama içten içe de belki bir mucize olmuş olabilir mi diye düşünmekten de kendimi alamıyorum.
Bilmiyorum ki inşallah vardır kuzum nasip bunlar kaç gün var regl

Bilmiyorum ki inşallah vardır kuzum nasip bunlar kaç gün var regl
Ayy valla hiç bilmiyorum. Normalde 33 günde bir olundum bikaç aydır sarkmalar oluyor. Belirtiler olduğuna göre artık önümüzdeki hafta olması lazım. Yine tutucam kendimi test yapmamak için

Kızlar merhaba, efekt ekledim acaba sadece ben mi görüyorum ? Böyle görüp hamile olan var mı?

Eklentiler

• AF419A90-1AD8-447F-80AC-6AD2707A9E46.jpeg
    AF419A90-1AD8-447F-80AC-6AD2707A9E46.jpeg
    80,5 KB · Görüntüleme: 64
X