Sakin olmaya çalış, böyle yaparak daha da gecikmesine sebep oluyorsun. Hapı alabildiysen erken gebelik testi de yapabilirsin. Bu hapların güvenilirliği çok yüksek, %1lik riskin seni bulacağını düşünüp durmaHepinizden özür dilerim sizi bu kadar rahatsız ettiğim için ama yaptım bi hata ceremesini çekiyorum. Basında dusunseydin diceksiniz buna da ama hataları duşunsek yapmayız zaten. İnanın sizin burda gordugunuz halimin bes katıyım evde. Yapıcak bir seyim olmadıgı icinde buraya sarıyorum yasamıs kisilerle konusmak iyi geliyor sadece. Kusuruma bakmayın tekrardan.
Prezervatif + hap ile korunurken ikizlere gebe kalmıs bır kadın olarak, ertesi gün hapından mucizevi etkiler beklemeyin demeye geldim
Prezervatif mi yırtıldı nasıl basardınız onuPrezervatif + hap ile korunurken ikizlere gebe kalmıs bır kadın olarak, ertesi gün hapından mucizevi etkiler beklemeyin demeye geldim
Evet aynen öyle oldu, eş zamanlı olarak hap da kullanıyordum ona güvendim fakat güvendiğim dağlara çığ düştü çığPrezervatif mi yırtıldı nasıl basardınız onu
Hayırlısı böyleymis ne diyelimEvet aynen öyle oldu, eş zamanlı olarak hap da kullanıyordum ona güvendim fakat güvendiğim dağlara çığ düştü çığ
Evet, ama iyi ki de olmuslar, sımdı 1 yasını gectıler, bidaha oglanın kardesı olsun dıye ugrasmayacagımHayırlısı böyleymis ne diyelim
Allah analı babalı buyutsun insallah bahtları acık olsunEvet, ama iyi ki de olmuslar, sımdı 1 yasını gectıler, bidaha oglanın kardesı olsun dıye ugrasmayacagım
Amin teşekkürlerAllah analı babalı buyutsun insallah bahtları acık olsun
Tamam haklısın..Prezervatif + hap ile korunurken ikizlere gebe kalmıs bır kadın olarak, ertesi gün hapından mucizevi etkiler beklemeyin demeye geldim
bak bu çok iyimiş.:))Önce sen boşaldıysan kız olur
Önce baba boşaldıysa erkek olur yavrucak
Konu sahibi nasılsın, her şey yolunda mıBirliktelik yasadım tam bosalmaya basladıgında cekti ama icime biraz kacmıs olabilir. 24 saat gecmeden ertesi gun hapı aldım. Endiselencek bir durum var mı sizce?