Merhabalar sevgilimle ilk ilişkime girmiştim sevgilimde kondom vardı herhangi bir yırtılma olmadı bende ilişkiye girdiğim gün içerisinde ertesi gün hapı kullandım . Aynı gün emin olmak için doktora gittim yumurtlama olup olmadığına baktı Progesteron değerim 0,43 çıktı çok düşük ihtimal hamilelik dedi . Aradan 2 hafta geçti bu konuyu ne zaman düşünsem midem bulanıyor psikolojik mi acaba ?
İnsan sağlıklı düşünemiyor maalesefDaha neler ya. Hem prezervatif hem de ertesi gün hapı kullanmışsınız nasıl olabilir hamilelik ya.
Biz her ay yumurtlama tarihi hesaplayip hergun degerlendirdigimiz halde acaba mi diyorken senin ki çok boş bı kuruntu.
Evet haklısınız belki ama insanın içine kurt düşüyor bu konuyu düşündükçe midem bulanıyor ya hamileysem diyeBiz her ay yumurtlama tarihi hesaplayip hergun degerlendirdigimiz halde acaba mi diyorken senin ki çok boş bı kuruntu.
Prezervatif + ertesi gün hapı+ düşük ihtimal gun = hamile değilsin olamazsınEvet haklısınız belki ama insanın içine kurt düşüyor bu konuyu düşündükçe midem bulanıyor ya hamileysem diye
Bi daha ilişki yaşamazsan miden de bulanmaz başında dönmez.Evet haklısınız belki ama insanın içine kurt düşüyor bu konuyu düşündükçe midem bulanıyor ya hamileysem diye
Endişe edeceğiniz bir durum olmasın. Gebe değilsinizMerhabalar sevgilimle ilk ilişkime girmiştim sevgilimde kondom vardı herhangi bir yırtılma olmadı bende ilişkiye girdiğim gün içerisinde ertesi gün hapı kullandım . Aynı gün emin olmak için doktora gittim yumurtlama olup olmadığına baktı Progesteron değerim 0,43 çıktı çok düşük ihtimal hamilelik dedi . Aradan 2 hafta geçti bu konuyu ne zaman düşünsem midem bulanıyor psikolojik mi acaba ?
Valla psikolojik mi bilmem ama o hapı bir daha içerseniz bu sefer de ilerde çocuğum olmuyor nasıl hamile kalabilirim diye başlık açarsınız…Merhabalar sevgilimle ilk ilişkime girmiştim sevgilimde kondom vardı herhangi bir yırtılma olmadı bende ilişkiye girdiğim gün içerisinde ertesi gün hapı kullandım . Aynı gün emin olmak için doktora gittim yumurtlama olup olmadığına baktı Progesteron değerim 0,43 çıktı çok düşük ihtimal hamilelik dedi . Aradan 2 hafta geçti bu konuyu ne zaman düşünsem midem bulanıyor psikolojik mi acaba ?
Cok yazik kendinize verdiginiz bunca zarara.Merhabalar sevgilimle ilk ilişkime girmiştim sevgilimde kondom vardı herhangi bir yırtılma olmadı bende ilişkiye girdiğim gün içerisinde ertesi gün hapı kullandım . Aynı gün emin olmak için doktora gittim yumurtlama olup olmadığına baktı Progesteron değerim 0,43 çıktı çok düşük ihtimal hamilelik dedi . Aradan 2 hafta geçti bu konuyu ne zaman düşünsem midem bulanıyor psikolojik mi acaba ?
Vallahi ya biz napıcaz o konuyuBiz her ay yumurtlama tarihi hesaplayip hergun degerlendirdigimiz halde acaba mi diyorken senin ki çok boş bı kuruntu.
Bilemiyorum ki hep en sağlıklı en hayırlı zamanda diye dua ediyorum o yüzden zamanına takılmayı bıraktımVallahi ya biz napıcaz o konuyugünler aylar geçiyor ben hala…
Duygularıma tercümansınızBilemiyorum ki hep en sağlıklı en hayırlı zamanda diye dua ediyorum o yüzden zamanına takılmayı bıraktımama yani bazen böyle şeylere hamilemiyim diyenler olunca o zaman ben neden değilim diyesim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?