Hamile kalma ihtimalim var mı?

Bende de var öyle bir hikaye, yıllarca karı koca tedavi gördüler sonunda ikizleri oldu. 2 yıl dolmadan bir daha hamile kaldı "ne yaptınız siz" dedik. "biz bu kadar kolay olduğunu bilmiyorduk ki" cevabını aldık allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amin canm amin benim içinde dua edin esim izne gelince bu ay olsun bebek ınsallah

Birliktelik yasadım tam bosalmaya basladıgında cekti ama icime biraz kacmıs olabilir. 24 saat gecmeden ertesi gun hapı aldım. Endiselencek bir durum var mı sizce?
kızlar burada o kadar kafanızı sisirdim bilgilendirme yapmak istedim. Reglim tam gününde geldi. Şanslıymısım zorlanmadan atlattım sureci. Yorumlarınız, destekleriniz ,gömmeleriniz() icin tesekkur ederim.

kızlar burada o kadar kafanızı sisirdim bilgilendirme yapmak istedim. Reglim tam gününde geldi. Şanslıymısım zorlanmadan atlattım sureci. Yorumlarınız, destekleriniz ,gömmeleriniz() icin tesekkur ederim.
Hadi gözün aydın, bundan sonra gözün dönmeden önce önlem alsan iyi olur

Gözün aydın. Gelmiş geçmiş olsun

Hahah laf sokmadan geçemeyenlerde bugün önlem önemli tabi
Laf sokmamıştım ama sen öyle aldıysan no problembilmem kaç tane konu açıp kendını harap edecegıne önlemini alırsın kafan rahat olur, ha ben yıne akıllanmadım dersen de banane kardesım

Laf sokmamıştım ama sen öyle aldıysan no problembilmem kaç tane konu açıp kendını harap edecegıne önlemini alırsın kafan rahat olur, ha ben yıne akıllanmadım dersen de banane kardesım
Hahah haklısın ablacım napıyım sitenin amacı bu ya bende bilenler yaşayanlar vardır diye sordum sorum ulaşmadı yeterince diye tekrar sordum

Prezervatif + hap ile korunurken ikizlere gebe kalmıs bır kadın olarak, ertesi gün hapından mucizevi etkiler beklemeyin demeye geldim
Yaa bu kadar korunmaya nasıl hamile kaldınız acaba.yermek için sormuyorum asla.2 cocugum var 2. Ye isteyerek hamile kaldım.şuan prezervatifle korunuyor eşim ama hep bi korkum oluyor yinede ya hamile kalırsam diye.siz birde hap da kullanıyormuşsunuz şimdi daha da bi panik oldum

Arkadaş görmemiş ben bildiğim kadarıyla onun durumunu söyleyeyim, o da ek yapar zaten. Cerazetta isimli emziren kadınların kullandığı bir doğum kontrol hapı var. Bu hapın güvenilirliği diğerlerine göre düşük, büyük ihtimalle yumurtlama uyumsuzluğu yaşıyordu, bunun üzerine prezervatif de yırtılınca yüzde birlik ihtimal onu bulmuş. Prezervatif yırtılır mı derseniz, çok tanınmış bir markanın ultra incelerinde yırtılma yaşayan ve hamile kalan başka hanımlar da oldu bu platformda, ben de prezervatif kullanıyorum ama şu ana kadar hiç yırtılma gelmedi başıma

ben çok endiselendim şimdi biz de hep ultra ince kullanıyoruz, üstelik ben hap da kullanmıyorum. nasıl yirtilabilir nasıl

ben çok endiselendim şimdi biz de hep ultra ince kullanıyoruz, üstelik ben hap da kullanmıyorum. nasıl yirtilabilir nasıl
Prezervatif yırtılırsa gidip ertesi gün hapı alırsınız, endişe etmeyin. Ben toplamda 4 yıl kullandım prezervatif hala da kullanıyoruz, hiç yırtılma yaşamadık

Prezervatif yırtılırsa gidip ertesi gün hapı alırsınız, endişe etmeyin. Ben toplamda 4 yıl kullandım prezervatif hala da kullanıyoruz, hiç yırtılma yaşamadık

Yırtıldığı zaman yirtildigi hemen anlasilir mi

Arkadas yanıtlamıs, aynen oyle oldu, bıde ılk ogluma hamıle kaldıgımda ben duzenlı adet goruyordum yanı hamıle kaldıgımı ogrendıgımde adetlıydım. Yumurtlama bozuklugum varmıs, hapı vucudum zaten hıc kabul etmemıs etkınlıgı sıfıra yakındı yanı. Ustune de prezervatıfı cıkarırken bı kaza oldu ve merhaba ıkızler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…