Kizlar ben pko hastasiyim. Yaklasik 1 yildir diane35 kullaniyodum. Nisanlimla surtunme yoluyla iliskiye girdik. Ve adet duzensizligi olan biriyim. Bosalma karnima oldu ve bu farkli gunler olmak uzere bi kac defa oldu. En son 23 ocakta zevk suyundan hamile kalinabilecegini ogrendim ve sabah kan testi yaptirdim ardina norlevo kullandim. Bu arada 105kiloyum. Test negatif cikti 4 gun sonra tekrar yaptirdim yine negatif cikti. 29 ocakta kanamam oldu. Kanamam baslayinca diane35'e de basladim. Dianeye başladıktan yaklaşık 12-13 gun sonra kahverengi akintim basladi. 17. Gun ilaci biraktim. 18. Gun idrarda gebelik testi yaptim. Ama bu testi sabah idrarindan 4 saat sonra ki idrarla yaptim, negatif cikti. 2 gun sonra kanamam oldu ve her zamankine benziyo mu benzemiyo mu anlamadim cunku dengesiz kanamalarim var. 2 bucuk gun surdu. Bu arada kanamamin baslamasiyla ishalde oldu. Panikledim ustune gorme mi diye. Dokunsaniz aglicam cunku cok korkuyorum. Her gun burayi ve baska siteleri okuyorum. Su fazla tuketmiyorum idrar rengim koyu. Su an vucudumda gerceklesen hersey belki normal seyler fakat ben korktugumdan dolayi herseyi acaba olarak dusunuyorum. Sizce nedir ne yapmaliyim? Lutfen yardim edin...