Kesinlikle tek başına pko engel değil pkonun da sebep olduğu insülin direnci troid kilo vs şeyler vardır bunlar her pkoluda olmaz ama olanlar için durum daha da zorlaşıyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmada polikistik over etkisi
- Konu Sahibi Rosewitch
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Amh: 7.68 Fsh: 7.43 prolaktin:17.4 progesteron: 12,7 Lh: 5.17.
Merhaba yeni oldum yardımınıza ihtiyacım var 11 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri cocuk istiyoruz ve her gün ilişkiye giriyoruz hatta günde bazen iki üç bile oluyor ama bir türlü olmadı rahim filmim dahi çekildi hersey temiz degerlerimde bunlar lütfen yardımcı olurmusunuz benim gibi anne olmak isteyen bircok kadın var burada lütfen benimle bilgilerinizi paylasırmısınız artık bebegimi almak istiyorum kucagıma
Merhaba yeni oldum yardımınıza ihtiyacım var 11 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri cocuk istiyoruz ve her gün ilişkiye giriyoruz hatta günde bazen iki üç bile oluyor ama bir türlü olmadı rahim filmim dahi çekildi hersey temiz degerlerimde bunlar lütfen yardımcı olurmusunuz benim gibi anne olmak isteyen bircok kadın var burada lütfen benimle bilgilerinizi paylasırmısınız artık bebegimi almak istiyorum kucagıma
Canım yumurtlama takıbı yapmadın mı hiçAmh: 7.68 Fsh: 7.43 prolaktin:17.4 progesteron: 12,7 Lh: 5.17.
Üç ay telaşa kapılmanı için çok erken bir süre yaşınıda hesaba katarsak bir yıl düzenli bir ilişkiye rağmen olmazsa bunları düşünmelisin . stres yaratman olabilecekken hamileliğine engel yaratır. Ben de pcos hastasıydım yaşım 30 ve hiç bir tedavi olmadan hamile kaldım. Etrafındaki olumsuz örnekleri düşünme.bu arada unutma ki her polikistik hastasının derecesi aynı değildir. Dolayısıyla yumurta kalitesi her hastada farklıdır. Her ay adet oluyorsan vücudunda aşırı kıllanma sivilce problemi yoksa kilo problemi yapamıyorsan endişe etmene lüzum yok.
- 3 Mayıs 2019
- 482
- 377
- 18
- 34
Üç ay telaşa kapılmanı için çok erken bir süre yaşınıda hesaba katarsak bir yıl düzenli bir ilişkiye rağmen olmazsa bunları düşünmelisin . stres yaratman olabilecekken hamileliğine engel yaratır. Ben de pcos hastasıydım yaşım 30 ve hiç bir tedavi olmadan hamile kaldım. Etrafındaki olumsuz örnekleri düşünme.bu arada unutma ki her polikistik hastasının derecesi aynı değildir. Dolayısıyla yumurta kalitesi her hastada farklıdır. Her ay adet oluyorsan vücudunda aşırı kıllanma sivilce problemi yoksa kilo problemi yapamıyorsan endişe etmene lüzum yok.
Kıllanma ve kilo var. Dediğiniz gibi bende kendime aynı şeyleri söyledim ve akışına bıraktım
Hayır yapmadım hiçCanım yumurtlama takıbı yapmadın mı hiç
- 14 Temmuz 2020
- 49
- 13
- 3
- 26
Merhaba bende pko pastasıyım 4 yıllık evliyim 2 kere düşük yaptım ve rahim tüpümüm biri kapalıMerhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. 23 yaşındayım. 18 yaşımda kıllanmadan dolayı doktora gittim ve polikistik over olduğunu söyledi. 2 sene doğum kontrol kullandım. Adetimde düzensizlik yok. Normal. Hapı bıraktım ama hala geçmedi. Ki geçmiyomuş da galiba. 3 ay önce evlendim. Eşimle çok çocuk istiyoruz. Korunmuyoruz. Çevremde polikistik olan kim varsa çocuğu olmadı. Tüp bebekle hamile kaldı. Geçen dr a gittim. Adetin düzenli olduğu için bi sıkıntı olmayacağını söyledi. Başına gelen yada bi bilgisi olan varsa beni yönlendirebilir misiniz? Aslında daha yeni evliyiz ama önlemlerini almak istiyorum ilerde pişman olmamak için.
