Canım herşey tabiki öncelikle Allahın takdiri.Allah ne derse o olur.Ama benim çevremdeki araştırmalarım ve kendim dahil olmak üzere bu yazılanın doğruluk payı yüksek.Çünkü erkekteki X kromzomları yavaş ama uzun ömürlüdür.Y ler ise hızlı ama kısa ömürlüdür.Sen yumurtan çatlamadan önce ilişkiye girersen Y'ler kısa ömürlü olduğu için ölüyor.Geriye kalıyor X ler böyle olunca senin yumurta çatladığında X döllemiş oluyor ve kız oluyor.Ama sen Yumurtan çatladıktan sonra ilişkiye girersen Yler daha hızlı yumurtana ulaştığı için XY oluyor ve erkek bebişin olma olasılığı artıyor.Genelde sık ilişkiden kız oluyor.Çünkü vücutta X ler kaldığı için senin yumurtan çatladığı anda XX oluyor.Ama düşük bir ihtimal Ylerde yaşıyorsa o zaman tek ilişkiyle erkek oldu deniliyor.Zamanlama önemli bunuda takip etmeden bilemeyiz.Evdeki ovulasyon testleri tam yumurta çatlama zamanını vermez.Ben bu şekilde hamile kaldım.Yaklaşık 24-48 saat önce ikinci kırmızı çizgi çıkıyor.Yani yumurta kırmızı çizgi çıktıktan 1 yada 2 gün sonra oluyor.Buna aldanıp yumurtam çatladı demeyin.Ben 8 martta kırmızı çizgiyi gördüm.Ama gebe kalma yani döllenme zamanı 10 mart.2 gün geçtiği için 48 saat kadar Xler kalmış ve kızım olacak.Benim ilk çocuğum ve hiç şu olsun bu olsun yapmadan hamile kaldım.Ama şimdi çevremde herkes hamile konuşuyoruz ve bu sonuca vardık tabi doktorda var:)