• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma ihtimalim var mı sizce ?

sevgkkk

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
76
13
18
29
Merhabalar sevgilimle ilk ilişkime girmiştim sevgilimde kondom vardı herhangi bir yırtılma olmadı bende ilişkiye girdiğim gün içerisinde ertesi gün hapı kullandım . Aynı gün emin olmak için doktora gittim yumurtlama olup olmadığına baktı Progesteron değerim 0,43 çıktı çok düşük ihtimal hamilelik dedi . Aradan 2 hafta geçti bu konuyu ne zaman düşünsem midem bulanıyor psikolojik mi acaba ?

Merhabalar sevgilimle ilk ilişkime girmiştim sevgilimde kondom vardı herhangi bir yırtılma olmadı bende ilişkiye girdiğim gün içerisinde ertesi gün hapı kullandım . Aynı gün emin olmak için doktora gittim yumurtlama olup olmadığına baktı Progesteron değerim 0,43 çıktı çok düşük ihtimal hamilelik dedi . Aradan 2 hafta geçti bu konuyu ne zaman düşünsem midem bulanıyor psikolojik mi acaba ?

Bu kadar şeye rağmen nasıl hamile kalma ihtimalini düşünebiliyorsunuz? Ayrıca bu stresi kaldıramıyorsanız ve sorduğunuz tüm bu soruların cevaplarından emin değilseniz neden cinsellik yaşıyorsunuz?

Daha neler ya. Hem prezervatif hem de ertesi gün hapı kullanmışsınız nasıl olabilir hamilelik ya.

Biz her ay yumurtlama tarihi hesaplayip hergun degerlendirdigimiz halde acaba mi diyorken senin ki çok boş bı kuruntu.

Biz her ay yumurtlama tarihi hesaplayip hergun degerlendirdigimiz halde acaba mi diyorken senin ki çok boş bı kuruntu.
Evet haklısınız belki ama insanın içine kurt düşüyor bu konuyu düşündükçe midem bulanıyor ya hamileysem diye

Evet haklısınız belki ama insanın içine kurt düşüyor bu konuyu düşündükçe midem bulanıyor ya hamileysem diye
Prezervatif + ertesi gün hapı+ düşük ihtimal gun = hamile değilsin olamazsın ☺️

Her sevgilisiyle ilişki yaşayan direkt buraya konu açıyor sence bu kadar şeye rağmen hamile olabilir misin?
Hamileysen de bravo çünkü imkansızı başarmışsın. :işsiz:

Endişe edeceğiniz bir durum olmasın. Gebe değilsiniz ❤️ Adet gününüzü bekleyin, takmayın kafanıza

Bukadar korkup sonra ilişkiye girmekde baya cesaret istiyen bişey eşimle 2 yil nişanli kaldik ilişki olmamisti hic,😂 cok cesaretlisiniz bukadar korku varsa bence yapmamalisiniz böyle seyler ayrica doktor onayi almissiniz hap kullanmissiniz böyle gebelik oluşmasi imkansiz kaldı ki gebe kalmak kolay degil öyle sandiginiz gibi🤷‍♀️

Valla psikolojik mi bilmem ama o hapı bir daha içerseniz bu sefer de ilerde çocuğum olmuyor nasıl hamile kalabilirim diye başlık açarsınız…

Cok yazik kendinize verdiginiz bunca zarara.

Hamile kalmak için tüm şartları yerine getirmişsiniz. Tebrikler

Vallahi ya biz napıcaz o konuyu 😁 günler aylar geçiyor ben hala…
Bilemiyorum ki hep en sağlıklı en hayırlı zamanda diye dua ediyorum o yüzden zamanına takılmayı bıraktım ☺️ ama yani bazen böyle şeylere hamilemiyim diyenler olunca o zaman ben neden değilim diyesim geliyor 😂

Bilemiyorum ki hep en sağlıklı en hayırlı zamanda diye dua ediyorum o yüzden zamanına takılmayı bıraktım ☺️ ama yani bazen böyle şeylere hamilemiyim diyenler olunca o zaman ben neden değilim diyesim geliyor 😂
Duygularıma tercümansınız 😁♥️

Back