Hamile kalma ihtimalim var mı?

Prezervatif + hap ile korunurken ikizlere gebe kalmıs bır kadın olarak, ertesi gün hapından mucizevi etkiler beklemeyin demeye geldim
Allah'ım cildiricam şu kazara hamile kalma hikayelerinden vallahi zaten süper bı cinsel hayatım yok bir de ya hamile kalırsam diye düşünmekten hiç odaklanamiyorum.

Allah'ım cildiricam şu kazara hamile kalma hikayelerinden vallahi zaten süper bı cinsel hayatım yok bir de ya hamile kalırsam diye düşünmekten hiç odaklanamiyorum.
Bende sasırıyorum aslında cevremde insanlar hamile kalmak icin ne kadar ugrasıyorlar. Burda surtunerek hamile kalanlar gordum enteresan. Oluyor demekki biz denk gelmemisiz.

Şans eseri istenmeyen gebelik oluşmaması hikayesi var burda, gel. 9 yıldır aynı adamla geri çekilme yöntemi uyguluyoruz. 2 çocuk da isteyerek oldu.

Şans eseri istenmeyen gebelik oluşmaması hikayesi var burda, gel. 9 yıldır aynı adamla geri çekilme yöntemi uyguluyoruz. 2 çocuk da isteyerek oldu.
benim de iki çocuğum da planlı oldu çok şükür ama ya üçüncüye hamile kalırsam diye çok strese girdim. Evliliğin ilk yılları hapla korundum sonra da prezervatife geçtik. Spirali araştırıyorum şimdi çift koruma olsun diye

Boşa paranoya yapıyorsunuz. 1 yıl sadece spiralle, toplam 8 yıl doğum kontrol hapıyla, toplamda 3 yıl kadar da prezervatif ya da geri çekilmeyle korundum, yalnızca 1 defa ertesi gün hapı kullanmaya ihtiyaç duydum. Hiç istem dışı hamile kalmadım, pek çok insan da hamile kalmıyor. Geri çekilme hariç bütün yöntemler %99 koruyucudur. Çok panik insanlar için hormonlu spiral bike üretildi. Spiral artı geri çekilme ya da spiral artı prezervatif iki taraf için de işkenceden başka bir şey değil. Sakin olun.

Haklısın Allah isteyenlere versin yaa. bir taraftan da duayla korunmaya çalışayım bari
Korunma yöntemlerini ekarte eden tek şey allahın takdiri double kombinasyonları tercih et hap-prezervatif, spiral-hap yada spiral-prezervatif yada hepsi

Bir üçüncüsü olsa onu da kullanırım, ohh nöö baby

Ben de yaşamadım aslında hap ve prezervatifle sorun. Ama bu gibi hikayeler karşıma çıkınca korkuyorum yalan yok. Çünkü hamile kalırsam kürtaj tercih etmem mecbur dogururum , bu da beni coook yıpratır. Neyse arkadaşın konusunu sabote etmeyeyim daha fazla

Korunma yöntemlerini ekarte eden tek şey allahın takdiri double kombinasyonları tercih et hap-prezervatif, spiral-hap yada spiral-prezervatif yada hepsi
Hoşgeldin çılgın insan. Cerazetta zaten emzirme döneminde kullanılan ve en düşük hormon seviyesine sahip haptır. Prezervatif de yırtılınca hayat sana kabus olmuş

Bende sasırıyorum aslında cevremde insanlar hamile kalmak icin ne kadar ugrasıyorlar. Burda surtunerek hamile kalanlar gordum enteresan. Oluyor demekki biz denk gelmemisiz.
Bi kız vardı uzun süre bebek için uğraşıyordu iste ben artk inanmıyorum kazayla oldu tek iliskide oldu hepsi yalan derdi yıllardır uğraşıyorum sorun yok olmadı diye( şükür bu ay dogum yapacak) bilsem çalışmalara nişanlıyken başlardım ancak tutardı diye mesajınızı görünce o geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…