Hamile kalma korkusu

aayperi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
60
3
Merhaba arkadaşlar bir şey merak ediyorum. Erkek arkadaşımla ilişkye girerken prezervatif ile korunuyoruz. Ama ister istemez hamile kalırsam korkusu oluşuyor adet dönemime kadar. Prezervatif olduğu halde bile içimde boşalmıyor. Ama yine de tedirgin oluyorum. Sizde doğum kontrol de kullansam mı nolur nolmaz diye?

Kullanmana gerek yok cnm prezervatif kullaniyorsaniz problem olmaz (tabi delik olmazsa )

Kizlar ben pko hastasiyim. Yaklasik 1 yildir diane35 kullaniyodum. Nisanlimla surtunme yoluyla iliskiye girdik. Ve adet duzensizligi olan biriyim. Bosalma karnima oldu ve bu farkli gunler olmak uzere bi kac defa oldu. En son 23 ocakta zevk suyundan hamile kalinabilecegini ogrendim ve sabah kan testi yaptirdim ardina norlevo kullandim. Bu arada 105kiloyum. Test negatif cikti 4 gun sonra tekrar yaptirdim yine negatif cikti. 29 ocakta kanamam oldu. Kanamam baslayinca diane35'e de basladim. Dianeye başladıktan yaklaşık 12-13 gun sonra kahverengi akintim basladi. 17. Gun ilaci biraktim. 18. Gun idrarda gebelik testi yaptim. Ama bu testi sabah idrarindan 4 saat sonra ki idrarla yaptim, negatif cikti. 2 gun sonra kanamam oldu ve her zamankine benziyo mu benzemiyo mu anlamadim cunku dengesiz kanamalarim var. 2 bucuk gun surdu. Bu arada kanamamin baslamasiyla ishalde oldu. Panikledim ustune gorme mi diye. Dokunsaniz aglicam cunku cok korkuyorum. Her gun burayi ve baska siteleri okuyorum. Su fazla tuketmiyorum idrar rengim koyu. Su an vucudumda gerceklesen hersey belki normal seyler fakat ben korktugumdan dolayi herseyi acaba olarak dusunuyorum. Sizce nedir ne yapmaliyim? Lutfen yardim edin...

Aslında senin yaptigin hatalari bizlerde yapiyoriz kucuk hatalar kocaman seylerle oluyo sjmdi idrar testi adetten1 0 gun sonra yapilinca cikiyo sonuc ustune gorme daha farkli birsey benimde cinsellikle ilgili pek bilgim yok acikcasi ama psikolojik olarak dusundugun icjn sana oyle geliyordur

Sana en guzel tavsiyem rabbine sigin bi daha yapma iste bak ne olacağı belli olmuyo iste emin ol o erkede arkanda durmaz sen yanliz basina kalirsin sana vesvese verende seytan zaten insnin en hassas noktasinda yapisiyo la havle vela kuvvete illa billahi aliyim azim oku surekli yanlis yazmadım inşallah kalbine birebir aeo ol kardes

Merak etme cnm hamile değilsin . ben iki senedir geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz hic birşey olmadı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…