Hamile kalma serüvenim

Çok şükür ya tat koku alabiliyorum covid değil dün eşim rahatsızdı böyle ondan bulaştı sanırım ya

Merhaba sizin adiniza sevindim bende 3yillik evliyim ve bebek düşünüyoruz ovulasyon testi hiç denemedim gerçekten faydalı oluyor mu bunun ve nasıl kullanılıyor bilgilendirir misiniz

Merhaba sizin adiniza sevindim bende 3yillik evliyim ve bebek düşünüyoruz ovulasyon testi hiç denemedim gerçekten faydalı oluyor mu bunun ve nasıl kullanılıyor bilgilendirir misiniz
Avantajı var adet düzensizliği yaşayıp doğurgan günlerini daha zor takip eden kişiler adet bittikten 1 gün sonra hergün aynı saatte yapıp çift çizgiyi görünce ogün ve takibindeki 5 günü değerlendirmek lazom. Ama bunu görev gibi yapmakak gerekiyor o şekilde olunca psikojik olarak da olmuyor.

Evet ya gerçekten bı sureden ilişkide görev gibi oluyor buda çok sıkıcı oluyor maalesef

Yoksa başlarda adetten kaç gün sonra yumurtlama olduğu takip için bi kaç ay deneyebilirsiniz. Sonrasında bırakıp gelişi güzel eşiniz ile değerlendirebilirsiniz. Keşke bi tarifi olsa versek ama şöyle dikkat et böyle kalkmalar falan bir sağlık problemi yoksa koca bir hurafe

Çok şükür adetim düzenli ama.hic kullanmadım bu testi bı denemk istiyorum her ayın 14u yumurtlama oluyor diye düşünüyorum çünkü hep o gün geldiğinde kasıklarımda bazen sağ bazen sol tarafıma.asiri bı sancı giriyor hakkımızda hayırlısı her güzel şey sabrın sonun da gelir

Bence alın Trendyol da var o zaman 50 adet 100 TL ye almıştım daha azlı olanları var. Bitiremedim ben 3. Ayın da kaldım hamile

Bence alın Trendyol da var o zaman 50 adet 100 TL ye almıştım daha azlı olanları var. Bitiremedim ben 3. Ayın da kaldım hamile
İnşallah parası önemli değil Rabbim hayırlısıyla nasip etsin . Sizde sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucaginiza alırsınız inşallah yavrunuzu

Sen bensin sanırım aynılarını yaşadım umursamadığım ay kaldım

Ben bu ay olmaz diye aşı oldum. Çünkü dediğim gibi 1 kere oldu aradan çıksın dedim. Aşı nasıl etkileyecek hamileliğimi merak ediyorum yada etkileyecek mi
Üşüme oldu mu canım sende. Ben iki gündür üşüyorum benden başka üşüyen yok eşimle oğlum pikesiz yatıyo ben dün gece resmen battaniye yorgana dolandım. İnsan içinde hiç mi terlemez. O nasıl üşümeydi ya. Gece yarısına kadar ısınamadım. Sonra bi anda ateş basması oldu bu kezde içim yanıyodu. Menopozlu gibi. Ateşim de yok hastalığımda bi anlam veremedim. Gebelikte var mı böyle belirti

Bizde 8 aydır deniyoruz inşallah bu ay tutar

Üşüme her zaman var bende genel olarak yazın bile yorgan kullanan bir insanım. Belirgin özellik olarak ayırt edemiyorum

Ben bir üşüdüm Bi sıcak bastı ayarsızdı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…