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. 23 yaşındayım. 18 yaşımda kıllanmadan dolayı doktora gittim ve polikistik over olduğunu söyledi. 2 sene doğum kontrol kullandım. Adetimde düzensizlik yok. Normal. Hapı bıraktım ama hala geçmedi. Ki geçmiyomuş da galiba. 3 ay önce evlendim. Eşimle çok çocuk istiyoruz. Korunmuyoruz. Çevremde polikistik olan kim varsa çocuğu olmadı. Tüp bebekle hamile kaldı. Geçen dr a gittim. Adetin düzenli olduğu için bi sıkıntı olmayacağını söyledi. Başına gelen yada bi bilgisi olan varsa beni yönlendirebilir misiniz? Aslında daha yeni evliyiz ama önlemlerini almak istiyorum ilerde pişman olmamak içi
- 14 Temmuz 2020
- 49
- 13
- 3
- 26
Merhaba bende pko pastasıyım 4 yıllık evliyim 2 kere düşük yaptım 2sene 8 aydır da bebek için uğraşıyoruz ve rahim tüpümüm bir tarafı kapalı klomen catlatma iğnesi hiç bir şey fayda etmedi bir türlü hamile kalamadım tabiki Kısmet yeterki Rabbim ol desin gecen ay profesör İbrahim Saraçoğlu nun kürlerini denemeye karar verdim konuşduk anlattım her şeyi bende kan tahlileri istedi pkoo var dedi ve çok yumurtalama olduğu için catlayınca sıkışıyorlar döllenme gercekleşemiyo dedi öncelikde pkoyu tedavi edelim dediler bana kürler çörekotu yağı diyet listesi gönderdiler soğan suyu içeceksin dediler 1 ay uyguladım o ay hamile kaldım inanamadım hala inanamıyorum Rabbime çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş burakmasın sizde deneye bilirsiniz belki Rabbim sebep olur bende evlenmeden önce 6-7 ayda bir adet oluyodum sonra düzene girdiydi benim fikrim boşuna ilaç kullanıp kendimizi yıpratmayalım denemekle bir şey kaybetmeyizMerhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. 23 yaşındayım. 18 yaşımda kıllanmadan dolayı doktora gittim ve polikistik over olduğunu söyledi. 2 sene doğum kontrol kullandım. Adetimde düzensizlik yok. Normal. Hapı bıraktım ama hala geçmedi. Ki geçmiyomuş da galiba. 3 ay önce evlendim. Eşimle çok çocuk istiyoruz. Korunmuyoruz. Çevremde polikistik olan kim varsa çocuğu olmadı. Tüp bebekle hamile kaldı. Geçen dr a gittim. Adetin düzenli olduğu için bi sıkıntı olmayacağını söyledi. Başına gelen yada bi bilgisi olan varsa beni yönlendirebilir misiniz? Aslında daha yeni evliyiz ama önlemlerini almak istiyorum ilerde pişman olmamak için.
- 14 Temmuz 2020
- 49
- 13
- 3
- 26
Merhaba bende pko pastasıyım 4 yıllık evliyim 2 kere düşük yaptım 2sene 8 aydır da bebek için uğraşıyoruz ve rahim tüpümüm bir tarafı kapalı klomen catlatma iğnesi hiç bir şey fayda etmedi bir türlü hamile kalamadım tabiki Kısmet yeterki Rabbim ol desin gecen ay profesör İbrahim Saraçoğlu nun kürlerini denemeye karar verdim konuşduk anlattım her şeyi bende kan tahlileri istedi pkoo var dedi ve çok yumurtalama olduğu için catlayınca sıkışıyorlar döllenme gercekleşemiyo dedi öncelikde pkoyu tedavi edelim dediler bana kürler çörekotu yağı diyet listesi gönderdiler soğan suyu içeceksin dediler 1 ay uyguladım o ay hamile kaldım inanamadım hala inanamıyorum Rabbime çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş burakmasın sizde deneye bilirsiniz belki Rabbim sebep olur bende evlenmeden önce 6-7 ayda bir adet oluyodum sonra düzene girdiydi benim fikrim boşuna ilaç kullanıp kendimizi yıpratmayalım denemekle bir şey kaybetme
- 14 Temmuz 2020
- 49
- 13
- 3
- 26
Yardımcı olursam çok sevinirimMerhaba bende pko pastasıyım 4 yıllık evliyim 2 kere düşük yaptım 2sene 8 aydır da bebek için uğraşıyoruz ve rahim tüpümüm bir tarafı kapalı klomen catlatma iğnesi hiç bir şey fayda etmedi bir türlü hamile kalamadım tabiki Kısmet yeterki Rabbim ol desin gecen ay profesör İbrahim Saraçoğlu nun kürlerini denemeye karar verdim konuşduk anlattım her şeyi bende kan tahlileri istedi pkoo var dedi ve çok yumurtalama olduğu için catlayınca sıkışıyorlar döllenme gercekleşemiyo dedi öncelikde pkoyu tedavi edelim dediler bana kürler çörekotu yağı diyet listesi gönderdiler soğan suyu içeceksin dediler 1 ay uyguladım o ay hamile kaldım inanamadım hala inanamıyorum Rabbime çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş burakmasın sizde deneye bilirsiniz belki Rabbim sebep olur bende evlenmeden önce 6-7 ayda bir adet oluyodum sonra düzene girdiydi benim fikrim boşuna ilaç kullanıp kendimizi yıpratmayalım denemekle bir şey kaybetmeyiz