aon adet tarıhın neBirliktelik yasadım tam bosalmaya basladıgında cekti ama icime biraz kacmıs olabilir. 24 saat gecmeden ertesi gun hapı aldım. Endiselencek bir durum var mı sizce?
21 mayıs baslamıstı adetim. İliskim 4 haziranda oldu.aon adet tarıhın nehap yuzde 99 korusa 1 ıhtımal var elbet. ınsallah olmamıstır, tamamen yumurtlamanla alakalı
Aldım 24 saat icinde. 14 saat gecmisti en fazlaertesi gün hapı aldıysan sanmıyorum endişelenecek bir durum olduğunu.
rısklı donemmıs. neyse ınsallah olmazsın =) ılıksıden 12 gun sonra test yaparsan sonuc alırsın sanırım21 mayıs baslamıstı adetim. İliskim 4 haziranda oldu.
Önce sen boşaldıysan kız olurBirliktelik yasadım tam bosalmaya basladıgında cekti ama icime biraz kacmıs olabilir. 24 saat gecmeden ertesi gun hapı aldım. Endiselencek bir durum var mı sizce?
Korkarak sevişince böyle oluyor işteKızım daha kaç konu açacaksın, git erken gebelik testi al yap. Böyle ömrün çürür
Ben de risk atlattım bekarken ama bunlar gibi delirmedim ya. Bana özelden de sordu aynı soruyu, aynı cevabı verdim. İlişkiden bir hafta sonra sonuç veriyor o.Korkarak sevişince böyle oluyor işte
O öyle değil canım hayirÖnce sen boşaldıysan kız olur
Önce baba boşaldıysa erkek olur yavrucak
Nasıldı kiO öyle değil canım hayir
21 mayıs baslamıstı adetim. İliskim 4 haziranda oldu.
Hepinizden özür dilerim sizi bu kadar rahatsız ettiğim için ama yaptım bi hata ceremesini çekiyorum. Basında dusunseydin diceksiniz buna da ama hataları duşunsek yapmayız zaten. İnanın sizin burda gordugunuz halimin bes katıyım evde. Yapıcak bir seyim olmadıgı icinde buraya sarıyorum yasamıs kisilerle konusmak iyi geliyor sadece. Kusuruma bakmayın tekrardan.Ben de risk atlattım bekarken ama bunlar gibi delirmedim ya. Bana özelden de sordu aynı soruyu, aynı cevabı verdim. İlişkiden bir hafta sonra sonuç veriyor o.
21 mayıs baslamıstı adetim. İliskim 4 haziranda oldu.