- 25 Haziran 2012
- 181
- 288
-
- Konu Sahibi carmilla35
Kist falan olabilir mi? kistler de idrar testlerini pozitif çıkarabiliyor12 gün aranın ardından..
Düne kadar hamile olduğumu sanıyordum :)
Değer bir tık yükselene kadar buraya yazmak istemedim, iyi ki de yazmamışım gerçi.
Geçen hafta çarşamba günü 13 çıkan değerimin 'bir karışıklık sonucu' yanlış olduğunu öğrendim bugün.
Kızgınım, üzgünüm. Kime güveneceğimi bilemiyorum. Pozitif çıkan idrar testi.. Yine pozitif denen kan testi.. Ve hüsran..
Çok meşakkatli bir süreçmiş gerçekten.
Ben korunmadığım an devamı çorap söküğü gibi gelecek sanıyordum eskiden..
Hadi tahlillerde karışıklık oldu, peki ya adet gecikmesi ve idrar testinde gördüğüm pozitife ne demeli..
Üstelik bu kez o kadar hızlı ve o kadar belirgin görünüverdi ki.. Çok sevinmiştim ister istemez.
İyi ki hızla oldu yoksa bu gidişle delirecektim deyip, burda hamile kalmak isteyenlere dualar etmiştim.
Neyse, düştüysek kalkarız :)
Gecikmede 3 günü geride bıraktım, henüz regl belirtim yok.
Göğüslerim hala çok hassas, damarlarım o kadar belirginleştiler ki artık dokunarak bile hissedebiliyorum.
Fakat daha birkaç saat önce ölçülen beta değerim 3...
Yarına, hadi bilemedim çarşamba sabahına sıfırlanır diye düşünüyorum.
Bundan sonra ne vücudumda belirti ararım, ne de erken gebelik testi yaparım. Psikolojime ziyan, başka da bir şey değil.
Gelecekteki bana söz olsun.
Kist falan olabilir mi? kistler de idrar testlerini pozitif çıkarabiliyor
Muhtemelen kimyasal gebelik yaşamışsınız12 gün aranın ardından..
Düne kadar hamile olduğumu sanıyordum :)
Değer bir tık yükselene kadar buraya yazmak istemedim, iyi ki de yazmamışım gerçi.
Geçen hafta çarşamba günü 13 çıkan değerimin 'bir karışıklık sonucu' yanlış olduğunu öğrendim bugün.
Kızgınım, üzgünüm. Kime güveneceğimi bilemiyorum. Pozitif çıkan idrar testi.. Yine pozitif denen kan testi.. Ve hüsran..
Çok meşakkatli bir süreçmiş gerçekten.
Ben korunmadığım an devamı çorap söküğü gibi gelecek sanıyordum eskiden..
Hadi tahlillerde karışıklık oldu, peki ya adet gecikmesi ve idrar testinde gördüğüm pozitife ne demeli..
Üstelik bu kez o kadar hızlı ve o kadar belirgin görünüverdi ki.. Çok sevinmiştim ister istemez.
İyi ki hızla oldu yoksa bu gidişle delirecektim deyip, burda hamile kalmak isteyenlere dualar etmiştim.
Neyse, düştüysek kalkarız :)
Gecikmede 3 günü geride bıraktım, henüz regl belirtim yok.
Göğüslerim hala çok hassas, damarlarım o kadar belirginleştiler ki artık dokunarak bile hissedebiliyorum.
Fakat daha birkaç saat önce ölçülen beta değerim 3...
Yarına, hadi bilemedim çarşamba sabahına sıfırlanır diye düşünüyorum.
Bundan sonra ne vücudumda belirti ararım, ne de erken gebelik testi yaparım. Psikolojime ziyan, başka da bir şey değil.
Gelecekteki bana söz olsun.
Eki Görüntüle 3263427
Merhaba, ben gecikmemin 3. gününde olduğum için kendi adıma umutsuz konuştum fakat gecikmenin 1. gününde beta değeriniz 2'yse ve günlerdir hala regl olmadıysanız açıkçası sizin için baya umutlandım :) Yarın beni de haberdar ederseniz çok mutlu olurum, inşallah vardır :)5 yıllık bir birlikteliğm var 1 ay snra da nikah. Çok hüsran yaşadım. Ve bu ay 14 ünde adet olmam gerekiyordu 15 inde sabaha kdr süren bir sancm oldu sabah gittm 2 idi beta hcg. Bugün geckmenin 5. Günü yarın sabah idrar testi yapacağım. Ben çok istiyorum eşim istemiyor.elbette baskı kurmuyorum eşime ve istememesine rağmen geri çekilme yöntemini kullanıyor :) ve çok stresli.Bu arada yazdklarınız için teşekkür ederim. Umarım vardır ve ne pahasına olursa olsun bebeğimi doğururumdoktor ihtimal var dedi.
Teşekkür ederim.. umarım vardır. Ağrım sadece gecikmenin ilk günü sabaha kdr sürdü ve sabahında öğürerek lavaboya gidince direkt hastaneye gittik. Sonuç 2 işte bakalım umarm yükselirMerhaba, ben gecikmemin 3. gününde olduğum için kendi adıma umutsuz konuştum fakat gecikmenin 1. gününde beta değeriniz 2'yse ve günlerdir hala regl olmadıysanız açıkçası sizin için baya umutlandım :) Yarın beni de haberdar ederseniz çok mutlu olurum, inşallah vardır :)
Bu sabah böyleydi.Merhaba, ben gecikmemin 3. gününde olduğum için kendi adıma umutsuz konuştum fakat gecikmenin 1. gününde beta değeriniz 2'yse ve günlerdir hala regl olmadıysanız açıkçası sizin için baya umutlandım :) Yarın beni de haberdar ederseniz çok mutlu olurum, inşallah vardır :)
Bu sabah böyleydi.
Hayır bu ilk testSizi umutlandırmak istemem ama burda baya bariz görünüyor çizgi :) Kan testi vermeden önce de idrar testi denemiş miydiniz?
Umarım :))Güzel haberlerinizi bekliyorum heyecanla :)
Umarım hamilesindir bu test yalancı pozitif çıkarttı bir çok kez bendeBu sabah böyleydi.
Yaa. Üzüldüm. umarım doğrudur yaUmarım hamilesindir bu test yalancı pozitif çıkarttı bir çok kez bende
İnşallah ben yanılırım Canım başka Bir markayla dene yarınYaa. Üzüldüm. umarım doğrudur ya